Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

bu arada doğumu akropolde dr bülent alp aydın yaptırdı herkeze şiddetle tavsiye ederim mükemmel bi hoca çok ilgili personel herşeyle tek tek ilgileniyorlar

gerçekten araştırdım bülent beyden memnun olmayan yok..face grubunuda inceledim herkes süper..sanırım bende ona gideceğim.ama korkum çok yoğunmuş randevu alamıyormuşsun,muayenelerde öyle hemencecik bitiyormu acaba?eyvahedigeldismile

Ben ilk doğumumu etlik lokman hekimde yaptım, anestezisti hariç çok da memnun kaldım ama şimdi gebelik takibi için oranın yoğunluğu beni korkutuyor. Çalışırken her kontrol için izin almak gerek ve 20-25 dk.lık kontrol için bekleme saatlerce sürebiliyor, randevuluyken bile! Ve de randevuları en az bir ay önceden almak gerekiyor. Eskiden böyle değildi nasıl oldu anlamadım, bir ay gerçekten uzun bir süre. Acil bir durumda doktor acil hasta diyerek alıyor ama bu da bir muamma çünkü randevuluysanız aciller ve o denk gelirse o anki doğumlar bekleme süresini daha da uzatıyor.
Bütün bu sebeplerden takip için lina kadın sağlığı merkezinde mine hanıma gitmeyi düşünüyorum. Gerçi taşınmış, maltepedeyken ulaşım daha rahattı, şimdi yenimahalle belediyesinin ordaymış.
Doğum için de ilerleyen zamanlarda değerlendireceğim artık. Aslında benim istediğim damaryolu, suni sancı, sürekli nstye bağlanmak gibi olayı doğallıktan çıkaran ve beni yatağa bağlayan işlemler olmadan doğum yapabilmek ama bu yaklaşıma sıcak bakacak doktor bulsam da hastane bulabileceğimi pek düşünmüyorum. Suni sancıyı rutin haline getirmelerinin en ödemli sebebinin biran önce kurtulmak, yeni müşterilere yer açmak olduğunu düşünüyorum. Eğer suni sancı olmazsa epidurale de gerek kalmayabileceğini düşünüyorum çünkü suni sancı harbiden beter bişey.
Allah sonumuzu hayretsin. İnsanların olur olmaz sebeplerle sezaryene yönlendirildiği bir sistemde doğal doğum sanırım hayal olarak kalır.

Muhteşem bir doktoor şiddetle tavsiye edebilirim.Bence hemen randevu al derim.Evet yoğun ama öyle başka doktorlar gibi muayenesi 3-5 dk da bitmiyor. Aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin, sormasan bile Bülent bey herşeyi anlatıyor zaten.Zaten kullandığı ultrasyon aleti 4 boyutlu renkli görebiliyorsun bebeğini.Biliyorsundur belki başka yerde renkli ultrasyona girmek extra para.Hastane çok temiiiz , hele kadın doğum katı çok şık hastanede değilde sanki özel muayene gitmiş gibisin.Bütün heryerde Bülent beyin doğurtturduğu bebeklerle çekilmiş fotoğrafları var.Gidersen zaten farkedersin doktoor muhteşem bir enerji saçıyor.:teytey::teytey:

slm arkadaşlar ben 10+4 hamileyim ankarada maltepede LİNA kadın sağlığı merkezi var şimdiki yeri yenimahalle belediyesinin orda DR. MİNE KERMALLI çok harika ve çok ilgili bir doktor KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM gittiğiniz zaman pişman olmazsınız ben çok memnun kaldım herkezede tavsiye ederim muayene ücreti 35 tl birde yapılan tahlillerde %30 nu alıyorlar

doğum ücretleri nekadarmış öğrendin mi peki canım ?

aranızda devlet memuru var mı bilmiyorum ama sıkıntılı bir durumda rapor alıp evde yatmak falan gerekirse özel hast.alınan raporlar geçerli olmuyormuş..o zaman nasıl olacak..off yani yine ünv.hast.gitmek gerekecek sanırım?ama hangisine??

muayene ücreti nasıl ve doğum toplam ne kadara geldi acaba? ben sgk lıyım..

Hayatım yakınım devlet memeuruydu ve LİNA da takip edildi.Ve sürekli rapor almak zorunda kaldı LİNA dan alınan raporlar geçerli oldu.35 tl olarak fark verdi

doğum ücretleri nekadarmış öğrendin mi peki canım ?
canım doğum ücretini henuz öğrenmedim 3aylık olunca konuşuruz dedi gerçi 3 ayı doldurmuşum :) orada şuan doğum yok anlaşmalı hastanelerinde doktorun doğumuna giriyor fakat doktor oradada doğumun başlayacağını söyledi nezaman başlar bilmiyorum fiyatını öğrenince yazarım.

