- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
merhaba arkadaşlar ben ankarada LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİNE gidiyorum Dr Şükran ÇAKMAK doktorum çok çok iyi çok memnunum daha öncesinde tehlikeli bir gebelik geçirmiştim şuan 36 haftalık hamileyim durumum çok iyi doktorumun sayesinde herkeze tavsiye ediyorum..
Muhteşem bir doktoor şiddetle tavsiye edebilirim.Bence hemen randevu al derim.Evet yoğun ama öyle başka doktorlar gibi muayenesi 3-5 dk da bitmiyor. Aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin, sormasan bile Bülent bey herşeyi anlatıyor zaten.Zaten kullandığı ultrasyon aleti 4 boyutlu renkli görebiliyorsun bebeğini.Biliyorsundur belki başka yerde renkli ultrasyona girmek extra para.Hastane çok temiiiz , hele kadın doğum katı çok şık hastanede değilde sanki özel muayene gitmiş gibisin.Bütün heryerde Bülent beyin doğurtturduğu bebeklerle çekilmiş fotoğrafları var.Gidersen zaten farkedersin doktoor muhteşem bir enerji saçıyor.:teytey::teytey:
kontrole 20ytl ödüyorum.doğum ücretlerinde normal 450ytl.sezeryan 650 ytl,epidural normal 750 ytl fark alıyorlar.herşey dahil paket fiyatlarıymış.
batıkentte carrefoura yakın.
teşekkürler verdiğin bilgi için.daha yeni bakabildim..kafam çok karıştı çünkü herkes gazi için çok yoğun diyor.ama yeni bir arkadaşım mehmet erdemde doğum yaptı kendi girmiş doktor. çok memnun kalmış.. karar veremedim..hrs içinde çok iyi diyorlar ama doktorları nasıl,fiyatlar nasıl merak ediyorumeyvahedigeldismile
2 ay önce doğum yaptım ankara tıpta doktorum Batuhan Özmendi çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ama doktorum hep yanımdaydı kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum....
merhaba gelincik bende 27 haftalık hamileyim henüz karar veremedim dogum yapacagım yere gazide arkadasım dogum yaptı odalr 6 kişilik 6 bebek 6kadın 6 refakatci cok kötüydü ankara tıpı merak ediyorum nasıl temizmi odalar falan kac kişilik benim hamileligim cok sükür sorunsuz ve nredeyse mide bulantısız gecti sorun olmadıgı için prof. gitmeyi düşünmüyorum bana yardımcı olurmusun doktorlar ve hastane nasıldı simdiden tskler..
düşündüm taşındım, 7-8 gibi bir zaman geçtiği için ve tüp bebekte uzmanlaştığı için bugün mehmet erdeme muayeneye gittim gayet iyi geçti..çok sakin bir insan,çok anlatmıyor çok konuşmuyor ama ne sorarsan cvp veriyor..suratı asıkta değil.. özel muayenehanede ama artık, yeni yasadan dolayı....temiz güzel bir yer..henüz ortada bir durum yok tabi doğum için birşey diyemem benim durumum farklı biraz bekleyeceğim sanırım ama bende gazide doğurmak istemem heralde..öyle görünüyorki bulacaksın buluşturacaksın parayı bastırcaksın özel hastaneye..doğum yapanlar yazsın paylaşsın..bizde karar verelim..şimdiden
akropol bülent bey e gidenler muayene ve tetkik farkları ne kadar tutuyor? yani hangi tahlil ne kadar mesela doğum yapanlar paylaşabilirmi? ben devlet memuruyum..
benimde 1 senedir çocuğum olmuyor, akropole bülent beye nisan sonuna randevu aldım. benim ve eşimin tetkikleri ücret olarak ne kadar tutar? ben devlet memuruyum, eşim değil.
valla infertilite işin içine girdi mi birşey söyleyemem, normal gebelik tetkikleri ile çok farklı çünkü. nereden biliyorum benimd e bebeğim olmuyordu ve aynı tetkikleri biz de yaptırdık. ama ben genart tüp bebek merkezine gittim. özelden ama rahim ağzı filmi çektirmeyi kabul edersen 400 tl'ye tüp bebeğini yapıyorlar. harika bir yer; şimdi benim bebeğim 13 haftalık oldu onların sayesinde ve ilk deneme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?