- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
yeri nerede acaba bu doktorun?
aslı hanım ve hastane ile ilgili biraz daha bilgi verirmisin acaba acil dr.bulmalıyım..birde ücretler nasıl acaba?
merhaba bende guvn hastanesı taner beyden randevu aldım ona gıdecegım umarım memnun kalırız , ucretlerde sgk ıcın 1150 tl normal dogum sezeryanda 1450 tlAslı hanım çok iyi bir doktor gibi geldi bana normal doğum taraftarıda geldi eğer yapabiliyorsan tabi hastanın tercihine bırakıyor tabi bu senin için önemliyse eğer durumun müsait olmazsa tabi sezeryan olman daha mantıklı dedi bana buda bana güven verdi bende onu seçtim hastanede çok temiz ve konforlu odaları çok güzel otel gibi zaten doğumhanede güzel temiz ben özel tarafı gezdim tabi sgklılar başka blokta onlarınki nasıl bilmiyorum en önemlisi yeni doğan yoğun bakım ünitesinin iyi olması birde anestezi uzmanları iyiymiş duyduğum kadarıyla sgk karşılıyor hastane ama aslı hanım sgk ya bakıyormu bilmiyorum biz özel gidiyoruz 229 tl muayene sgklılar 35 veriyor,ben geç 34 haftalıkken gittiğim için özele gitmek zorunda kaldım normal doğum:4150tl sezeryan :4950 civarı sgk kaç lira bilmiyorum arayıp sorabilirsin
merhaba bende guvn hastanesı taner beyden randevu aldım ona gıdecegım umarım memnun kalırız , ucretlerde sgk ıcın 1150 tl normal dogum sezeryanda 1450 tl
hayırlı olsun, bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir inşallah.. ahmet bey'i bana aile hekimimiz tavsiye etti. eşi iki gebeliğinde de ahmet bey'e gitmiş.ancak ahmet bey şu an hangi hastanede yaptırıyor doğumu bilmiyormuş. hangi hastanede doğum yapacaksınız siz?
yeri nerede acaba bu doktorun?
Kızlar 16+1 haftalık gebeyim. Araştırmadan gittim Çağ hastanesine ve pişman oldum.
Normalde Etlik Zübeyde hanıma gidiyordum ikili tarama yapmadılar, 2 şer kişi alıyorlar içeri doktora bişey soramıyorsun. O yüzden özele gideyim sorularımı sorayım dedim acele etmeden sindire sindire bebişimi göreyim dedim. Hatta eşim trafiğe takıldı 10dk. ya geliyorum deyince ben doktora giriyorum sen geldiğinde daha ultrasona bile girmemiş olurum dedim. Ama nerdeeee sanki devlet hastanesi.
Aralarında iki fark vardı. Birincisi odaya 2. bir hasta daha almadı birde kayınvalidem yanımdaydı oda içeri girebildi. Eşim geldiğinde biz çoktan çıkmıştık.acele olayı aynı devlet hastanesi gibi, Bebişimin ölçülerini 3 kez sordumda zor söyledi oda ölçmedi bile bu haftada şu kadar olması lazım seninki de o kadar dedi. Ultrason çıktısını vermedi istedim bi daha bakmam lazım ama olmaz böyle dedi sizin bende bunu başında söylemeniz lazım dedi.
Kısacası Çağ Hastanesini önermiyorum. Bu arada Doktorun adı Banu Uçar Güvendik
ben etlik lokman hekime hastanesine gidiyorum.. doktor güzel ilgileniyor.. biz söylemeden ultrson resimlerini diledigi kadar kendisi cekip veriyo.. benim bebişim ayaklarını havaya dikmiş ay cok komik cekmem lazım diyip kendisi cekmiştiyalnız acil dogum cıktıgında mecburen dogumhaneye gidiyo kadın, bi yarım saat falan onu beklemek zorunda kalmıştık ama olsun.. o da mecburiyetten oluyor diyoruz..
Tatlım gittiğin doktorun adı nedir?
merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?
merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?