Ankara'da en iyi tüp bebek doktoru sizce kim?

Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yani
Tabii ki🤗 2.tup bebek denememde hamile kaldım ben ilkini de orada yaptık.ilkinde olumlu sonuç alamamamis olsak da ellerinden geleni yaptıklarına emindik zaten.benim yumurta rezervim azalmaya başlamıştı bu sebeple tedavi gördüm.hakan hoca kendisi iyi bir tüp bebek uzmanı olmakla birlikte embriyoloji ile ilgili yani da kuvvetlidir.bos vaadler vermez.embriyonuz iyi değilse uygun bi üslupla açık açık soyler yalandan ,sırf para kazanmis olmak için dondurmaz.hemsireler benim 4 sene önce tedavi gördüğüm zamanki hemşireler.hepsi çok donanımlı bilgili ve ilgili.otoparki var:)sormak istediğiniz herşeyi sorabilirisniz bana
Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yani

Adetinizin 2 yada 3.gunu gitmenizi isterler.ona göre randevu alırsınız.daha onceki tahlil rahim filmi vs ve esinizle ilgili sonuclari isterler.tahlilleri orada verebilirsiniz.

Ben de Anatolia da ikizlere hamile kaldım. Başka yerlerde 2 kere daha tüp bebek denemiştim. Burada başardık. İlk defa burada 5. Gün embriyosu verdiler. Yumurta toplama sonrası hiç ağrım olmadı. Bir oncekinde çok olmuştu. Bir de iğneleri falan diğerlerinden farklıydı. Bu sefer karnımda hiç morarma olmamıştı. Şimdi bebeklerim 4 yaşında. Kısacası sürecin her aşamasında çok memnun kaldık. Keşke ilk seferde gidip bu acıları üzüntüleri cekmeseymisim.

Merhaba. Bi şey soracağım. Kan pıhtılaşmasını genetik test ile felan mi öğrendiniz?
Benim daha önce doğal yolla hamileligimden bir kaybım oldu,doktora bunu söylediğimde pıhtılaşma için ayrı test yapıldı sanırım,genetik testi de yaptırdık, zaten o kadar çok ayrıntılı test verdik ki test sonuçlarına gore bana özel program düzenlendi.
Şuan coraspirin ve oksapar iğneye devam ediyorum pihtilasmadan dolayı

Teşekkür ederim clover32. Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de Bülent Berker, Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arasında kaldım. Sizin doktorunuzu da araştıracağım. Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?
Kimle başladınız ben de doktor veya merkez arıyorum.

Berfu demir ile da
Evam ediyorum gerçekten muhteşem işini bilen bir doktor

canım bende hakan hocayı düşünüyorum bilgin varmı hoca ve merkez hakkında
4 sene önce Oradaki 2.tedavimde oğluma hamile kaldım şimdi 3 yaşında teyzesi🤗 ekip donanım bakımından kusursuzdular.ayni ekip devam ediyor.oneririm

canım bende orayı araştırıyorum bıraz bilgi verebilir misin ?
Benim 3 başarısız tüp bebek denemem var orada Hakan bey ile zaten Hakan beyi 2 ya da 3 kere görüyorsunuz . Yanında ki doktorlar yapıyor işi . Benim tiroit problemim olduğu Halde üzerinde fazla durulmadı ve başarısızlığın altında ki neden bile araştırılmadı ama kuzenim yillar önce Hakan beyin hastasıydı tek denemeyle ikizi oldu

Bende 4.denememi yapıcaz belirttiğim gibi ilk 3 denememi Anatoliada geçirdim tekrar doktor aramasına devam ediyorum . Tolga Ecemiş ya da Sevtap hamdemir kılıç düşünüyorum bilgisi olan ?

Evet çok şükür ilk denemede oldu🥰Zaten bir sürü tahlil vs.yapiliyor,meselâ bende kan pihtilasmasi da varmış yeni öğrendim,ona gore bir program düzenlendi bana,şuan çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder,keşke bu kadar beklemeyip hemen tup bebeğe başvursaydım diyorum ama her şey kısmet işte.. Darısı size insallah
Merhaba sagliklica gelsin kuzu..
Ben de 4.tup bebek denemem negatif sonuclandi ankara bahcecideydim doktorundan cok memnunum aslibda ama laboratuvara pek güvenim yok..6 yumurtadan sadece 1 tanesi blast olabildi...istanbulda olduğumda 6 yumurtadan 4 tanesi blast olmustu..

Merak ettiğim acaba Aygül hocadaki tedwvinizde kac toplama oldu nasil ilerlediler..istediğiniz zaman ulasabildiniz mi merkeze doktora telefondwn

Back
X