E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar selamlarrr bende amelıyat oldum sonunda henuz 3 gun oluyo alcı var suan ben daha kalkık bı burun ıstedım doktorum bız oyle burunlara yapmacık burunlar dıyoruz başarısız ve bıkac defa amelıyat olmus ınsanların burnu oyle olur asla özenme dedi ve ben oyle bı burun asla yapmam dogaldan yanayım dıye dırensede sonunda orta noktayı bulduk:jeyyar:agrı kesıcı ılacları gunde 4 kez fılan kullanın dedıler ama agrım fılan yok ben gunde 1 defa kullanıyorum yetıyo şişlik morluk olmadı bide genel anestezı altında olmadı cunkı kan degerlerım baya bı dusukmus doktorum lokal olan yerlerı kendı uyguladı anestezi doktorumda elime taktıkları bişeyden ara ara narkoz verdıler yanı bı ara kendıme gelıodum sora tekrar bayılıodum öle acaip bi şekil uyguladılar ama güle oynaya kahkahalarla konusa konusa bı amelıyat gecırdım doktorcugumun ellerıne saglık delikafaduldenalcılarım cts gunu alıncak suan sadece amelıyat kalıntıları akıyo onları sılıyorum onun dısında bişi yok gelısmelerı bıldırıcem onepte oldum doktorum zühtü demir genel detayları özelden veririm kızlarrr
evet cnm öle uygun gorduler vardır bi bildikleri ama lokal değildi zaten hem lokal hem böle arada bayıltmalı bişidi tıp dilindeki adını bılmıorum ama daha iyi oldu yaa cabuk iileşiosun en azından morluk şişlik ödem filan olmuyo
çok geçmiş olsun,umarım iyi bir sonuç alırsın.bende onepde cumartesi günü dr.ünal şahine olacağım.inanılmaz rahatladım yazdıklarını okuduktan sonra ama yinede insan heyecanlanmadan duramıyor.bu arada buruna uygulanan local anesteziyi(iğneleri) sedasyondan sonramı yapıyorlar?detay verirsen ameliyatınla ilgili cok sevinirim.bu arada resimlerini bekliyoruz.burnunu güle güle kullan.vala bende hep öle korkuyolar dıe korkuyodumda amelıyat boyunca espiri yapıp durdum hiçbişi hisetmedim yada cok motive oldum heralde ne bilim komikti gercekten hiç bitkinlikte yoktu ara ara uyudum uyandıgımda sohbet ettık doktorlarla sora tekrar uyudum filan öle yani şiddetle tavsiye ediyorum bu yontemi
çok geçmiş olsun,umarım iyi bir sonuç alırsın.bende onepde cumartesi günü dr.ünal şahine olacağım.inanılmaz rahatladım yazdıklarını okuduktan sonra ama yinede insan heyecanlanmadan duramıyor.bu arada buruna uygulanan local anesteziyi(iğneleri) sedasyondan sonramı yapıyorlar?detay verirsen ameliyatınla ilgili cok sevinirim.bu arada resimlerini bekliyoruz.burnunu güle güle kullan.
sectıgım tasrımı albume koydum ordan gorebılırsınız suan alcı var tabı tasarımın aynısı oldumu olmadımı bılemıyorum ama doktorumun soyledıgıne gore tam ıstedıgın gıbı hokka oldu dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?