- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
cnm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. şuan öncelik olan yer lokman hekim sincan hastanesi. evime çok yakın yürüyerek gittim zaten kontrolede. çalıştığım için evime yakın olmasını istiorum. akşam bi rahatsızlık olsa hemen gidebileceğim bir yer die.. eğer ordan memnun kalmazsam başka yerler bakıcam.. şuan muayene ücreti 31 tl.ssklıyım. kan testi bilmem ne testi fln yapıldı onlara ücret ödemedim.. doğum ücreti hakkındada bilgi almak istiorum öncelikle.. bakalım inş bura olurda başka uzak yerlere gitmem. int.ten bakıorum lokman hekim etlikten hep dr. elif terzi yazmışlar herkes çok memnun. bi öylesinide sincanda bulsamyaa
bende eryamanda oturuyorum ve en yakın sincan lokman hekim diye oraya gidiyorum ve memnunum orda da başka bir elif hanım var ve çok iligililer ben sonuç için beklerken çok beklediğimi fark edip kendileri beni içeri almışlardı çok hoşuma gitti randevulu hastasından rica ettiler bayadır bekliyor diye ben bişey demememe rağmen ve çok rahatlatıcı konşuyor çok sakin güleryüzlü bir doktor istersen bir görüş derim ben memnun kaldım....
selamlar bende eryamanda oturuyorum gebeliğim daha çok yeni .ilk muayene ASG tıp a gittim..ama özel hastane olsun istiyorum..birde süleyman bey biraz ilgisiz geldi bana..onun için bende sincan lokman hekime gidecegim..oradaki doktorları araştırıyorum bende..inş. iyi doktora düşeriz..7 hafta 2 günlük gebeyim..süleyman beye gittigimde kanama yoksa sorun yoktur daha geçen baktık bebege deyip gönderdi benibende endişeliyim bebegimin kalbi atıyor mu diye..cumt gidecem tekrar başka doktra.
kızlar bende lokman hekim hakkında yazmak istiorum.. etlik lokman hekimdeki elif hanım hakkında çok iyi şeyler duydum. kuzenim oraya gidior. ve anlata anlata bitiremiyor. bende sincanda oturduğum için ve evime çok yakın olduğu için sincan lokman hekime gidiyordum. aylin totan doktorumdu. hiç memnun kalmadım.. ne bişey sorabiliorum ne o bişey söylüyo.. ultrason bakıo, ben daha üzerimi toparlarken hemşiresi bilmem ne burdamı die kapıyı açıp bağrıo, bn mecbur çıkıorum odadan bişey diyemeden. 8 haftalıkken gittim en son kalp atımını gördk ii güzel dedi gönderdi.ve tam 1 ay sonrasına randevu verdi. bnde içim içimi yiycene başka bi dr.a gidiyim dedim ve batıkent bilgi hastanesine gittim dün mine hanıma.. ben daha bişey demeden hamileyim deyince, tansiyonumu ölçtü kiloma baktı (ki bunlar lokman hekimde bana hiç yapılmadı) birsürü soru sordu.. beni ben sormadan bilgilendirdi, beslenme programı verdi.. aman allahım hayran kaldım yaa.. hani şu 3 ay varya tehlikeli dönem daha atlatmadık değilmi deidm, maşallah çok sağlıklı bebek korkma hiçbişey olmaz allahın izniyle dedi, öyle güzel motive ettiki.. tam bi hafta sonra ikili tarama zamanı dedi hemen randevu verdi yapalım dedi..gerçekten inanılmaz memnun kaldım.. dışarı çıktımki ne korkum kaldı ne endişem. ayrca sincan lokmanda muayene ücreti 31 tl iken, bilgide 22 tl. 10 gün içinde tekrar gidince muayene ücretide ödemiosun. böyle avantajlarıda var bilmek isteyenler olursa diye yazıyorum, lokmanda normal doğum 450 sezryan 750, bilgide normal 500 sezeryan 600. sincan lokman hekimin diğer bölümlerini ve diğer kadın doğum dr.larını tabiki bilemem ama bidaha kolay kolay gitmem yani.. çok soğudum bende
mine hanım benim de doktorum, mükemmel bir doktor, ilgilidir, anne gibidir, çok seviyorum mine hanımı. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hastaneye gelince, yenidoğan yoğun bakımı yok bu 1, 2.side mine hanımda selçuk beyde sezaryancı, herkese sezaryan yapıyorlar. kesinlikle doğumum orda olmayacak, son ana kadar oraya giidcem ama doğumumu orda yapmıycam. yenidoğan yoğunbakım ünitesi YOK. iyi araştır canım.
simrancım bilgi hastanesini aradım ve öğrendim, yenidoğan yoğunbakım varmış cnm bilgin olsun
slm arkadaşlar..
Özel keçiören hastanesinde doğum yapanınız var mı acaba bilgisi olan var mı nasıl bi hastane
yenni doğan ünitesi varmış ama hastane nasıl bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz lütfennnn
Merhaba, HRS de Ömer Altun'a giden var mı? Tavsiye eder misiniz? :44::44:
merhaba ankara sincan lokman hekim hastanesinde kadın doğum doktoru dr banu uçar güvendik tavsiye ederimmm çok ilgili bir bayan
Ben de banu hanıma gidiyorum.Gerçekten cok rahatlatıyor insanı, ilgileniyorlar.Ancak hastane konusunda benim kafamı karıstırdılar.Herkese sezeryan diyorlarmış.Banu hanımla da ilgili bikç bişi geldi kulagıma ama aldırmadım çünkü gercekten ilgili oldugunu düşünüyorum
merhaba ben bu hastanede daha önce yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı 1 hafta öncede ben kanamadan dolayı gittim yan tarafımda doğum yapanlar ve sancı çekenlere şahit oldum böyle bir ilgi alaka özelde görmedim bağıranlara bırakın kızmayı doğum yapıyosunuz herşey normal rahat olun diye teselli veriyor doktor ve hemşireler. birgün hastanede kaldım doğum yapıp yukarı çıkan bayanlara sordum inanılmaz memnunlar bu hastanenin doğum bölümü mükemmel insanlığı kaybetmemiş işini seven personel sanırım sadece burda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?