Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

Merhaba arkadaşlar ben 2.5 aylık hamileyim iki defadır zekai tuncer e gidiyorum birkaç kişi orayı önermişti ama çok kalabalık ve benim gittiğim doktor mu öyleydi bilmiyorum çok ilgisiz soru bile sordurtmuyor. Hem evimize de çok uzak ben de burda özel keçiörenin iyi olduğunu okudum bir arkadaşın yorumundan. Giden birisi varsa doktor ismi önerebilir mi? Hastaneyi aradım 22 tl emekli sandığına muayene ücreti, 750 normal, 1000 tl de sezeryan fiyatları da uygun çok uçuk rakamlar değil en azından. Bu hastane hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

ben medicana da 5 ay önce doğum yaptım. kontrollerede hep oraya gittim.drum faruk abike çok memnundum
normal 2250 sezeryan 2450

Son düzenleme:
ben medicana da 5 ay önce doğum yaptım. kontrollerede hep oraya gittim.drum faruk abike çok memnundum
normal 2250 sezeryan 2450

slm arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ankarada yeni sayılırm hastaneler hakkında pek bir bilgim yok doğum yapıp memnun kaldığınız hasteneler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirm

Özellikle bu yorumları okuduktan sonra gerçekten o kadar kararsız kaldım ki. Kafam çok karıştı. Dün iLk muayeneye LokmanHekim has. Aylin hanıma gittim. Beklediğim ilgiyi göremedim çok fazla. Evet gerekli bilgileri vs.. söledi ama ne bilim belkide ben yetersiz buldum yada fazla şey bekleyerek gittim :S Banu hanımı birkaç arkadaşımda çok övdü. Dalında çok bilgili ve ilgili bir doktor olduğunu söylediler. ikinci kontrolümede ayLin hanıma gidicem bu seferde içime sinmezse diğer randewumu Banu hanımdan aLıcam..

Esra Kuşçu'ya 24 şubatta arkadaşımın tavsiyesiyle genel bir muayene için gittim. Son adet tarihim 26 ocaktı ve adetlerim 2 gün öne attığı için 24 şubatta adet günüm olacaktı. Doktorla yüzyüze konuştuk bir kaç soru sordum, doğal yollarla korunduğumu belirttim. sonra genel bir muayene yapmak için ultrasona aldı vaginal ultrason yaptı, elle muayene yaptı kistin var dedi gösterdi. Adette oldu olacaksın dedi muayene bitti. aradan 2 gün gecti regl olmadım, regl belirtisi de yok, dedim 2 gün daha bekleyeyim. sonra test yaptım pozitif çıktı, kantesti yaptırdım pozitif 5 haftalık hamileyim. Bu kadın prof, bölüm başkanı, kaç yıllık doktor 1 aylık bebeği göremedi mi? Sizce mümkün mü? Neyse aynı gün hastaneye gidip görüşmek istiyordum ancak kar yağışı çok fazlaydı telefon açtım hastaneye rica ettim en azından ultrason sonucuma bakabilir mi anormal bişey var mı diye, kapı duvar saolsunlar. (Aklıma daha doktorun görmediği gelmiyorda, dış gebelik ya da farklı bişeyden kaynaklı olumsuzluk geliyor, doktora güvene güvene gayet rahat gidiyorum) Sabah erkenden gittim doktora durumu anlattım 5 karış surat, ben söylemişimdir gebelik ihtimalini dedi hayır dedim söylemediniz ben test yaptım, hatta regl gecikmemi bile kiste bağladım dedim. bir ultrason bakalım dış gebelik muhtemelen bu oranlar bu kadar yüksekken bebek olsa görürdüm dedi. titreye titreye ultrasona girdim, kadının tepki evet rahimde bebek var, 2-3 günlük bir bebek dedi bu!!!!! SAT tarihinden itibaren 1 ay olmuyor mu diye kafam da çalkalıyorum resmen beynim bulandı. sorun var mı dedim, beni bir azarladı bu kadarlık şeyden sorunu nasıl anlayacağım diye, ben de sorun derken dış gebelik var mı dedim, yok dedi. ultrason fotoğrafı alabilir miyim dedim, fotoğraf makinam bozuk deyip çıktı gitti. kapıyı da çarptı bir güzel. ondan hiç bir şey olmaz, bırakın kadın doğumcuyu pratisyen hekim bile olmaz.kendi hatasını, koskoca profa yakışmayan hatasını kabul edemedi. Hayret ediyorum o kadına giden onca kalabalığa, bir daha esra kuşçu mu asla!!!!! yol yakınken gidenler de geri dönsün!!!

cnm bnde ilk konrolümde aylin hanıma gittim. daha sonra 2 kez daha gittim ve bir daha gitmedim.sen soru sorarsan cevaplıyo ama okdr. gözünü bilgisayara dikmiş bi şekilde bi an önce gitsede kurtulsam tarzında hızlı hızlı cevaplar veriyo. ben daha üzerimi giyerken hemşire diğer hastaya bağrıyo ben o arada ne sorsam die alelacele düşünürken sorcağmıda unutuyorum.
ben hiç memnun kalmadım yani.. banu hanımı bende duydum ama hiç denemedim. umarım sen dener ve memnun kalırsın.

