Ankarada en iyi tüp bebek merkezi budur değiniz bir yer varmı?

valla kim ne derse desin benim için en iyi hastane anatolia tüp bebek...

çok ilgili ve alakalılar...ayrıca ücretide çok değil...
tedavim 6 gün sürdü..bana iki embriyo koydular...ve ilk denememde tuttu...şu an Allahıma şükürler olsun 6 aylık ikizlerime hamileyim..Allah olmayan herkese versin...umutla bekleyen herkesin umudu gerçek olsun...

ne güzel bir duygu inşallah bende tadabilirim, herkese göre mekan değişiyo ama herkesin amacı aynı, dilerim hepimiz senin yaşadığın bu güzel duyguyu yaşayabilirz. ama ben 6 güne şaşırdım, normalde reglinin 2. günü başlayıp 10- 12 gün sürmüyormu tedavi?

canlarım benim bizde aynı sorunla boğuşuyoruz. azosperminin 2 tane çeşidi var.bir çeşidinde başarı oranı daha fazlaymış.hangi çeşit azospermi olduğunu öğrenen varmı aranızda.ve hangi testlerle öğrenildiğini bilen

ben ilk asılamamı anatolia da yaptırmıstım ve orada calısan kimseden memnun kalmadım bikere bi sorunun olunca arayacagın prof. yok. yani ilk muanede görüyosun bide sonunda görüyosun. Aradıgında o gün asırı kontrol eden bayan dr la görüsebiliyorsun. Ama sen o parayı bayan dr a degil profa veriyorsun. Onlarda yok istanbulda yok bilmem nerde geziyolar ve telefon numaralarını bile bulamıyosun. Her bir köşe hastayla dolu ve verdikleri saatte orda olsanda muane olamıyosun. lBen güven hastanesinde tüp blebek yaptırdım sarp hocaya ve ilkinde olmadı ikincisinde oldu 17 haftalık hamileyim. tavsiye ederim. istedigin an arayabiliyorsun gece gündüz farketmiyo.

meraba arkadaşlar bende Ankara Medicanaya gidiyorum drum Mehmet Öztürkmen herşeyimizle kendisi ilgileniyor ilk tedavim ocak ayında oldu ve ne yazık ki değerim 5 çıkmıştı ve değer düştü zaten benim gözümde negatifdi, şuan ikinci tedavimi dondurulmuşlarımla oldum ve bugün itibariyle transferimin 7.günü drum çok umutlu diğer tedavime göre bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için ve bence herşeyden önce hayırlısı Allahım vermek istediği sürece her türlü verir yani demek istediğim yaptırdığın yerde önemli ama bi yere kadar çünkü yeterki bi meleği Rabbim nasip edeceği vakti sana yazsın kimse önüne geçemez o yüzden bence fazla araştırmaya gerek yok şunuda sölim eğer medicana olmasaydı maya tüp bebek merkezinde yaptıracaktım orasıylada görüşmüştüm bide genartı ve anatolyayı da övüyorlar bi yandan zekai tahirin drlarının tüp bebek de çok iyi olduğunu söylüyorlar son bişey daha zeynep kamilde iyi diyorlar artık size kalmış karar arkadaşlar umarım yanlış anlaşılmamışımdır sevgiler

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar bende Ankara Medicanaya gidiyorum drum Mehmet Öztürkmen herşeyimizle kendisi ilgileniyor ilk tedavim ocak ayında oldu ve ne yazık ki değerim 5 çıkmıştı ve değer düştü zaten benim gözümde negatifdi, şuan ikinci tedavimi dondurulmuşlarımla oldum ve bugün itibariyle transferimin 7.günü drum çok umutlu diğer tedavime göre bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için ve bence herşeyden önce hayırlısı Allahım vermek istediği sürece her türlü verir yani demek istediğim yaptırdığın yerde önemli ama bi yere kadar çünkü yeterki bi meleği Rabbim nasip edeceği vakti sana yazsın kimse önüne geçemez o yüzden bence fazla araştırmaya gerek yok şunuda sölim eğer medicana olmasaydı maya tüp bebek merkezinde yaptıracaktım orasıylada görüşmüştüm bide genartı ve anatolyayı da övüyorlar bi yandan zekai tahirin drlarının tüp bebek de çok iyi olduğunu söylüyorlar son bişey daha zeynep kamilde iyi diyorlar artık size kalmış karar arkadaşlar umarım yanlış anlaşılmamışımdır sevgiler

yok canım neden yanlış anlaşılsınki, sağol paylaşımın için, inşallah bu sefer yavruna kavuşursun, dediğin gibi yer önemli değil okadar aslında, Rabbim istedikten sonra olur..

