- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
ücretler hakkında fikriniz var mı? emekli sandıgına ne kadar doğum ücreti mesela?
canım özel keçiöreni soruyorsun sanırım azönce aradım ücretleri öğrenmek için:
22 tl muayene
normal: 750
sezeryan:1000
ben de doktor ismi öğrenmeye çalışıyorum iki hafta sonra gitmem lazım ikili test için
ben tahlillerime zekai tahirde ( büyük doğum) , özelede akropolden ışın hanımdan randevu aldım 3 marta
Benim de 3-4 gün sonrası için akrapola randevum var ama karar veremiyorum fatih üniversitesi hastanesinde candan hanım mı yoksa akrapolde bülent bey mi diye çok kararsızım çok.
Özellikle bu yorumları okuduktan sonra gerçekten o kadar kararsız kaldım ki. Kafam çok karıştı. Dün iLk muayeneye LokmanHekim has. Aylin hanıma gittim. Beklediğim ilgiyi göremedim çok fazla. Evet gerekli bilgileri vs.. söledi ama ne bilim belkide ben yetersiz buldum yada fazla şey bekleyerek gittim :S Banu hanımı birkaç arkadaşımda çok övdü. Dalında çok bilgili ve ilgili bir doktor olduğunu söylediler. ikinci kontrolümede ayLin hanıma gidicem bu seferde içime sinmezse diğer randewumu Banu hanımdan aLıcam..
cnm bnde ilk konrolümde aylin hanıma gittim. daha sonra 2 kez daha gittim ve bir daha gitmedim.sen soru sorarsan cevaplıyo ama okdr. gözünü bilgisayara dikmiş bi şekilde bi an önce gitsede kurtulsam tarzında hızlı hızlı cevaplar veriyo. ben daha üzerimi giyerken hemşire diğer hastaya bağrıyo ben o arada ne sorsam die alelacele düşünürken sorcağmıda unutuyorum.
ben hiç memnun kalmadım yani.. banu hanımı bende duydum ama hiç denemedim. umarım sen dener ve memnun kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?