Ankarada en iyi tüp bebek merkezi budur değiniz bir yer varmı?

merhaba arkadaşlar ankarada tüp bebek merkezi arayan arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum Turgut özal üniversitesi doç.dr.zehra candan iltemiri mutlaka tavsiye ediyorum ben şu an 30 haftalık gebeyim inşallah ocak ayının sonunda hayırlısıyla bebeğimize kavuşacağız tedavi sürecimizin en başından beri candan hanım hep ilgiliydi tüm sorularımıza açıklayıcı cevaplar verip işini titizlikle yaptı baştan beri samimi ve güler yüzlü üslubunu hiç bozmadı ve bugüne gelmemize sebep oldu doktorumuza tekrar teşekkür edip bu konuda yardım isteyen arkadaşlara bir önerim olsun mutlaka memnun olacaklardır .

Medicana da tup bebek yaptrp hamile kalan varmi Bu ay orda deniycem 3.denemem olcak ilki dusuk ikincisi hic tutmadi genartta olmustm Bu seferde merkez degisikligi istedm doktorumdan

Üye
Üye

Yeni
Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insanolmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosasor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzunaçıklıyo.Üstelik hastane prosedürolarakAnkara nın en uygun fiyatını veriyo dahaçok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedimbile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladıhemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşıböyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anındamüdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbekdenemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyinhiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecik derseniz tanır beni :) üstelik gider gitmz tüpe başlatmadı beni,pek sorunumuz yoktu,normal yolla da hamile kalabilirsinparana yazık bira rahatla,normal dene dedi.kesinlikle para için yapmıyo bu işi.Mümkün olduğunca da az ilaç vermek taraftarı..İlaçların da ucuz olanını dasöylüyo.Cidden halden anlayan biri.Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mailatabilirsinizseve seveyardımcıolurum..birmerveyim@hotmail.com

ben kasım ayında TURGUT ÖZAL UNIVERSITESI HASTANESNDE tup bebek yaptırdım doktorum zehra candan iltemr duvandı. Büyük bı umursamazlık veya bılgıszlıkle 3 cm polıpım olmasına rağmen tup bebeğe başladı .İnsulın degerım 86,9 gelmıs negatıf sonucu alınca konuşmaya gıttım ve ınsulınımın 8,6 olarak görmüş negatıfın sonunda ben aa ınsulınım yuksekmıs dedıgımde farkettı tabı yenı demedı hım evet bu böyle olur 2. yı deneyelim asla hata yaptım demez.ben Allah nasıp etmedı dıye ve hakkım yok dıye kırılmadım kızmadım surat asmadım . soğuk ve benı tatmın etmesede bırsey demedım ama sonra sekerım ve polıpım ıcın baka doktora gıttıgımde bana soyledıklerıne cok uzuldum polıpın gebelıge engel olacağı , sekerımın tıroıdımın aso ve crp testlerımın yüksek olduğu ve once bunlara bakalım sonra tup bebeğe başlayalım demesiyle yıkıldım ben nasıp diyerek cıktıgım yolda anladım kı ınsanın doktoru nce kendı olmalı araştırmalı asla tek doktorun sözüne ınanmamalı benım bu kadar engelım varken dırek adetın 2.gunu gel başlayalım demesiyle nasıl bır tıcarethane olduğunu da anladım.ısteyene ozelden raporlarımı gonderırım cunku bılyorum kı maddı manevı yıpratıcı bırsey.bel ağrısıyla yatması parası hayallerı ve sonunda yıkılan umutları ....Allah herkese yardım etsın ...

