Gelin Makyajı Ankarada gelin makyajı yaptıranlar/yaptıracaklar yardım ltf

Sevilay Acibucu ismi de aklımda, Sevilay Make Up diye aratın, şahsi profilide facede mevcut kızlar

Evet ben de bakmıştım Sevilay hanıma ama sanırım o da kendi yerinde yapıyo makyajı, kuaföre gelir mi ki:44:

Sevilay Hanımların stüdyosu var nette baktığım kadarıyla az önce mail attım cevap şu:

merhaba özlem hn.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun
gelin makyajınıza dahil olan cilt bakımı,kaş alımı (uygulayacağımız makyaja uygun şekilde kaş tasırımı),1 hafta dayanan kirpik ilave ile
birlikte 400 tl.
birlikte çalıştığımız kuaför arkadaşlarımız var o konudada size yardımcı olabilirim

Hmm nasıl bir kuaför ki acaba? Cilt bakımı kaş alımı falan da varmış aslında iyi ama 400 de çok yaa offf o fiyata saç makyaj birlikte yapan yerler de var :26:

Hmm nasıl bi yer ki merak ettim şimdi. Gidip görüşürsen bize de haber ver canım

faceten bakmıştım da ben çok nezih biyere benziyo ayrıca güzel makyaj da yapıyolar gödüğüme göre.. 400 sadece makyaj için hakkaten çok :S

faceten bakmıştım da ben çok nezih biyere benziyo ayrıca güzel makyaj da yapıyolar gödüğüme göre.. 400 sadece makyaj için hakkaten çok :S

Evet ben de baktım faceten gerçekten güzel yapmışlar saçı ve makyajı. Eğer hiç bi yerde karar kılamazsam gidip görüşmeyi düşünüyorum ben de.
Başka duyduğunuz güzel kuaförler olursa gene ekleyin kızlar buraya birbirimize fikir verelim..

Magic Touch nasıl ki? Herkes pek bi övmüş ama nasıldır acaba :44:

Kızlar şimdi araştırırken Ahenk Kuaför diye bi yeri buldum orda da saç 350 makyaj 80tl yazıyo. mac kryolan ürünleri kullanılıyomuş.

bak hadi canım..

hmm bakmıştım ben buraya kuzum, tatlım bana pek inandırıcı gelmiyo kryolan ve mac ürünleriyle makyaj yapılıp bu kadar ucuz olması, bi pudra alıyosun dünya para macte, kaldı ki tüm makyajı 8oe yapsınlar ne biliyim yaa işkillendim

Evet aslında haklısın canım ama işte orada da belirtmişler bunları kullanıyoruz diye amaaan ne biliyim zor işler..

Şu başak kuaför facebooktan baktığım kadarıyla içime sindi gibi aslında ama tabi gidip görüşmek lazım. Tam istediğim gibi bir saç modeli de var hem yaptııkları saçlar arasında. Makyajları da güzele benziyo baya.

haftasonu gidicem tatlım izlenimlerimi yazarım, bağımsız makyözler iyide stüdyolarında yapıyolar makyajı ordan koştur koştur kuaföremi geçicez, ya kuaföre gelmesi lazım ya da başakta olduğu gibi saç makyaj aynı yerde olması lazım

Evet saç makyaj ayrı ayrı yerlerde çok zor olur hem düşünsene makyajın yapıldı ama saçın yapılırken bi yeri bozuldu nasıl düzeltilcek. Başak benim içime sindi gibi sanki, şimdiye kadar da olumsuz bir yorum okumadım. Gittiğin zaman mutlaka yaz canım izlenimlerini buraya.

bi yerden başlamak lazım

benimde en çok başak kuaföre sindi içime.. bide keçiörende namık tamer kuaförü duydum ama orayı da bimiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…