ankarada eniyi kadın hastalıkları doktoru arıyorum

size ik doktor adı verebilirim ikisi de erkek ve özelde çalışıyor.

size ik doktor adı verebilirim ikisi de erkek ve özelde çalışıyor.
Teşekkürler öncelikle
Erkek olsa ben gitmem ama size sormak istediğim bişey var
Şimdi bu özel hastaneleri aradm çok yüksek ücret talep ediyolar bana göre.bu sgk da ilave ücret falan olayları var ya nasıl oluyo o durum. Yani ne kadar ücret ödüyoruz. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim .bi de hangi özel hastane önerirsiniz

aynen cnm yaa inşallah isim veren olur

tatlım anladığım kadarıyla kadın doktor arıyorsun.. ben güven hastanesinde sibel sarıkaya'ya gidiyorum çok da memnunum.. hastanenin sgk ile anlaşması var sanırım ama muayene farkı alıyor diye biliyorum.. benim kurumum ile anlaşması olduğu için ben ücret ödemiyorum o sebeple ücret konusunda sana bir şey diyemeyeceğim.. ama yeri kolayda zaten ayrancıda kızılaya 5 dk. bir gün git görüş fiyatlarını felan sana uyarsa gidersin..

Ya bilmiyom ki işte hiçbişey iki hafta oldu ben buraya geleli
Kimseyi tanımıyorm hiçbiyer bilmiyorm aptal gibiyim
Neyse bu etimed hastanesi nerdedir nasıldır

tatlım ben ankaralıyım ve ankarayı, hastaneleri avucumun içi gibi bilirim.. her doktoru bilemem ama bulduğun hastanelerin yerlerini sorarsan sana anlatabilirim.. bir yardıma ihtiyacın olursa burdan da özelden de sorabilirsin..

Allah razı olsun ya
Arkadaşa yazmışsın ya sibel sarıkayaya gidiyorum diye ben de en son ona bakıyodm güven hastanesi nasıldır diye.sibel hanımla ilgili de bayağı güzel yorum okudum.
Senin kurumun nedir acaba sorabilir miyim

Sgk ile anlaşması varsa çok fark almaz heralde dimi 50-60 tl ancak olur diye biliyorum ben

ikisini de ben yazdım sibel sarıkayaya ben gidiorm güven hastanesi müthiştir.. zaten ankarada milletvekilleri için özel katı olan tek hastanedir.. otel konforunda doktorları da kalitelidir ama sanırım biraz pahalı..
ben bankacıyım biz vakfa bağlı çalıştığımız için özel hastaneler ile anlaşmamız var..

Ya cnm bnm eşim içişleri bakanlığında çalışıyor ama bilmiyorum bi artısı olur mu
Çok paahlı da olsun istemiyorum bn çünkü sürekli doktorum olcak gidince. Her seferinde bi sürü para dökemem
Bi telefon edip sorayım olmazsa

Çok teşekkürler ya sağulın. .ben dikmendeyim ama bana yakın mı siteler dediğiniz yer

çok yakın sayılmaz.. ama eşinle gidebilirsin.. bi de keseni bilemediğim için bi yorum yapamıorm.. devlet hastanesinde tabi ki ücret ödemiyorsun.. güven hastanesinin farklarını da bilemiorm.. ama sana oldukça yakın ayrancıda olduğu için dediğim gibi gidip hem muayene farklarını hem testlerde ne fark alıolar hem de doğum ücretlerini sorabilirsin..

bakanlıklar ile ayrıca anlaşması olabilir bence sen direk ara görüş.. daha sağlıklı bilgi edinirsin..

Sincan koru hastanesi Meltem Aksu. Tek geçerim. Doğumumu da onda yaptım. Çok güleryüzlü ve tatlı bir kadın.
Çok teşekkürler bnm de en çok istediğim şey güleryüz ve ilgi kesinlikle
Sincan bana ne kadar uzaklıkta oluyor ki bn yeni taşındım da ankaraya dikmendeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…