Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

evet.ben mehmet erdem'e 250 verdim.muayene,ultrason ve smear dahil.patoloji içinse hast.götürdüm sağolsun ilgilendi ama 4 saat bekledim çünkü çok yoğun.bana tüp bebek falan için daha erken dedi yolladı..normal yoldan hamile kalırsam bülent beyi düşünmüştüm.çünkü muayene farkı ve bazı tahlillerde içinde aynı hesaba geliyor.benim derdim hastanede çok beklememek oyalanmamak.güven hast. tahlil ücretlerinin %70 ini istiyor bana tuzlu geldi bilmiyorum...naapsak? :44:

Canım memnun kaldınmı hastaneden,doktorun kimdi?doğmum ortdamı yaptın?=

fatih hastanesinde aylin hanıma gideniniz var mı nasıl bir doktor cevap verirseniz sevinirim....

Ben memnun kalmadim. Asiri yogun. 5 dakika icerisinde muayene edip bir an once gonderme cabasi var. Bir de, hastasini ve detaylarini hatirlamiyor. Doguma girip girmeyecegini de sordugunuzda, "hastanenin genc bir ekibi var; cok iyiler" deyip gecistiriyor. Yani normal doguma gelmek istemiyor.

merhaba arkadaslar bende selcuk beye gıdıyorum bılgı hastanesıne ama benım evımede uzak dıkmende oturuyorum , bırde selcuk bey genelde sezeryan ıle dogum yaptırıyormus ben normal ıstıyorum ne dıyorsunuz bu konusda ? bana yardımcı olurmusunuz , bırde yenı dogan yogun bakım unıtesı nasıl bılgı hastanesının yeterlımı acaba bu en onemlı seymıs dıkkat edılmesı gereken

sinemse biraz detaylı anlatabilirmisin sukran hocayı ve lina yı bende denemeyi dusunuyorum ama kararsızım

selam batıkentte yenimahalle devlet hastanesi hakkında bilgisi olan var mı... ben doktorlardan memnun

kaldım ama herkes yeni hastanede doğum yapma diyor.. bende etlik zübeyde hanımı düşünüyorum..

etlik zübeydede doğum yapan tavsiye edebileceğiniz doktor varmı????

mrh arkadaşlar,
ben 7 aydır gebe kalamıyorum bu yüzden özel hastene tawsiyelerinizi alabilirmiyim acilllll...!!!
bana lokman hekim ve hrs hastanesi tawsiye edildi ...
birde fiyatlr ne kadar oluyor ?

Canım ben özel keçiören hastanesinde doğum yapıcam kısmetse,araştırdım hastende doğum yapanlara sordummemnunlar.Senin özel bir sebbein varmı vazgeçmende birşeymi duydun

mrh arkadaşlar,
ben 7 aydır gebe kalamıyorum bu yüzden özel hastene tawsiyelerinizi alabilirmiyim acilllll...!!!
bana lokman hekim ve hrs hastanesi tawsiye edildi ...
birde fiyatlr ne kadar oluyor ?

hrs olabilir,birde kızılayda emin esernur yorulmaz var.Netede yazarsan bulursun doktorun sağlık yaz çıkar..

siz hangi hastaneye gidiyorsunuz gittiğiniz hastaneden memnunmusunuz...

doğum ücretleri nekadarmış öğrendin mi peki canım ?

Ben de hamileliğimin başından itibaren linaya gittim ve doktorum Sema Yıldırımdı. Gerçekten çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Doğuma hem Sema Hanım hem de Şükran Hanım girdi ve HRS'yi seçmiştim doğum için. 2010 yılı yazı için sezeryan fiyat farkı 3000 civarındaydı özel hastanelerde (emekli sandığına bağlıyım) normal doğum da yaklaşık 300-400 daha azdı yanlış hatırlamıyorsam ama HRS'yi tavsiye ederim hem ekip çok iyi hem de çok rahat ediyorsun çok sakin ve temiz bir hastane...

benim adetim geceli bugun 7.gün akşam test yptım negatif cıktı sizce testi erken mi yaptım cevap verin arkadaşlar...çünkü adet hala olmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…