Dediğin gibi banada öyle yaptılar,genel bilgi dışında bişey söylemedi.hep ben sordum..Kilomu bile ölçmedi sadece tansiyon ölçtüler. nerde kaLdı bu hastanenin özel olmasıı? kadın doğuma gitsek daha ilgi olur belkide. şimdi nereye devam ediyorsun?

Arkadaşlar uzun uzun yazmaya gerek yok. Ben sadece doktor seçimi için 4 ay boyunca bir sürü hastane ve özel muayenehane gezdim. Faruk Abike'yi rutin kontrollerdeki ilgisi, normal doğum sırasında hep yanımda olması ve her aşamada bana destek olmasından dolayı tek geçiyorum. Üstelik normal doğuma beni kendisi ikna etti. Bence hiç boşuna araştırmayın memnun kalacağınızdan eminim. İnanın her şeyden önce derdi para kazanmak olmayan işini fazlasıyla seven çok iyi bir insan.

arkadaşlar bende kısmetse ağustosta bebişime kavuşcam.sincan lokman hekimde banu hanıma gidiyorum ilgili bir doktor bence ama oradadoğum nasıl bilmiyorum odaları gezdik temiz bakımlı inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize:)

ben de sincan lokman hekime gidiyorum benim ki tamamen tesadüf olmuştu ilk gebeliğimde lekelenme olduğunda evimize yakın diye gittiğimizde nöbetçi doktorduöyle tanıştık...

sonra gebelik takibimi yaptı ancak bebek gelişmedi ikimizinde ortak kararı ile 10. haftaya kadar bekledik ancak kese bozulmaya başladığında ümidimizi yitirdik ve kaybettik...

şimdi yine hamileyim ve yine banu hanıma gidiyorum en azından hikayemi biliyor...

ikinci hamileliğimde benimle birlikte sevindi konrtol sırasında beni sakinleştirmeyi başarıyor ''annem''diye sesleniyor...

her zaman çok güzel yüzlü olmayabiliyor ama o da bir insan diyerek hak veriyorum

Evet sonuçta hepimiz insanız hergün aynı neşeyle güne başlayamayabiliyoruz,ben bunu normal karşılıyorum fakat sabah randevularına geç gelinmesini normal karşılayamıyorum malesef. eşimle dikkatimizi çeken sabah ilk randevuların 8de başlamasına rağmen çoğu doktorun kadın doğum bölümü için konuşuyorum! saat 8,30-9,00 arasında gelmesi.. bu insanların hakkını saygısızlıktan başka bişey değil. bizlerde çalışan insanlarız ona göre işlerimizi ayarlayıp geliyoruz. ben bu konuda çok sinirliyim bikaç defa yaşadık bu durumu ilkinde bu kadar gerilmedik tabikii ama tekrarları olunca ister istemez çok sinirlendik. ve tabi diğer hastalarda aynı şekilde. onun dışında temiz bir hastane, doktorumuz iyi, zamanı kalsa daha da ilgili olucak fakat randevular zamanında girmediği için ister istemez aksıyo bütün hastaların saatleri ve bi yığılma oluyo kapıda doktorda bütün hastalara ona göre zaman ayırıyor. artık doktorumuza alıştığımızdan ve sevdiğimizden bunlarıda görmezden geliyoruz. yoksa bir devlet hastanesine gitsek inananın daha çok vakit ayırırlar size,daha çok bilgilendirirler.

Eğer aylık 150 Tl muayene parası verecek duruma sahipseniz Müjde KOYUNCU'yu size şiddetle tavsiye ederim. Kontrollerimi ve doğumumu onda yaptım. Şuan bebeğim 7 aylık gene olsa yine ona giderim. Bu kadar profosyonel bir kadın doğumcuya rastlamadım. Bende çok pipirikli idim geçen sene kaç tane hastane ve doktor gezdim. Eğer ayrıntıya önem veriyor ve her konuda hassas bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…