- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
bu arada doğumu akropolde dr bülent alp aydın yaptırdı herkeze şiddetle tavsiye ederim mükemmel bi hoca çok ilgili personel herşeyle tek tek ilgileniyorlar
gerçekten araştırdım bülent beyden memnun olmayan yok..face grubunuda inceledim herkes süper..sanırım bende ona gideceğim.ama korkum çok yoğunmuş randevu alamıyormuşsun,muayenelerde öyle hemencecik bitiyormu acaba?eyvahedigeldismile
gerçekten araştırdım bülent beyden memnun olmayan yok..face grubunuda inceledim herkes süper..sanırım bende ona gideceğim.ama korkum çok yoğunmuş randevu alamıyormuşsun,muayenelerde öyle hemencecik bitiyormu acaba?eyvahedigeldismile
slm arkadaşlar ben 10+4 hamileyim ankarada maltepede LİNA kadın sağlığı merkezi var şimdiki yeri yenimahalle belediyesinin orda DR. MİNE KERMALLI çok harika ve çok ilgili bir doktor KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM gittiğiniz zaman pişman olmazsınız ben çok memnun kaldım herkezede tavsiye ederim muayene ücreti 35 tl birde yapılan tahlillerde %30 nu alıyorlar
arkadaşlar ben 26 temmuzda Ankara Medicana Hastanesinde doğum yaptım Doçent doktor yusuf üstün. ben 39 hafta 2 günlük sezeryan ile doğum yaptım ve iki günde ayağa kalktım şimdi sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum herşey çok rahattı doktorum mükemmel bir doktordu hergün dua ediyorum Allah binlerce kez razı olsun toplamda 11 arkadaş Yusuf beyde doğum yaptı 9 tanesi normal diğerleri sezeryan ve hepimizin bebekleri sağlıklı ve kendimizde sağlıklıyız birazda bünye meselesi diyorlar ya onun doğrusu aslında kendinizi bırakmayacaksınız güçlü olun. Benim doğumdan sonra ilk dediğim şey doğum en kolayıymış. İlgilenen arkadaşlara 3 Doktora daha gittim ama Yusuf bey muhtemeşem bir doktor bilgilerinize
canım doğum ücretini henuz öğrenmedim 3aylık olunca konuşuruz dedi gerçi 3 ayı doldurmuşum :) orada şuan doğum yok anlaşmalı hastanelerinde doktorun doğumuna giriyor fakat doktor oradada doğumun başlayacağını söyledi nezaman başlar bilmiyorum fiyatını öğrenince yazarım.doğum ücretleri nekadarmış öğrendin mi peki canım ?
Hayatım yakınım devlet memeuruydu ve LİNA da takip edildi.Ve sürekli rapor almak zorunda kaldı LİNA dan alınan raporlar geçerli oldu.35 tl olarak fark verdi
Ben Timur Gürgan'ın özel kliniğine gidiyorum daha önce tüp bebek tedavisi olduğum doktorum. Tüp bebek olmadı ama bebeğim kendi kendine olunca önce başka doktora gittim ama çok ilgili gelmedi bana, yani bu gitsede olur bi daha hamile kalırsın havalarındaydı. Sonra Timur hocaya gittim çünkü benim 2 yıllık tedavi sürecimide ii biliyordu. Şimdi hala ona gitmeye devam ediyorum ve çok memnunum...
Bende 01/10/2010 tarihinde Ankara Medicana 'da Doç.DR. Yusuf Üstün le spinal anestezi ile doğum yaptım.9 Aylık hamilelik maratonumda Yusuf Bey den hiç ayrılmadım ve seçimimin ne kadar doğru olduğunu doğum ve doğum sonrasında bana kanıtladı.Tek kelimeyle cesur,kararlı,donanımlı,bilgili,ısrarlı,candan,sabırlı ve en önemlisi mesleğinde inanılmaz özenli bir doktor.Doğumum çok sakin ve huzurlu geçti,kendisi doğum sonrasında defalarca gece,gündüz yanıma uğradı hatta gecenin 3 ünde bile geldiği oldu.Ayrıca Medicana nın doğum bölümünde yeralan hemşirelerinede tek tek teşekkür etmek istiyorum.Bilgi,tecrübe ve yaklaşımları çok profesyonelce olup,beni hiç üzmediler.Kısacası dokto yada hastane aramanıza hiç gerek yok.Ankara Medicana Sn.Doç.Dr.Yusuf ÜSTÜN yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?