Hayatım yakınım devlet memeuruydu ve LİNA da takip edildi.Ve sürekli rapor almak zorunda kaldı LİNA dan alınan raporlar geçerli oldu.35 tl olarak fark verdi

ya gerçektenmi? acaba doktoru aynı zamanda devlet hast.falan mı çalışıyor oradanmı verdi acaba?çünkü ben özel hast.sağlık raporları geçmiyor diye biliyorum her türlü hastalıkta..

merhaba
Ben Lina kadın Sağlığı Merkezinde Doktor Şükran Çakmak'a gidiyorum.En başından beri sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve sürekli rapor alıyorum.SGK lıyım.Aldığım tüm raporlar Linadan verildi ve geçerliydi hiçbir problem yaşamadım.
Linada herşey düşünülmüş hiçbir konuda sıkıntı yaşamıyorsunuz.
Tertemiz pırıl pırıl bir merkez ve tecrübeli titiz doktorlar.Şiddetle tavsiye ederim.
İstediğin zamana sıkıntısız randevu alıyorsun ve diğer hastaneler gibi randevu saatinde gittiğin halde saatlerce beklemiyorsun.Güleryüzlü insancıl bir ekip.Kendini güvende hissediyorsun.bunlar çok önemli.

ben de gittim ona2 ay .sadece şu sözler aklımda yukarıda muhasebe.parayı oraya ödeyin.sadece para para.iki arkadaşım bebeğini düşürdü onda .

Bende 01/10/2010 tarihinde Ankara Medicana 'da Doç.DR. Yusuf Üstün le spinal anestezi ile doğum yaptım.9 Aylık hamilelik maratonumda Yusuf Bey den hiç ayrılmadım ve seçimimin ne kadar doğru olduğunu doğum ve doğum sonrasında bana kanıtladı.Tek kelimeyle cesur,kararlı,donanımlı,bilgili,ısrarlı,candan,sabırlı ve en önemlisi mesleğinde inanılmaz özenli bir doktor.Doğumum çok sakin ve huzurlu geçti,kendisi doğum sonrasında defalarca gece,gündüz yanıma uğradı hatta gecenin 3 ünde bile geldiği oldu.Ayrıca Medicana nın doğum bölümünde yeralan hemşirelerinede tek tek teşekkür etmek istiyorum.Bilgi,tecrübe ve yaklaşımları çok profesyonelce olup,beni hiç üzmediler.Kısacası dokto yada hastane aramanıza hiç gerek yok.Ankara Medicana Sn.Doç.Dr.Yusuf ÜSTÜN yeterli.

MErhaba!Yusuf bey benims eçeneklerim arasında da var.Siz de çok memnun kalmışsınız!Peki kontrollerde ne kadar ödediniz?Doğuma ayrıca ne kadar verdiniz?Bu konuda da tam olarak bilgilendirirseniz memnun olurum!

VE tabi en önemlisi;Allah bebeğinize sağlıklı sıhatli ve sizinle büyümeyi nasip etsin...

merhabalar ben de 35 hafta 3 gunluk hamileyim, uzun suredir Yusuf Ustun e gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. muayene ucreti SGK icin fark olarak 127TL. yapilan testlere gore de fark aliniyo, mesela smear ya da idrar tahlili gibi, en fazla gecen kontrolde hem smear hem idrar hem NST iarti bi de muayene 200kusur lira odedik.
Dogum ucretini de hastaneyle konustuk ve normal dogum icin 1900 sezeryan icin 2300 civarinda bi ucret soylediler.

Merhaba
25.10.2010 da sezeryan ile 36.6 haftalıkken bebeğime kavuştum.Doktorum Lina Kadın Sağlığı Merkezinden Op.Dr.Şükran Çakmak.
Şükran Hocamın titizliği sayesinde bebeğim ve ben zarar görmeden birbirimize kavuştuk.
Muayene için aldığım randevu gününün gelmesini beklemeden beni telefonla takip etmesi randevu tarihimden önce çağırarak durumumu görmesi ve acilen sezeryana alması sayesinde bebeğim yaşıyor.
Tansiyon sorunum vardı birde Suyum azalmış.Geç kalınmış olsaydı daha kötü durumlar doğabilirdi.
O yüzden Şükran Çakmak'ı şiddetle tavsiye ediyorum.
Size doktordan çok abla bir anne gibi yaklaşması ,sadece siz varmışsınız gibi size özel itinayla davranması...
Tertemiz bir merkez güleryüzlü hizmet...
En önemlisi orada sizin ve bebeğinizin önemli olması
Daha başka ne istenirki
Tabi bir de muayene ücretinin ve test farklarının uygun olması:)

ben kesınlıkle ankarada hrs kadın hastanesını tavsıye edıyorum.tarık aksu hocamız cok mukemmel bır doktor.cok guleryuzlu cok basarılı bır ınsan.herseyden once sızı dınlıyor ve sıze ınsan oldugunuzu hatırlatıyor.kendınızı cok ıyı hıssetmenızı saglıyor.ben kısmet olursa dogumumu orada yapacagım.

merhabalar,
ben 8 haftalık hamileyim, ve 29 mayıs hastanesi nesrin hanıma gidiyorum kontrollerime. Acaba aranızda Nesrin hanım' la çalışmış olanlarınız var mı? Ben tamamen doğal bir doğum istiyorum( bi aksaklık çıkmazsa inşallah!) ama doktorum hakkında emin değilim yani normal doğum istatistiği ne,hiç bişey daha soramadım... aslında çok tatlı bir doktor hiç kasılmıyorsunuz onun yanında ama ... lütfen nesrin hanım la doğum yağanlar bana özelden aydınlatıcı bilgi atabilirler mi? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…