ankarada eniyi kadın hastalıkları doktoru arıyorum

Sgk ile anlaşması yokmuş kamu personeliyseniz 111 -170 arası bi ücret oluyomuş doktorun seviyesine göre
Tahlillerin de %80 ini ödüyomuşuzzz

ooo baya pahalıymış gerçekten.. tabi senin kararın..

sincan koru hastanesi de iyidir ben de duydum ününü ve ankarada güven hastanesinden sonra en iyi yenidoğan ünitesine sahip hastane diye biliyorum.. doğum yapan herkes çok memnun ama sana gerçekten baya uzak.. özel hastaneler içinde en az farkı etimesguttaki etimed alıo benim annem oranın denetçisi ordan biliorm ama orası da uzak ha sincan ha etimesgut aynı şey.. araba kullanıyor olsan atla git aslında her yere gidilir de gebe halinle otobüslerle o kadar yol çekilmez..
onun dışında tüm özel hastaneler hemen hemen güvenle aynı farkı alıyor canım..

Cnm hamile değilim Ama zaten gitsem eşimle giderim hiçbiyer bilmiyorm henüz yalnız çıkamam kaybolurum
Sincan koru hastanesi de özel yani burdan bunu çıkarıyorm..etimedi de bi arayıp sorayım ben

Evt arabamız var evin önünde beni bekliyor

Sana uzak ama arabayla sıkıntı olmaz canım. O zaman kesinlikle ona git derim. İnternetten de araştırabilirsin. Gerçekten işinin ehli ve yerel kanallarda programlara çıkmışlığı da var. Bi kaç video izleyince ne kadar içten bir insan olduğunu göreceksin ve eğer gidersen selamımı da söyle mutlaka kendisini çok sevdiğimi de
Ücret de sgk anlaşması var gebeyken 77 veriyordum bugün 12 lira aldılar ama doğum sonrası kontroldü normalde de 45 falan sanırım

Etimedi aradım kızlarr sonunda normal bi ücret bulabildim yaaaaa
30 tl dedii çok sevinçliyim şimdi etimedde hangi doktora gideyim
Tabi bi de sincan koru hastanesini arayıp ücret alayım,sesilia şiddetle tavsiye etmiş

ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM NE KADAR ÜCRET ÖDEYECEĞİNİ BİLEMEM AMA HASTANEYİ TELEFONLA ARAYIP BİLGİLENDİRME İSTEYEBİLİRSİN..ONA GÖRE TEDAVİYE BAŞLARSIN..BEN ÖZEL KORU HASTANESİNDE ÜMİT BEYİ ÖNEREBİLİRİM..YADA NAR KLİNİK HAKAN ŞATIROĞLU..AMA HAKAN HOCA PAHALIDIR..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..

swlm nasılsınız arkadaşlar bende batıkentte oturuyorum bana önerebileceğinizi buralarda bildiğiniz iyi kadın doğum varmı yada nereyi öneririsiniz bende aynı konudan dertliyim karar vermek çok zor iyi yerler var ama uzak araba var ama trafik saatlerine denk gelirse sıkntı olur diye düşünüyorum uzak mesafe siz ne öneririsiniz şimididen teşekkürler

batıkentte carefour'un arkasında bilgi tıp merkezi var orda bi erkek doktora arkadaşım sezaryenli doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı doktordan.. dikişleri felan bile çok iyi attı hiç ağrım sızım olmadı diyordu.. ama tam olarak bilemiyorum adını.. sanırım zaten orda çok fazla doktor yok.. bi arayıp sorabilirsin..

devlet hastanesi dersen yenimahalle devlet hastanesi temiz ferah bi hastane.. ordaki doktorları da deneyebilirsin..

Merhaba Arkadaşlar bende şükran hocaya muayahaneye yeni başladım. Görümcemin tavsiyeyi üzerine gttim şimdilik memnunum:)

Benim arkadaşlarım başkent hastahanesine gtmiş 90 tl muayahane ücreti ve çok memnunlar. kenimde iş yerime yakın olduğu için şükran çakmak hocanın muayahanesine gidiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…