Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

aslı hanım ve hastane ile ilgili biraz daha bilgi verirmisin acaba acil dr.bulmalıyım..birde ücretler nasıl acaba?

Aslı hanım çok iyi bir doktor gibi geldi bana normal doğum taraftarıda geldi eğer yapabiliyorsan tabi hastanın tercihine bırakıyor tabi bu senin için önemliyse eğer durumun müsait olmazsa tabi sezeryan olman daha mantıklı dedi bana buda bana güven verdi bende onu seçtim hastanede çok temiz ve konforlu odaları çok güzel otel gibi zaten doğumhanede güzel temiz ben özel tarafı gezdim tabi sgklılar başka blokta onlarınki nasıl bilmiyorum en önemlisi yeni doğan yoğun bakım ünitesinin iyi olması birde anestezi uzmanları iyiymiş duyduğum kadarıyla sgk karşılıyor hastane ama aslı hanım sgk ya bakıyormu bilmiyorum biz özel gidiyoruz 229 tl muayene sgklılar 35 veriyor,ben geç 34 haftalıkken gittiğim için özele gitmek zorunda kaldım normal doğum:4150tl sezeryan :4950 civarı sgk kaç lira bilmiyorum arayıp sorabilirsin

merhaba bende guvn hastanesı taner beyden randevu aldım ona gıdecegım umarım memnun kalırız , ucretlerde sgk ıcın 1150 tl normal dogum sezeryanda 1450 tl

merhaba bende guvn hastanesı taner beyden randevu aldım ona gıdecegım umarım memnun kalırız , ucretlerde sgk ıcın 1150 tl normal dogum sezeryanda 1450 tl

Ben ilk başta taner beye gittim o da iyi doktor diyorlardı.Dediğim gibi geç gittiğim için 34 haftalık gebeydim sgk kabul etmiyormuş 28 haftadan sonrasını o yüzden özel tarafa gidiyorum artık doğurmamada az kaldı zaten

Son düzenleme:
ben aradım aslı hanm.için 35 lira muayene dediler ayın 16 sına kadar doluymuş o yüzden ben yarın eski dr.ma gideceğim gaziden bir prof.bakalım şartlar ne gösterecek medicanadan yusuf üstüne dönebilirm..orada muayene 152..normal 2000 sezaryen 3000 civarıymış..??dr.da çok övüyorlar kızlar bakalım..sıkıldım valla bu durumdan..ne sorunmuş ya..

çok teşekkür ederim aminnn Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh Ahmet Bey bana doğumu medicanada yapabileceğimizi söyledi bende orayı düşünüyorum açıkçası birkaç tercih daha varmış ama sanırım medicana olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yalnız ben Ahmet Bey'den çok memnunum ilk gidişimle ısındım kendisine inanılmaz rahatlatıcı şen şakrak bir doktor düşünürseniz tavsiye ederim..

Kızlar 16+1 haftalık gebeyim. Araştırmadan gittim Çağ hastanesine ve pişman oldum.
Normalde Etlik Zübeyde hanıma gidiyordum ikili tarama yapmadılar, 2 şer kişi alıyorlar içeri doktora bişey soramıyorsun. O yüzden özele gideyim sorularımı sorayım dedim acele etmeden sindire sindire bebişimi göreyim dedim. Hatta eşim trafiğe takıldı 10dk. ya geliyorum deyince ben doktora giriyorum sen geldiğinde daha ultrasona bile girmemiş olurum dedim. Ama nerdeeee sanki devlet hastanesi.

Aralarında iki fark vardı. Birincisi odaya 2. bir hasta daha almadı birde kayınvalidem yanımdaydı oda içeri girebildi. Eşim geldiğinde biz çoktan çıkmıştık. acele olayı aynı devlet hastanesi gibi, Bebişimin ölçülerini 3 kez sordumda zor söyledi oda ölçmedi bile bu haftada şu kadar olması lazım seninki de o kadar dedi. Ultrason çıktısını vermedi istedim bi daha bakmam lazım ama olmaz böyle dedi sizin bende bunu başında söylemeniz lazım dedi.

