- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda Ankaraya yerleşmiş olacağız. ben pkoluyum ve bir süredir bebek denememize ragmen olmadı. sanırım tedavi sürecine girecegim o nedenle sürekli gidebilecegim ve belki de dogumu da onunla yapabilecegim bir dr arıyorum. aranızda bu rahatsızlıgıyla ilgili tedavi olup memnun kalan biri varsa yardımcı olabilir mi? özel sgk farketmez ama özelde de çok uçuk fiyatlı bir yer istemiyorum mümkünse. önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, Allah hepimizin şifasını versin.
Allah analı babalı büyütsün,bende senin haberlerini bekliyordum:)Neyse sonuçta sende bebeğinde iyisiniz.Şimdi senin yazdıklarını okuyunca kafam allak bullak olduBenimde doğumum eylül başı gibi ve benimde doktorum Şükran Hanım.Ama hastane için yazdıkların beni inanılmaz bir girdaba sürükledi şimdi,son dakkada .Doğumuna şükran hanımmı girdi,öyle bi endişen vardı çünkü,ankara dışında olduğu için falan.Sezeryan nasıl bişiy? İiyileştinmi? Benimde son dakkada durumuma göre normal yada sezeryan yapcanı söylüyor doktor.İlk doğum olduğu için ikisindende korkuyorum Sana geçmişler olsun,hayırlı uğurlu olsun , bebişine de hayata hoşgeldin diyorum :)
Ayşe, Tobb'da ne zaman doğum yaptın ve ne kadar ödedin acaba? özel sigortası olanlara 400-500 daha fazla fiyat veriliyormuş diye okudum forumda. ben emekli sandığında gideceğim. bebeğini sağlıkla büyüt inşallah :80:
kızlar merhaba.. bu konuyu bulunca yenisini açmak istemedim.. evim yakın olduğu için sincanda özel lokman hekim egittim ilk randevumda.. dr. aylin hanım muayene etti. daha ilk randevu sonuçta ama, ne bişey sorabildim ne kendisi bana bişey söyledi.. höt möt derken odadan çıkmış buldum kendimi.. iyimidir? yada bu hastanede önerebileceğiniz bir doktor varmı? doğum ücretlerinden haberiniz varmı yardımcı olurmusunuz kızlar
cnm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. şuan öncelik olan yer lokman hekim sincan hastanesi. evime çok yakın yürüyerek gittim zaten kontrolede. çalıştığım için evime yakın olmasını istiorum. akşam bi rahatsızlık olsa hemen gidebileceğim bir yer die.. eğer ordan memnun kalmazsam başka yerler bakıcam.. şuan muayene ücreti 31 tl.ssklıyım. kan testi bilmem ne testi fln yapıldı onlara ücret ödemedim.. doğum ücreti hakkındada bilgi almak istiorum öncelikle.. bakalım inş bura olurda başka uzak yerlere gitmem. int.ten bakıorum lokman hekim etlikten hep dr. elif terzi yazmışlar herkes çok memnun. bi öylesinide sincanda bulsamyaa
17 gün önce bi iş arkadşaımın eşi orda doğurdu, normal doğum yaptı,çok memnunlar ama dr adını bilmiyorum. sorarım snein için.
bilgi hastanesinin fiyatlarıda uygun arkadaşlar
merhaba arkadaşlar.ben de lokman hekim hastanesinde doğum yaptım. 5 ay önce.
bence son derece ilgili bir hastane.çok beğendim.çok memnun kaldım.doktorum elif terzi.
herkese tavsiye ediyorum.etlik ve sincanda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?