• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA'DA GÜVENİLİR YATILI GÜRCÜ BAKICI ARAYANLAR

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar,
Bebek bakıcısı ve ev işlerine yardımcı olabilecek bir kişi arıyorum. Hafta içi sabah 8:30 aksam 17:30 cumartesı yarım gun yardımcı olabılır mısınız ;ankaradayım

bende ankara da yaşıyorum, bakıcı ve ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. türk olması tercihimdi ancak çok para talep ediyorlar. banada yardımcı olursanız sevinirim. yabancı bayanlar ortalama ne kadar ücret talep ediyorlar. sigorta istiyorlarmı bana bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar ben bir aya doğum yapıcam ev işlerine ve çocuk bakımına yardımcı bayan arıyorum. Bilgi verebilir misiniz?

merhaba. benim 2 çocugum var.bi de türk bir kadın yardımcı ediyor bize...ama ben açıkçası memnun değilim..yatılı değil...sabah 9-17:00 kadar bizden.burda gördüm bazı kızlar yabancı bir bakıcı istiyorlar.neden sormak istedim.onlar daha iyi mi?nasıl onlarla ilitişim kuryorsunuz?

Back
X