Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

bende eryamanda oturuyorum ve en yakın sincan lokman hekim diye oraya gidiyorum ve memnunum orda da başka bir elif hanım var ve çok iligililer ben sonuç için beklerken çok beklediğimi fark edip kendileri beni içeri almışlardı çok hoşuma gitti randevulu hastasından rica ettiler bayadır bekliyor diye ben bişey demememe rağmen ve çok rahatlatıcı konşuyor çok sakin güleryüzlü bir doktor istersen bir görüş derim ben memnun kaldım....

arkadaşlar bilgi hastanesi selçuk beye gidiyorum bende memnunum..selçuk beyin doğumuna girdiği tanıdıklarınız yakınlarınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

selamlar bende eryamanda oturuyorum gebeliğim daha çok yeni .ilk muayene ASG tıp a gittim..ama özel hastane olsun istiyorum..birde süleyman bey biraz ilgisiz geldi bana..onun için bende sincan lokman hekime gidecegim..oradaki doktorları araştırıyorum bende..inş. iyi doktora düşeriz..7 hafta 2 günlük gebeyim..süleyman beye gittigimde kanama yoksa sorun yoktur daha geçen baktık bebege deyip gönderdi benibende endişeliyim bebegimin kalbi atıyor mu diye..cumt gidecem tekrar başka doktra.

selam arkadaşlar, ben 2 kere hamile kaldım tobb etü( eski mesa) hastanesi dr .cemil kaya ya gidiyorum.kan pıhtılaşması sorunum var malesef ilkinde bilmiyorduk ve bebeğinim kalbi durdu 7 haftalıkken.2.de iğne kullanmama rağmen 8 haftalıkken hala kalbi atmadığı için 4 gün önce aldılar bebeğimi... cemil kaya yı aslında seviyorum ilgili bi dr ama 2 kere aynı olumsuzlugu yaşadıgım için 3.de tereddüt ediyorum.. aranızda cemil hocanın hastası olan varmı??

ayrıca yazmadan da edemiycem, elvankentte oturuyorum ve 1 hafta önce aşırı karın ağrısı nedeniyle yakın diye lokman hekim e gittik... mesa biraz uzak kalıyo... böyle bi hastane olamaz, insan yaralı gitse can çekişerek ölür gider... yarım saat bekledik hamile oldugumu ve sancım oldugunu bastıra bastıra söylediğim halde gecenin 11 inde benden randevu sordular!!! ultrason filmi çektirip 1 saat sonucun çıkmasını bekleyip sonra dr bey teşrif edip uykuusndan uyanırsa bakıp yorum yapacaktı... lanet olsun o hastaneye,aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo... Daha önce uyarı almıştım lokman hekim konusunda yaşayıp gördüm, bende deneyimlerime dayanarak sizleri uyarayım çok zor duurmda kalmazsanız gitmeyin lütfen.sağlık bakanlığına da gerekli şikayeti yapıcam umarım dikkate alırlar.hee birde benden 150 tl ücret almak istediler! hiçbirşey yapmadıkları halde...

slm bende eryamanda oturuyorum v süleyman beye gidiyorum ama gerçekten çok ilgisiz.şimdi son 2,5 aya girdik.sincan lokman hekime gitmek istiyorum zaten doğumu orada yapacaktım.önceki doğumu mu da orada yapmıştım.elemanlar ilgili ve temiz bir hastane.ama ben tüplerimi bğlatmayı düşünüyorum acaba hangi doktoruna gitsem bilemedim

kızlar bende lokman hekim hakkında yazmak istiorum.. etlik lokman hekimdeki elif hanım hakkında çok iyi şeyler duydum. kuzenim oraya gidior. ve anlata anlata bitiremiyor. bende sincanda oturduğum için ve evime çok yakın olduğu için sincan lokman hekime gidiyordum. aylin totan doktorumdu. hiç memnun kalmadım.. ne bişey sorabiliorum ne o bişey söylüyo.. ultrason bakıo, ben daha üzerimi toparlarken hemşiresi bilmem ne burdamı die kapıyı açıp bağrıo, bn mecbur çıkıorum odadan bişey diyemeden. 8 haftalıkken gittim en son kalp atımını gördk ii güzel dedi gönderdi.ve tam 1 ay sonrasına randevu verdi. bnde içim içimi yiycene başka bi dr.a gidiyim dedim ve batıkent bilgi hastanesine gittim dün mine hanıma.. ben daha bişey demeden hamileyim deyince, tansiyonumu ölçtü kiloma baktı (ki bunlar lokman hekimde bana hiç yapılmadı) birsürü soru sordu.. beni ben sormadan bilgilendirdi, beslenme programı verdi.. aman allahım hayran kaldım yaa.. hani şu 3 ay varya tehlikeli dönem daha atlatmadık değilmi deidm, maşallah çok sağlıklı bebek korkma hiçbişey olmaz allahın izniyle dedi, öyle güzel motive ettiki.. tam bi hafta sonra ikili tarama zamanı dedi hemen randevu verdi yapalım dedi..gerçekten inanılmaz memnun kaldım.. dışarı çıktımki ne korkum kaldı ne endişem. ayrca sincan lokmanda muayene ücreti 31 tl iken, bilgide 22 tl. 10 gün içinde tekrar gidince muayene ücretide ödemiosun. böyle avantajlarıda var bilmek isteyenler olursa diye yazıyorum, lokmanda normal doğum 450 sezryan 750, bilgide normal 500 sezeryan 600. sincan lokman hekimin diğer bölümlerini ve diğer kadın doğum dr.larını tabiki bilemem ama bidaha kolay kolay gitmem yani.. çok soğudum bende

