- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi esmakadir1907
-
size ik doktor adı verebilirim ikisi de erkek ve özelde çalışıyor.sakurami hiç dymadım cnm bn oyle biyer. kız ben dgma büyümeyim burda ama senden kötüyüm biyere gittgim bildgim yok keciörendeyim hiç hastane faln bilmezdm şimdi bebek düsündgümden arastrmaya basladım bazı problemlerimde var
Teşekkürler önceliklesize ik doktor adı verebilirim ikisi de erkek ve özelde çalışıyor.
aynen cnm yaa inşallah isim veren olur
Ya bilmiyom ki işte hiçbişey iki hafta oldu ben buraya geleli
Kimseyi tanımıyorm hiçbiyer bilmiyorm aptal gibiyim
Neyse bu etimed hastanesi nerdedir nasıldır
Allah razı olsun yatatlım ben ankaralıyım ve ankarayı, hastaneleri avucumun içi gibi bilirim.. her doktoru bilemem ama bulduğun hastanelerin yerlerini sorarsan sana anlatabilirim.. bir yardıma ihtiyacın olursa burdan da özelden de sorabilirsin..
Sgk ile anlaşması varsa çok fark almaz heralde dimi 50-60 tl ancak olur diye biliyorum benAllah razı olsun ya
Arkadaşa yazmışsın ya sibel sarıkayaya gidiyorum diye ben de en son ona bakıyodm güven hastanesi nasıldır diye.sibel hanımla ilgili de bayağı güzel yorum okudum.
Senin kurumun nedir acaba sorabilir miyim
Allah razı olsun ya
Arkadaşa yazmışsın ya sibel sarıkayaya gidiyorum diye ben de en son ona bakıyodm güven hastanesi nasıldır diye.sibel hanımla ilgili de bayağı güzel yorum okudum.
Senin kurumun nedir acaba sorabilir miyim
Çok teşekkürler ya sağulın. .ben dikmendeyim ama bana yakın mı siteler dediğiniz yersitelerde numune hastanesinin polikliniği var orada nilüfer hanım var çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Ya cnm bnm eşim içişleri bakanlığında çalışıyor ama bilmiyorum bi artısı olur muikisini de ben yazdımsibel sarıkayaya ben gidiorm güven hastanesi müthiştir.. zaten ankarada milletvekilleri için özel katı olan tek hastanedir.. otel konforunda doktorları da kalitelidir ama sanırım biraz pahalı..
ben bankacıyım biz vakfa bağlı çalıştığımız için özel hastaneler ile anlaşmamız var..
Çok teşekkürler ya sağulın. .ben dikmendeyim ama bana yakın mı siteler dediğiniz yer
Ya cnm bnm eşim içişleri bakanlığında çalışıyor ama bilmiyorum bi artısı olur mu
Çok paahlı da olsun istemiyorum bn çünkü sürekli doktorum olcak gidince. Her seferinde bi sürü para dökemem
Bi telefon edip sorayım olmazsa
Çok teşekkürler bnm de en çok istediğim şey güleryüz ve ilgi kesinlikleSincan koru hastanesi Meltem Aksu. Tek geçerim. Doğumumu da onda yaptım. Çok güleryüzlü ve tatlı bir kadın.
Çok sağol ya gerçekten öyle bi anlaşma durumu varsa süper olur bnm için.bakanlıklar ile ayrıca anlaşması olabilir bence sen direk ara görüş.. daha sağlıklı bilgi edinirsin..
Hımm sana baya uzak canım. Araban var mı?Çok teşekkürler bnm de en çok istediğim şey güleryüz ve ilgi kesinlikle
Sincan bana ne kadar uzaklıkta oluyor ki bn yeni taşındım da ankaraya dikmendeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?