ben kasım ayında TURGUT ÖZAL UNIVERSITESI HASTANESNDE tup bebek yaptırdım doktorum zehra candan iltemr duvandı. Büyük bı umursamazlık veya bılgıszlıkle 3 cm polıpım olmasına rağmen tup bebeğe başladı .İnsulın degerım 86,9 gelmıs negatıf sonucu alınca konuşmaya gıttım ve ınsulınımın 8,6 olarak görmüş negatıfın sonunda ben aa ınsulınım yuksekmıs dedıgımde farkettı tabı yenı demedı hım evet bu böyle olur 2. yı deneyelim asla hata yaptım demez.ben Allah nasıp etmedı dıye ve hakkım yok dıye kırılmadım kızmadım surat asmadım . soğuk ve benı tatmın etmesede bırsey demedım ama sonra sekerım ve polıpım ıcın baka doktora gıttıgımde bana soyledıklerıne cok uzuldum polıpın gebelıge engel olacağı , sekerımın tıroıdımın aso ve crp testlerımın yüksek olduğu ve once bunlara bakalım sonra tup bebeğe başlayalım demesiyle yıkıldım ben nasıp diyerek cıktıgım yolda anladım kı ınsanın doktoru nce kendı olmalı araştırmalı asla tek doktorun sözüne ınanmamalı benım bu kadar engelım varken dırek adetın 2.gunu gel başlayalım demesiyle nasıl bır tıcarethane olduğunu da anladım.ısteyene ozelden raporlarımı gonderırım cunku bılyorum kı maddı manevı yıpratıcı bırsey.bel ağrısıyla yatması parası hayallerı ve sonunda yıkılan umutları ....Allah herkese yardım etsın ...
Ben de candan hanıma tedavi oldum dort aşılama 1 tup hepsi negatif tabi Allahın takdiri ama ilgisizler hemşireler doktoru arıyor ulasamiyor yeterince bilgi vermiyor beslenme nasıl olur bahsetmiyor ben tavsiye üzerine gittim ancak kendime yazık ettim.detaylı bir araştırma yapılmadı sebepsiz infertive dedi.ama transferden önce kanda pıhtılaşma çıktı. Ben soylemeden bakmadilar bile. Transfer esnasında hemşire eldivensiz bonesiz geldi elinde cep telefonu ile girdi hemşireler .candan hanım eli hızlı ve alanında iyi ancak psikolojik olarak verdikleri bir şey yok o yüzden gitmeyin oraya

merhaba arkadaşlar ankarada tüp bebek merkezi arayan arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum Turgut özal üniversitesi doç.dr.zehra candan iltemiri mutlaka tavsiye ediyorum ben şu an 30 haftalık gebeyim inşallah ocak ayının sonunda hayırlısıyla bebeğimize kavuşacağız tedavi sürecimizin en başından beri candan hanım hep ilgiliydi tüm sorularımıza açıklayıcı cevaplar verip işini titizlikle yaptı baştan beri samimi ve güler yüzlü üslubunu hiç bozmadı ve bugüne gelmemize sebep oldu doktorumuza tekrar teşekkür edip bu konuda yardım isteyen arkadaşlara bir önerim olsun mutlaka memnun olacaklardır .
Su an bende candan hocaya gidiyorum endometrius hqstasiyim yaklasik 5 mm boyutundavkistim var tutma orani yuzde 35 dedi cok tedirginim ve tutmayacagi endisesindeyim size de oran vermis miydi

Su an bende candan hocaya gidiyorum endometrius hqstasiyim yaklasik 5 mm boyutundavkistim var tutma orani yuzde 35 dedi cok tedirginim ve tutmayacagi endisesindeyim size de oran vermis miydi
Yüzde 60 di ama Allah bilir tabi belli olmaz ben memnun kalmadim o süreçte destek alamadım doktorumdan iyi dediler diye iki yıl devam ettim olmadi

ben ilk asılamamı anatolia da yaptırmıstım ve orada calısan kimseden memnun kalmadım bikere bi sorunun olunca arayacagın prof. yok. yani ilk muanede görüyosun bide sonunda görüyosun. Aradıgında o gün asırı kontrol eden bayan dr la görüsebiliyorsun. Ama sen o parayı bayan dr a degil profa veriyorsun. Onlarda yok istanbulda yok bilmem nerde geziyolar ve telefon numaralarını bile bulamıyosun. Her bir köşe hastayla dolu ve verdikleri saatte orda olsanda muane olamıyosun. lBen güven hastanesinde tüp blebek yaptırdım sarp hocaya ve ilkinde olmadı ikincisinde oldu 17 haftalık hamileyim. tavsiye ederim. istedigin an arayabiliyorsun gece gündüz farketmiyo.
Ya güven hs hic duymadm gisen tup bebek yaptiran asamalrini analtrmsnz rapor nasil cikartiyoranz bu olayi anlamadm ben ilaclar için mi rapor cikcak guven ozel dglmi

Back
X