mine hanım benim de doktorum, mükemmel bir doktor, ilgilidir, anne gibidir, çok seviyorum mine hanımı. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hastaneye gelince, yenidoğan yoğun bakımı yok bu 1, 2.side mine hanımda selçuk beyde sezaryancı, herkese sezaryan yapıyorlar. kesinlikle doğumum orda olmayacak, son ana kadar oraya giidcem ama doğumumu orda yapmıycam. yenidoğan yoğunbakım ünitesi YOK. iyi araştır canım.

evet cnm bunu bende duydum yenidoğan ünitesi olmadığını. bu çok önemli bi durum tabiki ama şuan gebeliğin sağlıklı ilerlemesi durumunda iyi bir doktor bulduğum için çok sevinçliyim.. sezeryancı olduğunu bilimiyordum ama buna mecbur kalmadıkça normal doğum isteğimi vurgularsam sanırım bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum.. ne biliyim son anda kendimi başka bir doktora emanet etmek istemem, beni bilen tanıyan bi dr. olsunki bende doğuma daha rahat ve emin giriyim.. şuan için tek duam yenidoğan yoğun bakıma inş. gerek duyulmaz rabbim göstermez.. sen hangi hastaneye gidiceksin peki doğum zamanı nasıl yapmayı düşünüosun bak merak ettim şimdi:44:

simrancım bilgi hastanesini aradım ve öğrendim, yenidoğan yoğunbakım varmış cnm bilgin olsun

slm arkadaşlar..

Özel keçiören hastanesinde doğum yapanınız var mı acaba bilgisi olan var mı nasıl bi hastane
yenni doğan ünitesi varmış ama hastane nasıl bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz lütfennnn

merhaba ben bu hastanede daha önce yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı 1 hafta öncede ben kanamadan dolayı gittim yan tarafımda doğum yapanlar ve sancı çekenlere şahit oldum böyle bir ilgi alaka özelde görmedim bağıranlara bırakın kızmayı doğum yapıyosunuz herşey normal rahat olun diye teselli veriyor doktor ve hemşireler. birgün hastanede kaldım doğum yapıp yukarı çıkan bayanlara sordum inanılmaz memnunlar bu hastanenin doğum bölümü mükemmel insanlığı kaybetmemiş işini seven personel sanırım sadece burda var

Merhaba, HRS de Ömer Altun'a giden var mı? Tavsiye eder misiniz? :44::44:

gebeligimin22 haftasındayım ben omer altun a gıdıyorum.gebeligin ilk basında tarık aksuydu sonra omer hoca oldu.tarık hocanın muayene ucretı 300 omer hocanın 60.ılgısınden memnunum dogumumuda orda yapcam.zaten hrs ye gıdıp hangı dr karsılasırsanız karsılasın hepsı muthıs.hrs nın tek sorunu pıyasaya gore bıraz pahalı olması.burdan herkese onerıyorum.burdan ıyı hastane burdan ıyıde dr kesınlıkle bulamazsınız.emın olun

merhaba ankara sincan lokman hekim hastanesinde kadın doğum doktoru dr banu uçar güvendik tavsiye ederimmm çok ilgili bir bayan

merhaba ankara sincan lokman hekim hastanesinde kadın doğum doktoru dr banu uçar güvendik tavsiye ederimmm çok ilgili bir bayan

Ben de banu hanıma gidiyorum.Gerçekten cok rahatlatıyor insanı, ilgileniyorlar.Ancak hastane konusunda benim kafamı karıstırdılar.Herkese sezeryan diyorlarmış.Banu hanımla da ilgili bikç bişi geldi kulagıma ama aldırmadım çünkü gercekten ilgili oldugunu düşünüyorum

banu hanıma ilk gittiğimde çok sevecen ve sıcak kanlıydı bir hafta sonra gitiğimde ise soğuk ve ilgisizdi testlerimi yaptı doğum için sezeryan istediğimi söyledim fakat kesinlikle yapamayacağını söyledi o yüzden başka bir doktor ile görüşmeye başlayacağım

yaklaşık 10 haftalık hamileyim , Fatih Üniversitesi Hastanesi Zehra Candan İLTEMİR DUVAN'ı tavsiye eder misiniz arkadaşlar, birde akrapol hastanesinde bülent alp bey var hangisini tavsiye edersiniz? Düşüncelerinizi bekliyorum...

ücretler hakkında fikriniz var mı? emekli sandıgına ne kadar doğum ücreti mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…