merhablar ben ilk denememi zekai tahir burak devlet hastanesinde yaptım.oradan hem memnun kaldım hem kalmadım .şöle ki benim yumurtalık rezervim az,çikolata kisti,yumurtalar yapışık,vb.... birsürü sıkıntım vardı.oradada dogal olarak kişiye özel tedavi uygulanmıyor.yorulmakda da cabası.kim müsaitse ilaçları o yazıyor buda bana mantıklı gelmiyor.çünkü hasta aynı doktorla devam etmeli.ama ilgi,anlayış mükemmel.yumurta toplamada hasta bakıcılar,hemşireler,doktorlar çok çok ilgili.çok memnundum hepsinden.
2.tedavimi ankaradaki tüm merkezlerle birebir görüşerek fiyat alarak doktor tecrübesini anlamaya çalışarak 3 ayımı gecirdim.ve medicanada karar kıldım.çünkü benim doktorum zekai tahir tüp bebek klinik şefiydi.ordan medicanaya gecmiş.medicanadada kendi grubunu kurmuş.hepsi alanında başarılıymış,kendisinden degil başka birinden duyduma göre.herneyse ben medicanada yaptırdım .muammer hocam ilgilendi herşeyle.yumurta toplamama,transferime kendisi girdi.yumurta takiblerimi hep kendi yaptı.ben çok memnun kaldım .şu an 17 haftalık hamileyim.sırf hocamdan çok memnun kaldıgım için dogumuda medicana da yaptırcam.
sizleri çok iyi anlıyorum insan o merkezden başka bir merkeze derken kafası çok karışıyor.okadar para veriyoruz ve degmesini istiyoruz.çok çok iyi araştırn.
birde paragöz olmamalı doktor bence .bizim durumumuz çok hassas anlamalı bizleri.