- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
canım biz kararımızı verdik novaraarta yapacağız..martta başlıyoruz şimdiden tedavi ye başladık..evet canım yaaaaa birileri yorum yapsa bize de faydası olur, ne güzel olur????
canım biz kararımızı verdik novaraarta yapacağız..martta başlıyoruz şimdiden tedavi ye başladık..
memoriol da aysun hamınla görüştüm sürekli merkezden bahsediyordu.merkezimiiz yok iyi şöyle böyle diyor en yisi biziz diyor..nasıl bişey yapacagız flan demedi..nasip ahmet beyden menmun kaldık..baakcagi artık hayırlısı
Bu Recai pabuç cu merkezin adı ne ...Bu arada çok aevindim..Rabbim sizlere bagidkasun...Bende bu siteye cok takilmistim ayni sorular bendede vardi Ankara recai pabuccuya karar vermistim benimde esimin sperm sayisi azdi cok sukur olumlu sonuc aldik hala ariyorlar bizi bebeginiz nasil diye Ben cok memnun kaldim.Rabbim sizede hayirli evlat Nasip etsin
Allah razi olsun.centrium clinik.cok arastirmistim bendeBu Recai pabuç cu merkezin adı ne ...Bu arada çok aevindim..Rabbim sizlere bagidkasun...
Canimm kararin insallah hayirli olur.rabbim nasip ederde, bebegine kavusmana novaart vesile olir insallah.canım biz kararımızı verdik novaraarta yapacağız..martta başlıyoruz şimdiden tedavi ye başladık..
memoriol da aysun hamınla görüştüm sürekli merkezden bahsediyordu.merkezimiiz yok iyi şöyle böyle diyor en yisi biziz diyor..nasıl bişey yapacagız flan demedi..nasip ahmet beyden menmun kaldık..baakcagi artık hayırlısı
sizde sorun ne acaba.gelişmeleri, gözlemlerini bizede yazarmısın sana zahmetbiz de bugun başlıyoruz novaarta .. recai beyle görüşmeye de karar vermiştik esasında ama çok kalavalık olduğuna dair yorumları okuyunca novaarta karar verdik, orda tedavi olan yakın bir tandığım da var biraz da onun etkisiyle tabi.. umarım hayırlsıı olur biz şehir dışından geldiğimiz için vazgeçtik recai pabuççudan
tabiki :) bizim sorunumuz azospermi ve fsh hormonu yüksek yani muhtemelen testislerde problem ve henüz ileri inceleme yaptırmadık yaklaşık 3 haftadır bu durumu yaşıyoruz.. tabi sonuçları alınca hmen bir araştırmaya koyulduk ve birçok merkezin içinden son olarak novaarta karar verdik dediğim gibi mehmet beyin hastası vasıtasıyla kararımızı verdik ama bugun ilk defa gideceğiz.. bakalım nasıl gececek neler yasayacağız hepsini paylaşırım yeter ki faydalı olsun bu hepimizi için zor bi süreç iyi bir yer olması da bir o kadar önemli şuan çok yeni olduğu için verdiğim kararın kimseyi etkilemesini istemem açıkcası ama zmaanla daha iyi fikir sahbi olurum diye düşünüyorum :)sizde sorun ne acaba.gelişmeleri, gözlemlerini bizede yazarmısın sana zahmet
sansın bol, rabbim yardımcın olsun canım.bebeğine kavuşursun inşallah...
centrum klinik... aradığınız zman çiğdem hanımla görüşeceksiniz çok ilgili birisi cep telfonunu da veriyor fakat dediğim gibi şehir dışında olmamız ve yoğunluk ve yapılan yorumlar bizi vazgeçirdi ama görüşmekte fayda varBu Recai pabuç cu merkezin adı ne ...Bu arada çok aevindim..Rabbim sizlere bagidkasun...