ben genart ta kistimi aspire ettirmistim ve bi aile ortamı gibi geldi bana. Kistimi aspire ettirmek icin beni sürekli gittigim dr Genarttaki Sarp beye yönlendirmisti. Hic canım yanmadı eli cok hafifti cok kibardı falan neyse tüp bebek icin arastırma yapmaya baslamıstım genartı aradım ve sarp beyin oradan ayrılıp güven hastanesine gittigini ögrendim. O yüzden bende güven hastanesine gitmeye karar verdim. Yani dr ordan ayrılmamıs olsaydı yine oraya gidecektim. Ama ben güven hastanesinden ve tüp bebek bölümündeki hemsiresinden biologuna kadar hepsinden cok memnun kaldım. İlaclar konusunda falan cok yardımcı oluyorlar. İnanın rapor icin bile o kadar az ugrastımki onlar yönlendirdiler hemen hallettim. Bide bana cok zor rapor cıkartması falan demislerdi gözüm korkmustu ama hic öyle degilmiş. bide ssklı olarak gittim ben 1300 hastaneye verdim ilaclar icin 1000 verdim yani bence cok uygun diger merkezlere göre. Bu arada ben ekimde tedaviye lbaslamıştım.Kasımda hamile oldugumu ögrendim.

canlarım benim bizde aynı sorunla boğuşuyoruz. azosperminin 2 tane çeşidi var.bir çeşidinde başarı oranı daha fazlaymış.hangi çeşit azospermi olduğunu öğrenen varmı aranızda.ve hangi testlerle öğrenildiğini bilen

benim eşimde azospermi ama iki türlü olduğunu bilmiyordum. bir dolu doktor gezdik ama bize 2 türlü azospermi var die bişi sölemediler.

ben genart ta kistimi aspire ettirmistim ve bi aile ortamı gibi geldi bana. Kistimi aspire ettirmek icin beni sürekli gittigim dr Genarttaki Sarp beye yönlendirmisti. Hic canım yanmadı eli cok hafifti cok kibardı falan neyse tüp bebek icin arastırma yapmaya baslamıstım genartı aradım ve sarp beyin oradan ayrılıp güven hastanesine gittigini ögrendim. O yüzden bende güven hastanesine gitmeye karar verdim. Yani dr ordan ayrılmamıs olsaydı yine oraya gidecektim. Ama ben güven hastanesinden ve tüp bebek bölümündeki hemsiresinden biologuna kadar hepsinden cok memnun kaldım. İlaclar konusunda falan cok yardımcı oluyorlar. İnanın rapor icin bile o kadar az ugrastımki onlar yönlendirdiler hemen hallettim. Bide bana cok zor rapor cıkartması falan demislerdi gözüm korkmustu ama hic öyle degilmiş. bide ssklı olarak gittim ben 1300 hastaneye verdim ilaclar icin 1000 verdim yani bence cok uygun diger merkezlere göre. Bu arada ben ekimde tedaviye lbaslamıştım.Kasımda hamile oldugumu ögrendim.

ne güzel darısı baıma inşallah, bende aradım güveni pek bu işle uğraşmıyolar gibi düşünmüştüm, ama şimdi senden bunları duyunca güvenide merak ettim.

kızlar azosperme 2 çeşit denmesi galiba biri genetik bozukluktan kaynaklanan azosperm biride doğuştan olan aslında birde inmemiş testis veya küçükken geçirilmiş menenjit gibi hastalıklar dan olan azosperm var.en kötüsü genetik bozukluk.benim eşim erken doğduğu için doğuştan azosperm miş.bide inmemiş testis ameliyatı olmuştu.ama çok şükür bulundu tesede rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin inş

benim eşimin genetik testleri normal, hatta hormon testleri felan hepsi normal, doktorlarda anlamadı neden azosperm olduğunu, inşallah mikrotesede bizde olumlu sonuç alırız.

benim eşimin genetik testleri normal, hatta hormon testleri felan hepsi normal, doktorlarda anlamadı neden azosperm olduğunu, inşallah mikrotesede bizde olumlu sonuç alırız.