Kısacası Çağ Hastanesini önermiyorum. Bu arada Doktorun adı Banu Uçar Güvendik

ben etlik lokman hekime hastanesine gidiyorum.. doktor güzel ilgileniyor.. biz söylemeden ultrson resimlerini diledigi kadar kendisi cekip veriyo.. benim bebişim ayaklarını havaya dikmiş ay cok komik cekmem lazım diyip kendisi cekmişti yalnız acil dogum cıktıgında mecburen dogumhaneye gidiyo kadın, bi yarım saat falan onu beklemek zorunda kalmıştık ama olsun.. o da mecburiyetten oluyor diyoruz..

Tatlım gittiğin doktorun adı nedir?

merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda Ankaraya yerleşmiş olacağız. ben pkoluyum ve bir süredir bebek denememize ragmen olmadı. sanırım tedavi sürecine girecegim o nedenle sürekli gidebilecegim ve belki de dogumu da onunla yapabilecegim bir dr arıyorum. aranızda bu rahatsızlıgıyla ilgili tedavi olup memnun kalan biri varsa yardımcı olabilir mi? özel sgk farketmez ama özelde de çok uçuk fiyatlı bir yer istemiyorum mümkünse. önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, Allah hepimizin şifasını versin.

arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyim ve ilk muayeneme gitmek istiyorum ama henüz hangi hastaneye gideceğime karar veremedim devlet hastanesinden korkuyorum açıkcası oyüzden özel düşünüyorum dikmende 29 MAYIS hastanesi varmış orası ile ilgili bilgi verebilcek arkadaşlar varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar ben 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm.ilk tedavimi zekai tahirde yaptım memnundum,ilgilerine alakalarına fakat kişiye özel bir tedavi şeklinde olmuyor ne yazıkki devlet hastanelerinde fakat bu şekildede hamile kalan arkadaşlarda oldu .herneyse ben 2. denememi medicanada yaptırdım.doktorum zekai tahir burak hastanesinin tüp bebek klinik şefiydi.medicadana herşeyimle kendisi ilgilendi.yumurta toplama,transfer hepsini kendisi yaptı.benimlede çok çok ilgilendi.fiyatı 4 milyar.2 embrio transfer edildi,ve oldu bana özel tedavi oldugu için ve duaların gücünüde inanıyorum.ikizlerim vardı fakat ben düşük yaptım ikizlerimden biri 6 haftalıkken kalbi durdu.hamilelligimin başından beri zorluklarla şu an 14 haftalık oldum bu güne geldim.en son aşırı bir kanamayla hastaneye gittim zekai tahire pazar günü oldugu için orada bir doktorum olmamasının eksikligini yaşadım .şükürler olsun düşük yapmadım.kanamam hala azaz devam ediyor.sebebide hastanede degil özel muayenede belli oldu bebegimin eşi yani plasenta rahmin önündeymiş aşagıda yani.o yüzdenmiş kanamalarım.hastanede dr.nuri beye gittim.ordan doktorum olsun diye fakat hiç ama hiç memnun kalmadım.o yüzden dogumuda medicanada yaptırıcam.medicanadaki doktorumun adı doç.dr.MUAMMER DOGAN.

merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?

bilgi hastanesinden neden memnun değilsiniz, çok özel değilse biraz bahsedebilirmisiniz?

arkadaşım ben 29 mayıs hastanesini araştırıyordum, hastane güzel sakin ve ilgili bir hastaneymiş eşimin arkadaşının hanımı orada doğum yapmış çok memnun kalmışlar çok ilgili olduklarını söylemiş fiyat konusundada kısa bir bilgi veriyim normal doğum 1050tl muayene ücretleride 35 tl sanırım 12 tl de ssk farkı oluyor yarın muayeneden sonra daha detaylı bilgi veririm.ayrıca bu dogum fotosu nası bişi oluyor duymamıştım daha önce nasıl oluyor biraz bilgi verebilirmisin.

Son düzenleme:
Merhaba LİNA da doktorum doğum fotoğrafçısı olarak Dilek Başolu önerdi Fiatları gayet uygun kendisinin cep telefonunu verdi.Ben oradan ulaştım ve ayrıntılı bilgi aldım.05053926267 sizde arayabilrsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…