_lara eşimi çok seviyorum! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2010 229 1 66 Ankara 19 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _lara #1 Ankara'da Genç Giyim Arıyorum arkadaşlar, cıvıl cıvıl t-shirtler elbiseler satan kaliteli/ özel tasarım yapan yerler arıyorum bileniniz var mı?
Ankara'da Genç Giyim Arıyorum arkadaşlar, cıvıl cıvıl t-shirtler elbiseler satan kaliteli/ özel tasarım yapan yerler arıyorum bileniniz var mı?
dolphinebru75 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 1.643 0 0 Ankara 19 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _lara #2 _lara .!.: Ankara'da Genç Giyim Arıyorum arkadaşlar, cıvıl cıvıl t-shirtler elbiseler satan kaliteli/ özel tasarım yapan yerler arıyorum bileniniz var mı? Genişletmek için tıkla... bahçeli 7.caddeye bakabilirsin ya da tunalıya ama bahçeli 7.de o tarz seyler bulman daha olası
_lara .!.: Ankara'da Genç Giyim Arıyorum arkadaşlar, cıvıl cıvıl t-shirtler elbiseler satan kaliteli/ özel tasarım yapan yerler arıyorum bileniniz var mı? Genişletmek için tıkla... bahçeli 7.caddeye bakabilirsin ya da tunalıya ama bahçeli 7.de o tarz seyler bulman daha olası
_lara eşimi çok seviyorum! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2010 229 1 66 Ankara 19 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _lara #3 tunalıyı biliyorum zaten ama 7. cddeye geçen yıldan beri bakmadım. marka dan çok özel tasarım arıyorumda..
tunalıyı biliyorum zaten ama 7. cddeye geçen yıldan beri bakmadım. marka dan çok özel tasarım arıyorumda..
P pinar85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 192 0 96 İstanbul 8 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _lara #4 karumda bruje butik.. özel tasarım getirmiyorlar henüz ama sınırlı sayıda giysi getirirler ve az sayıda olduğu için başkasında bulamazsın benim çoğu giysim ordandır.. herkes çok beğenir..tavsiye ederim stil sahibi bi butik
karumda bruje butik.. özel tasarım getirmiyorlar henüz ama sınırlı sayıda giysi getirirler ve az sayıda olduğu için başkasında bulamazsın benim çoğu giysim ordandır.. herkes çok beğenir..tavsiye ederim stil sahibi bi butik
_lara eşimi çok seviyorum! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2010 229 1 66 Ankara 9 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _lara #5 kaçıncı katta arka/ ön?