sizde mı sorun vardı eşinizdemi?Ben anatolia da tedavi oldum hamile kaldim oglum 15 aylik.en iyi mi bilemem biz memnun kaldik.
Yumurta rezervim sinirdaydi fsh:10 olmustu.sizde engel ne?sizde mı sorun vardı eşinizdemi?
Canım ben iki kere başkent üniversitesi hastanesi prof.Dr hulusi Bülent zeyneloğlunda denedim ama sonuç negatif oldu ben biraz zor grup hastaydım başkent üniversitesinin de labaratuar koşulları çok kötüydü ama doktorum mükemmeldi çok bilgiliydi şimdi laboratuvarlarıda yenilendi diye biliyorum o yüzden hulusi hocayı tavsiye ederimyardımcı olursanız sevinirim.
sizdemı problem eşinizdemıydı ?Bende Anatolia hastasıyım. Bugün transferim oldu ben şahsen memnunum
Karı koca ikimizde de sıkıntı varsizdemı problem eşinizdemıydı ?
İlkinde tutmuştu bu ikinci transfer paylaşırım tabisonucu bizimle paylaşırmısınız canım?
Bugün 5. Günü erken ama idrar testim pozitif ilkide pozitifti zaten. Belirtiler vardı anladım hamile olduğumu o yüzden erken davrandım. Darısı başınaneoldu sonuç canım?
Amin. Allah aratmadan sanada kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAllah analı babalı büyütsün inşallah
bizde orayı gitmeyi düşündük gebe kaldınzmı peki?Ben hrsde yaptrdm merkezle çok hasir neşir olmadim sadece trasnfer gunu ve opu gunu gittim gördüğüm kadaryla ilgili iyi temizdi en iyisi mi bilemem labaratuvarinin anlaradaA ilk acilan labaratuvarlardan biri oldugunu biliyorm tup bebekte labaratuvar ve doktor onemli bence biz arkada neler oldugunu bilmiyoruz sonuçta arastrmak lazm iyice
ne sorunuz vardı peki?Ben hrsde yaptrdm merkezle çok hasir neşir olmadim sadece trasnfer gunu ve opu gunu gittim gördüğüm kadaryla ilgili iyi temizdi en iyisi mi bilemem labaratuvarinin anlaradaA ilk acilan labaratuvarlardan biri oldugunu biliyorm tup bebekte labaratuvar ve doktor onemli bence biz arkada neler oldugunu bilmiyoruz sonuçta arastrmak lazm iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?