canım benim eşimde aynı senin senin eşin gibi.genetik normal hormanlar iyi benim eşim 7 aylık doğmuş doktor ona bağlıyor.inş sizde iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum

sigortadan faydalanabiliyorsun ben sekiz aylık evliyken yaptırdım. Azospermi olunca böyle bir ayrıcalık tanıyorlar

mrb kızlar.ben geçen hafta salı günü transferle bebeğime kavuştum.yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum ama dua ediyorum beni bırakmasın diye.bu tüp bebek işi için çok zorlu bi süreçten geçtik.önce devlette başladık.tüm hastaneler için bişey diyemem ama bizim gittiğimiz yer berbattı.çok kötü mumele gördük.ikimiz de dayanmadık.sonra doktorumun vasıtasıyla işlemlerimiz centrumda devam etti.pek çok tüp bebek merkezi okudum bu sitede devlet hastanelerinden farksızlarmış.ben de gidene kadar pek bi beklentiye girmedim ama gider gitmez doğru yere yönlendirildiğimi anladım.girişteki görevliye adımızı söyledik sadece, biz de sizi bekliyoduk dedi ve odaya kadar kendisi çıkardı.odaya gittim başka bi görevli geldi,sonra bi başkası... operasyondan sonra da ben ameliyathanedeyken girmeyen kalmadı yanıma nasıl oldunuz,bebek nasıl diye.biri gelir başıma yastık koyar,diğeri gelir aman üşüme der yorganımı düzeltir.ben hiç bu kadarını beklemiyordum.bu zor ve hassas dönemin en zorlu aşamalrını;opu ve transferi en güzel şekilde atlattık.verdiğimiz para helali hoş olsun.inş pozitif sonuç alırım da başarılarını da yazarım.mutlaka değerlendirin derim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ankara gazi hastanesi tüp bebek merkezini tavsiye ederim...hem devlet hakkıızı kullanabilirsiniz...ayrıca ilgi çok iyi...saolunlar hemsiresinden sekreterine çok iyiler...

Merhabalar,

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gitmediğim yer kalmadı etlik ssk ile başladım genart maya ve son iki denemem gürgan klinikte oldu. Bu arada da Recai Pabuççu dada tüpüm alındı. Tekrar orada denemeyi bile düşünmedim, önce muayenesine gittik sonra ufuk üniversitesine gel orada yapacağım ameliyatı oldum bizden hoca farkı almayacaktı taburcu olurken hoca farkı neye uğradığımızı şaşırdık söz verdiği halde o yüzden tekrar oraya gitmedim, centrumm diye biryerdi galiba önünden bile geçmeyi düşünmüyorum. 6. yı deneyeceğim 16 haziran için randevu aldım gürgan klinikten orada 3. deneyeceğiz. Ben şahsen klinikten çok memnunum okadar yer gördüm ama içlerinde en düzenli gürgan klinikti. Anatolia yaya gidecektim telefonda daha ağzımı açmadan muayene şukadar hocalar bunlar kime randevu almak istiyorsunuz telefonda öyle davranmaları itici geldi ve gitmeyi bile düşünmedim, bizler bu yola çıkmışız zaten hassasız.Bizi para ağacı gibi görüyorlar sinirlerimizi yıpratıyorlar. Yüce Rabbim ol diyecek olacak gerisi boş bence. Bakalım bu sefer ne var ne yok iyice araştırmalarını isteyeceğim araştırdılar ama yapılabilecek ne varsa yapsınlar...

merhablar ben ilk denememi zekai tahir burak devlet hastanesinde yaptım.oradan hem memnun kaldım hem kalmadım .şöle ki benim yumurtalık rezervim az,çikolata kisti,yumurtalar yapışık,vb.... birsürü sıkıntım vardı.oradada dogal olarak kişiye özel tedavi uygulanmıyor.yorulmakda da cabası.kim müsaitse ilaçları o yazıyor buda bana mantıklı gelmiyor.çünkü hasta aynı doktorla devam etmeli.ama ilgi,anlayış mükemmel.yumurta toplamada hasta bakıcılar,hemşireler,doktorlar çok çok ilgili.çok memnundum hepsinden.
2.tedavimi ankaradaki tüm merkezlerle birebir görüşerek fiyat alarak doktor tecrübesini anlamaya çalışarak 3 ayımı gecirdim.ve medicanada karar kıldım.çünkü benim doktorum zekai tahir tüp bebek klinik şefiydi.ordan medicanaya gecmiş.medicanadada kendi grubunu kurmuş.hepsi alanında başarılıymış,kendisinden degil başka birinden duyduma göre.herneyse ben medicanada yaptırdım .muammer hocam ilgilendi herşeyle.yumurta toplamama,transferime kendisi girdi.yumurta takiblerimi hep kendi yaptı.ben çok memnun kaldım .şu an 17 haftalık hamileyim.sırf hocamdan çok memnun kaldıgım için dogumuda medicana da yaptırcam.
sizleri çok iyi anlıyorum insan o merkezden başka bir merkeze derken kafası çok karışıyor.okadar para veriyoruz ve degmesini istiyoruz.çok çok iyi araştırn.
birde paragöz olmamalı doktor bence .bizim durumumuz çok hassas anlamalı bizleri.

