ankarada eniyi kadın hastalıkları doktoru arıyorum

cnm bnde anca serdar oguzu sylüyomda sanki kndim cok iyimişim gibi gitsem yatamam bile öylede kötü huyum var

Ulus devlet hastanesinde iki tane kadın var operatör dr atiye birgül özsaygı ve sonay bilmem neikisinden de elektrik alamdm

Ya bilmiyom ki işte hiçbişey iki hafta oldu ben buraya geleli
Kimseyi tanımıyorm hiçbiyer bilmiyorm aptal gibiyim
Neyse bu etimed hastanesi nerdedir nasıldır

bn ankaradayımda noluyoki bi kafa dengim yok.. o hastane etimesgutta yeni açıldı sayılır ama hiç gitnedim uzaktan gördgüm özel dye biliyorum bn orayı eger kesinse aldgın fiyatlarla aynıya denk gelir gibi

Peki etimesgut bana uzak mı
İki:sakura kadın hastalıkları ve doğum merkezi nerde özel mi
Üç:nekadardır ankaradasın
Dört:nerde oturuyosn

sakurami hiç dymadım cnm bn oyle biyer. kız ben dgma büyümeyim burda ama senden kötüyüm biyere gittgim bildgim yok keciörendeyim hiç hastane faln bilmezdm şimdi bebek düsündgümden arastrmaya basladım bazı problemlerimde var

Haa anladm uzakmışsın ,e keçiörende bi doktora gidersin o zaman bu taraf uzak sana
Bi de şükran çakmak diye bi doktoru aradm 200 tl dedi ultrasın muayeneye dahilmiş,,kızın sesi de çok sıcakkanlı samimiydi

o nerde .uzaklıgıda sorun yapmıyom artık iyi doktor olsun bni sakinleştirp muayene etsin tamam.bnm tarafa takın bitane buyuk dogum var gitsen bidaha cıkamıyon hamilelere öncelik verdginden sen ensona kalıyosun anlıcn

Anladm
Çankayadaymış o da
Şimdiye kadar ki en uygunu bu kadın ve çok samimiydi yardımcısı da
Hakkında yapılan yorumlar da çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…