• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da en iyi tüp bebek doktoru sizce kim?

SS82

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
9
1
6
42
Merhaba, 2 dış gebelik geçirdim ve sonrasında 2 kere başarısız tüp bebek denemem oldu. Bu son şansım. Ankara'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz tüp bebek doktoru var mı?

Merhaba, ben medicana Süleyman Akarsuda yaptırdım, pozitif sonuç aldık çok şükür. Tüp bebek işlemi 8bin ilaçlar muayene ile birlikte 12bine tüm süreci tammaladik. Doktor hep kendisi ilgileniyor, sorunuzu, sorununuzu arayıp sorabiliyorsunuz doğrudan kendisine asistanına falan değil. Çok sakin, işini iyi yapan biri. Nerede olursa olsun umarım tez vakitte bu güzel haberi alirsiniz

Teşekkür ederim clover32. Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de Bülent Berker, Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arasında kaldım. Sizin doktorunuzu da araştıracağım. Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?

Merhabalar,ben prof dr. Aygul Demirol a yaptırdım, 7temmuzda transfer oldum,şimdi çok şükür hamileyim,ayrıca hemşirelerden de çok.memnun kaldım sormak istediğin bir şey olduğunda arayıp bilgi alabiliyorsunuz hemen

Hayırlı, uğurlu olsun ikoerd ikoerd sağlıkla kucağına al. İlk deneme miydi? Ben 37 yaşındayım ve bu 3.denemem olacak artık bu konuda en iyi doktoru bulmaya çalışıyorum.

Çok teşekkür ederim,benim bir oğlum var 9yasinda,ikinciyi istediğimiz halde olmayınca tup bebeğe başvurduk,benim de yaşım 37,inşallah sizin de dilekleriniz gerçek olur

Aynen ikoerd ikoerd benim de 5.5 yaşında bir oğlum var. Hemen olur sandım 2 senedir uğraşıyorum. Sizin ilk denemede mi oldu?

Evet çok şükür ilk denemede oldu🥰Zaten bir sürü tahlil vs.yapiliyor,meselâ bende kan pihtilasmasi da varmış yeni öğrendim,ona gore bir program düzenlendi bana,şuan çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder,keşke bu kadar beklemeyip hemen tup bebeğe başvursaydım diyorum ama her şey kısmet işte.. Darısı size insallah

Evet çok şükür ilk denemede oldu🥰Zaten bir sürü tahlil vs.yapiliyor,meselâ bende kan pihtilasmasi da varmış yeni öğrendim,ona gore bir program düzenlendi bana,şuan çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder,keşke bu kadar beklemeyip hemen tup bebeğe başvursaydım diyorum ama her şey kısmet işte.. Darısı size insallah
Merhaba tup bebek nasil gerceklestiriliyor. Acilimi? Ameliyatlami oluyor? Her gun igne vs mi vuruluyorsunuz? Biraz aciklayabilirmisiniz

Merhaba, ben medicana Süleyman Akarsuda yaptırdım, pozitif sonuç aldık çok şükür. Tüp bebek işlemi 8bin ilaçlar muayene ile birlikte 12bine tüm süreci tammaladik. Doktor hep kendisi ilgileniyor, sorunuzu, sorununuzu arayıp sorabiliyorsunuz doğrudan kendisine asistanına falan değil. Çok sakin, işini iyi yapan biri. Nerede olursa olsun umarım tez vakitte bu güzel haberi alirsiniz
Saglikla kucagnza alin insallah..bu fiyat hangi aya ait? Yukselmstr degil mi simdi?

Merhabalar,ben prof dr. Aygul Demirol a yaptırdım, 7temmuzda transfer oldum,şimdi çok şükür hamileyim,ayrıca hemşirelerden de çok.memnun kaldım sormak istediğin bir şey olduğunda arayıp bilgi alabiliyorsunuz hemen
Merhaba siz de insallah saglikla kucagnza alirsnz..sizin ne kadar tuttu fiyat olarak? Bilgi vereblr msnz?

Merhaba tup bebek nasil gerceklestiriliyor. Acilimi? Ameliyatlami oluyor? Her gun igne vs mi vuruluyorsunuz? Biraz aciklayabilirmisiniz
Çok şükür benim yumurta toplama işlemim acısız ağrısız geçti,genel anestezi yapılıyor zaten,sonrasında acim agrım olmadı.Transfer işlemi ise anesteziye bile gerek kalmadan oluyor basit ve acısız bir işlem,onun dışında her gün göbekten iğnem var,alıştım artık morarmalar oluyor ama bebeğim için deger🤩

Merhaba siz de insallah saglikla kucagnza alirsnz..sizin ne kadar tuttu fiyat olarak? Bilgi vereblr msnz?
Sadece tup bebek işlemi 10bin,fakat iğne ve ilaçlar pahalı olduğu için 20bini buldu,hala iğnelere devam ediyorum sanırım rapor cikarttirabiliniyormus onu araştırıcam çünkü iğneler çok pahali

Merhaba. Bi şey soracağım. Kan pıhtılaşmasını genetik test ile felan mi öğrendiniz?

bende oraya gıtmeyı düşünüyorum bıraz bılgı verır mısın bana
Tabii ki🤗 2.tup bebek denememde hamile kaldım ben ilkini de orada yaptık.ilkinde olumlu sonuç alamamamis olsak da ellerinden geleni yaptıklarına emindik zaten.benim yumurta rezervim azalmaya başlamıştı bu sebeple tedavi gördüm.hakan hoca kendisi iyi bir tüp bebek uzmanı olmakla birlikte embriyoloji ile ilgili yani da kuvvetlidir.bos vaadler vermez.embriyonuz iyi değilse uygun bi üslupla açık açık soyler yalandan ,sırf para kazanmis olmak için dondurmaz.hemsireler benim 4 sene önce tedavi gördüğüm zamanki hemşireler.hepsi çok donanımlı bilgili ve ilgili.otoparki var:)sormak istediğiniz herşeyi sorabilirisniz bana

Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yani

Back
X