siz centrum hakkında neler öneririsiniz yine bu forumda orayla ilgili profosyonel fakat temizlik ve tedavi süreci kalabalık nedeniyle biraz sıkıntılı oluyor yönündeydi ...Bende bu siteye cok takilmistim ayni sorular bendede vardi Ankara recai pabuccuya karar vermistim benimde esimin sperm sayisi azdi cok sukur olumlu sonuc aldik hala ariyorlar bizi bebeginiz nasil diye Ben cok memnun kaldim.Rabbim sizede hayirli evlat Nasip etsin
canım rabbim yardım etsin.tabiki :) bizim sorunumuz azospermi ve fsh hormonu yüksek yani muhtemelen testislerde problem ve henüz ileri inceleme yaptırmadık yaklaşık 3 haftadır bu durumu yaşıyoruz.. tabi sonuçları alınca hmen bir araştırmaya koyulduk ve birçok merkezin içinden son olarak novaarta karar verdik dediğim gibi mehmet beyin hastası vasıtasıyla kararımızı verdik ama bugun ilk defa gideceğiz.. bakalım nasıl gececek neler yasayacağız hepsini paylaşırım yeter ki faydalı olsun bu hepimizi için zor bi süreç iyi bir yer olması da bir o kadar önemli şuan çok yeni olduğu için verdiğim kararın kimseyi etkilemesini istemem açıkcası ama zmaanla daha iyi fikir sahbi olurum diye düşünüyorum :)
Kaan Aydosun önerdiği bir tedavi var şuan onu devam ettiriyoruz ama novaartla görüşeceğiz bakalım ürolog kim ?? Bize neler tavsiye ediyorlar karar vereceğiz ccanım rabbim yardım etsin.
eşin tese olacak anladığım kadarıyla.eee bu durumda eşinin doktoru çok daha önemli.o kim peki.teseyi orda kim yapacak.
benim eşimde azospermi hastasıydı.2014 ocakta çıkış başladı bizde.
sayı 100bin-150 bin civarında değişiyor.bende bir sorun yok.
bizde memorialda başlamaya karar verdik.eşim de bende şuan ilaç kullanıyoruz.eşim iğne aynı zamanda.tedavi bikaç aya başlıcak.
ama kafamda bazı soru işaretleri var.bide novaartla görüşebilirim.bakalım hayırlısı.
Aynı yorumları bende okumuştum ben pis bi yer goremedım orda aşırı temiz biyerde değil ama.normal klinik.herkesten çok memnun kaldım ben.evet kalabalık bazen çok bekleyebiliyorsun ama bence önemli olan islerını ıyı yapmaları ve ilgileri.siz centrum hakkında neler öneririsiniz yine bu forumda orayla ilgili profosyonel fakat temizlik ve tedavi süreci kalabalık nedeniyle biraz sıkıntılı oluyor yönündeydi ...
ue ederiAynı yorumları bende okumuştum ben pis bi yer goremedım orda aşırı temiz biyerde değil ama.normal klinik.herkesten çok memnun kaldım ben.evet kalabalık bazen çok bekleyebiliyorsun ama bence önemli olan islerını ıyı yapmaları ve ilgileri.
Çok tesekkur ederim tabiki burdaki yorumların hepsi gerçek ve yönlendirici olamayabiliyor umarım hepimiz için hayırlısı olur sizlerde bol şans diliyorum dualarım herkesle umudumuzu kaybetmemek dileği ile sevgilerAynı yorumları bende okumuştum ben pis bi yer goremedım orda aşırı temiz biyerde değil ama.normal klinik.herkesten çok memnun kaldım ben.evet kalabalık bazen çok bekleyebiliyorsun ama bence önemli olan islerını ıyı yapmaları ve ilgileri.
canım biz nova art ta bn hormon eşim sperm testi yapti..bnm hormonlar normal di.esime gazı uni.hormon testi ve dna hasar testi yapmıştık hormon test sonucunda eşime merional diye iğne verdi..5 haftalik kullanim.subatta değil martta başlıyoruz dedi dokyor..şimdilik dün iğne ye başladı haftada 2 gün yapolacak..Canimm kararin insallah hayirli olur.rabbim nasip ederde, bebegine kavusmana novaart vesile olir insallah.
Bizde aralikta aygul hnmla gorustuk.ocakta muayene oldum.esime ve bana bazi ilaclar verdi.esime igne ayni zamanda.3 hafta onceki testte sayi 125 bin bide tum spermler yerinde hareketli cikti.ama gecen haftaki testte sayi sifir cikti.carsamba bi daha test vericek esim.
Evet biraz hastaneyi ve kendini anlatiyor aygul hnm
Size nasil tedaviye basladi ahmet bey.
Biz memoriala baslamaya karar vermistik ama benimde kafamda bazi soru isaretleri var.bende bi novaartla gorusmeyi istiyorum.esimin doktoru da mufit beyde novartta da calisyor.
Bakalim onumuzdeki hafta neler olacak.esimin testine bi bakalimda...
Goruselim devamli.ben topigi rastgele gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?