Ankara'da hamilelik pilatesi

ballibocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
384
377
78
Arkadaşlar merhaba,
8 haftalık hamileyim. Hamileliğim öncesinde çok spor yapardım ama özellikle son 5aydır pilatese çok yoğun başlamıştım birden hamilelik haberini alınca korktum bıraktım ama devam etmek istiyorum. Ankarada bu işi bilen profesyonel birilerinden ders alarak yapmak istiyorum. Bilgisi veya önerisi olan varsa çok memnun olurum...

merhabalar arkadaşlar bende internetten çok araştırmıştım ve daha sonra çukurambardaki Fizyofiti buldum. ve aletli pilatese başladım. gerçekten çok memnunum ortam çok ferah ve işlerinde çok profesyoneller . Fizyoterapistler tarafından yaptırılıyor. Şimdi 13 haftalık hamileyim ve bu kez de hamile pilatesine devam ediyorum :) çok zevkli:) doktoruma sorduğumda da zaten Fizyofiti önerdi. Hamilelik özel bir durum olduğu için gerçekten çok dikkatli davranıyorlar kesinlikle ankaradaki tek yer benim için

Arıyorum ama açmıyorlar. Fiyatı nedir acaba? Haftada kaç saat gidiyordunuz?

kızlar hazirana kadar memorial hastanesinde ücretsiz yoga dersleri var ben 4 haftadır gidiyorum cumartesi günleri 13-14 arası

kızlar hazirana kadar memorial hastanesinde ücretsiz yoga dersleri var ben 4 haftadır gidiyorum cumartesi günleri 13-14 arası

Canım merhaba..bu dersler ne kadar süre devam edecek bilgin var mı?bir de katılım için öncesinde yapmamız gereken bisey var mı?yoksa ctsi günü direk pilates kıyafetlerimizi giyip gidebiliyormuyuz?

Canım merhaba..bu dersler ne kadar süre devam edecek bilgin var mı?bir de katılım için öncesinde yapmamız gereken bisey var mı?yoksa ctsi günü direk pilates kıyafetlerimizi giyip gidebiliyormuyuz?
Temmuza kadar sürecek demişlerdi ben dogum Yaptım su an ne durumda bilmiyorum Öncesinde bişey yapmak gerekmiyor direk gidebilirsin konferans salonunda Yapılıyor

Haftada 2 gün hamile pilatesine başlamıştım. Yaklaşık 3 hafta oldu ve ağrılarımın hepsi neredeyse sıfırlandı diyebilirim. Şu anda haftada 3 gitmeye başladım. Sorduğum sorulara fizyoterapistimin anlayışla mantıklı şekilde cevap vermesine ve herzaman güleryüzüne bayılıyorum. Doğum sonrasında devam eden kişilerle de tanıştım .umarım bnde bebeği ayarlayıp doğum sonrasınada gidebilirim.başka yere gerek yok fizyofite gidin bence.

Ücret ne kadar hocam? İlk 3 ay da yaptnz mı?

Merhaba Selma, Ben de on haftalık gebeyim. Fizyofiti az önce aradım ama fiyat hakkında bilgi vermiyorlar. Oturduğum yere biraz uzak olduğu için sadece fiyat öğrenmek için de oraya gitmek istemiyorum. Sen özel olarak mı gittin yoksa grup olarak mı? Fiyatını söyleyebilir misin? Teşekkür ederim :)

...hoca. Facebook a ... yoga sı yazınca çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Ben buraya 1 ay gittim (8 seans, haftada 2 seans). Ücret 380 tl ve gram inmiyorlar. Eğitmen neşeli bir hanım, dersler de güzel geçti. Ama ben hem semtime daha yakın olan hem de ücreti 320 tl olan hamile yogasına gitmeyi de düşünüyorum. Bakalım :)

Bende Batıkentteyim hala bulamadım hamile pilatesi ya da yogası grup olmadan açılmaz diyorlar birebir verende yok yakınımda

Arkadaşlar merhaba, ben hamile pilatesine fizyofite gidiyorum. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Herşey çok iyi gidiyor. Bence özellikle hamile konusunda bilinçli yerlere gitmek çok önemli. Zaten doktorumda burayı önerdi. Eğitmenimiz fizyoterapist, çok bilgili ve çok iyi çalıştırıyor. Bi bebek kolay yetişmiyor bence hamileyseniz spor için güvenli bir yeri tercih edin.

telefonda fiyat vermiyoruz diye hamile insanları oraya kadar sürüklemenin alemi ne, hamilelerin bütçesi bebek durumundan dolayı bellidir zaten fiyatı söylersin gelen gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…