- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi esmakadir1907
-
Evt arabamız var evin önünde beni bekliyorHımm sana baya uzak canım. Araban var mı?
Sgk ile anlaşması yokmuş kamu personeliyseniz 111 -170 arası bi ücret oluyomuş doktorun seviyesine görebakanlıklar ile ayrıca anlaşması olabilir bence sen direk ara görüş.. daha sağlıklı bilgi edinirsin..
Sgk ile anlaşması yokmuş kamu personeliyseniz 111 -170 arası bi ücret oluyomuş doktorun seviyesine göre
Tahlillerin de %80 ini ödüyomuşuzzz
Cnm hamile değilimooo baya pahalıymış gerçekten.. tabi senin kararın..
sincan koru hastanesi de iyidir ben de duydum ününü ve ankarada güven hastanesinden sonra en iyi yenidoğan ünitesine sahip hastane diye biliyorum.. doğum yapan herkes çok memnun ama sana gerçekten baya uzak.. özel hastaneler içinde en az farkı etimesguttaki etimed alıo benim annem oranın denetçisi ordan biliorm ama orası da uzak ha sincan ha etimesgut aynı şey.. araba kullanıyor olsan atla git aslında her yere gidilir de gebe halinle otobüslerle o kadar yol çekilmez..
onun dışında tüm özel hastaneler hemen hemen güvenle aynı farkı alıyor canım..
Evt arabamız var evin önünde beni bekliyor
swlm nasılsınız arkadaşlar bende batıkentte oturuyorum bana önerebileceğinizi buralarda bildiğiniz iyi kadın doğum varmı yada nereyi öneririsiniz bende aynı konudan dertliyim karar vermek çok zor iyi yerler var ama uzak araba var ama trafik saatlerine denk gelirse sıkntı olur diye düşünüyorum uzak mesafe siz ne öneririsiniz şimididen teşekkürler
Ankara sincan Koru hastanesi Dr.Meltem Aksu muhteşem bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederimYa bilmiyom ki işte hiçbişey iki hafta oldu ben buraya geleli
Kimseyi tanımıyorm hiçbiyer bilmiyorm aptal gibiyim
Neyse bu etimed hastanesi nerdedir nasıldır
Şükran hanımın muayene ücreti ne kadarBenim arkadaşlarım başkent hastahanesine gtmiş 90 tl muayahane ücreti ve çok memnunlar. kenimde iş yerime yakın olduğu için şükran çakmak hocanın muayahanesine gidiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?