- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
- Konu Sahibi ballibocek
-
Arıyorum ama açmıyorlar. Fiyatı nedir acaba? Haftada kaç saat gidiyordunuz?merhabalar arkadaşlar bende internetten çok araştırmıştım ve daha sonra çukurambardaki Fizyofiti buldum. ve aletli pilatese başladım. gerçekten çok memnunum ortam çok ferah ve işlerinde çok profesyoneller . Fizyoterapistler tarafından yaptırılıyor. Şimdi 13 haftalık hamileyim ve bu kez de hamile pilatesine devam ediyorum :) çok zevkli:) doktoruma sorduğumda da zaten Fizyofiti önerdi. Hamilelik özel bir durum olduğu için gerçekten çok dikkatli davranıyorlar kesinlikle ankaradaki tek yer benim için
Evet ben de merak ediyorumArıyorum ama açmıyorlar. Fiyatı nedir acaba? Haftada kaç saat gidiyordunuz?
kızlar hazirana kadar memorial hastanesinde ücretsiz yoga dersleri var ben 4 haftadır gidiyorum cumartesi günleri 13-14 arası
Temmuza kadar sürecek demişlerdi ben dogum Yaptım su an ne durumda bilmiyorum Öncesinde bişey yapmak gerekmiyor direk gidebilirsin konferans salonunda YapılıyorCanım merhaba..bu dersler ne kadar süre devam edecek bilgin var mı?bir de katılım için öncesinde yapmamız gereken bisey var mı?yoksa ctsi günü direk pilates kıyafetlerimizi giyip gidebiliyormuyuz?
Ücret ne kadar hocam? İlk 3 ay da yaptnz mı?Haftada 2 gün hamile pilatesine başlamıştım. Yaklaşık 3 hafta oldu ve ağrılarımın hepsi neredeyse sıfırlandı diyebilirim. Şu anda haftada 3 gitmeye başladım. Sorduğum sorulara fizyoterapistimin anlayışla mantıklı şekilde cevap vermesine ve herzaman güleryüzüne bayılıyorum. Doğum sonrasında devam eden kişilerle de tanıştım .umarım bnde bebeği ayarlayıp doğum sonrasınada gidebilirim.başka yere gerek yok fizyofite gidin bence.
merhabalar arkadaşlar bende internetten çok araştırmıştım ve daha sonra çukurambardaki Fizyofiti buldum. ve aletli pilatese başladım. gerçekten çok memnunum ortam çok ferah ve işlerinde çok profesyoneller . Fizyoterapistler tarafından yaptırılıyor. Şimdi 13 haftalık hamileyim ve bu kez de hamile pilatesine devam ediyorum :) çok zevkli:) doktoruma sorduğumda da zaten Fizyofiti önerdi. Hamilelik özel bir durum olduğu için gerçekten çok dikkatli davranıyorlar kesinlikle ankaradaki tek yer benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?