Aşılama Ankara’da en iyi aşılama doktoru

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün hsg çektirdim kızlar çok şükür gayet iyi durumda bakalım devamında neler bekliyo beni😇😇

Gonalf 450 . 50 ile basladik 75 e çıkardık 8 gun kullandim ama hic gelismedi canim. Insallah sende güzel haberler alirsin . :KK52: ocakta başlıyorum inşalalh tekrar Allahin izniyle. Rapor cikardin mi rapor hakkın oluyor.
Gonalf 450 225 çek şırınga ya dedi doktorum bugün bana

İşte galiba bana da öyle başlanması gerekiyor. Benim gelişme olmadi iptal edildi. 50 ile basladigim zaman. Yumurtaliklar direncliymis. Zayıfım da aslinda ama.
İnsallah çok beketmeden verir rabbim isteyen dilegen herkese ☺️

Hanımlar ne alemdesiniz? Süreçlerimizi paylaşalım 😊 Ben rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür. Ultrasonda da bişey çıkmadı. Aşılama için adetimi bekliyorum. Daha önce femara ve clomen kullandım ama milim büyütmedi. Sizce doktordan direkt iğne yapmasını mı istemeliyim ?? (Bu doktorda ilk kez yaptırıcam bu arada) 🙄

Hanımlar ne alemdesiniz? Süreçlerimizi paylaşalım 😊 Ben rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür. Ultrasonda da bişey çıkmadı. Aşılama için adetimi bekliyorum. Daha önce femara ve clomen kullandım ama milim büyütmedi. Sizce doktordan direkt iğne yapmasını mı istemeliyim ?? (Bu doktorda ilk kez yaptırıcam bu arada) 🙄
Nerde yaptırcaksınız aşılamayı

Sonucda denemissiniz etki etmemis klomen ve femara igneyi teklif edin tabiki

İnsAllah sonucda daha once denemis sonuc almamışsiniz digerlerinden igneli yapilmasi mantiken dogru
Bence de en iyisi öyle çünkü her olumsuz sonuç bir aya mal oluyo. Bakalım doktor da bizimle aynı fikirde olacak mı🤔

Pazar sabah yumurta Toplamaya gidiyorum catlatmayi vurdum 2 tane bu akşam kafamda deli sorular

Benimde bu hafta asilama yapılacak büyük ihtimalle. Yarin kontrole gidiyorum en son 10 mm di.

Back
X