anatolia ucuz diyen arkadaşa kahkahalarla gülüyorum herhalde bunu yazan orada çalışan biri, 5000 tl istiyorlar sadece ilk görüşme için muayane olmasan bile 270 tl, ayıca raporunuz varsa devlet sadece 800 tl almalarını istediği yasalı bu olduğu halde 3300 tl istiyorlar
aynı şekilde diğer ankara klnikleri HŞ, Gürgan, HRS, bu ücretlerdeler
maya paragöz değil raporunuz varsa 800 diyor ama orada da doktor yok sirk gibi bir yer birkaç palyaço oturtmuşlar eğleniyorlar temiz pak hasta yok zaten süper tüp bebek hariç herşey olabilir orada
medicana yeni açıldı 0 tecrübe ve ilgi 2500 tl
güveni bilmiyorum tek görüşmediğim yer
kavaklıdere, ankalife filan 3. sınıf yerler
devlet hastaneleri konuşmaya bile gerek yok uzun süreçler protokoller kalabalık dosyanız kaybolur saçmasapan görevlilerle laf yarıştırırsınız
genart fiyatta makul ama hocaları pek umutsuz normalde her yer %50-60 derken başarı şansına bunlar tövbe billah %15-20 yi geçemez diyor bakıyoruz deniyoruz

işin özü arkadaşlar ankarada merkez olmadığı kanaatindeyim sinirden kuduruyorum pardon

ama zaten sen emrkezlerin %50-60 demesine bakma. benim kuzenim kadın doğumcu özel merkezlerin öyle dediğine bakmayın umutlu bir hastada bile tüp bebekte şans %30 bilemedin %35 dedi.hiç kimsede aksini iddia edemez.

ankaradaki özel merkezler konusunda bende senin gibi düşüyorum, onlara gideceğime ankara başkente giderim hem prof.dr. hulusi bey kendisi takip ediyor hemde hastane ortamı test tahlil açısındanda rahat oluyor.

merhablar ben ilk denememi zekai tahir burak devlet hastanesinde yaptım.oradan hem memnun kaldım hem kalmadım .şöle ki benim yumurtalık rezervim az,çikolata kisti,yumurtalar yapışık,vb.... birsürü sıkıntım vardı.oradada dogal olarak kişiye özel tedavi uygulanmıyor.yorulmakda da cabası.kim müsaitse ilaçları o yazıyor buda bana mantıklı gelmiyor.çünkü hasta aynı doktorla devam etmeli.ama ilgi,anlayış mükemmel.yumurta toplamada hasta bakıcılar,hemşireler,doktorlar çok çok ilgili.çok memnundum hepsinden.
2.tedavimi ankaradaki tüm merkezlerle birebir görüşerek fiyat alarak doktor tecrübesini anlamaya çalışarak 3 ayımı gecirdim.ve medicanada karar kıldım.çünkü benim doktorum zekai tahir tüp bebek klinik şefiydi.ordan medicanaya gecmiş.medicanadada kendi grubunu kurmuş.hepsi alanında başarılıymış,kendisinden degil başka birinden duyduma göre.herneyse ben medicanada yaptırdım .muammer hocam ilgilendi herşeyle.yumurta toplamama,transferime kendisi girdi.yumurta takiblerimi hep kendi yaptı.ben çok memnun kaldım .şu an 17 haftalık hamileyim.sırf hocamdan çok memnun kaldıgım için dogumuda medicana da yaptırcam.
sizleri çok iyi anlıyorum insan o merkezden başka bir merkeze derken kafası çok karışıyor.okadar para veriyoruz ve degmesini istiyoruz.çok çok iyi araştırn.
birde paragöz olmamalı doktor bence .bizim durumumuz çok hassas anlamalı bizleri.

doktorun serdar oğuz mu.

Back
X