Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

merhaba arkadaşlar.Ben haziran ayında doğum yaptım.önce özelkeçiören hast.sinden randevu almıştık fakat arkadaşımın tavsiyesi ile vazgetçtim ve Dr. Emine Sobacı ya gittim. kendisi harika bir insan düzenli olarak özel yerine gittim kontrollerimi oldum 9 ay boyunca tahlillerimi etlik doğum evinde yaptırdı kendisi orada çalışıyor.sezaryan ile kızımı dünyaya getirdim.dr. um kendisi girdi. hastanedende gayet memnundum özel oda falan ayrladı eşim ve dr. um ben memnun kaldım umarım sizde memnun kalırsınız.inş. rabbim hepinizin sağlıklarla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:

canım sen kadın doğum uzmanımı arıyorsun yoksa bebek doktorumu ben anlamadım ama kadın doğum uzmanı arıyorsan Zekai tahirde Ayhan Sucak var kendi özel muayahanesi var kuğulu parkın orda gerçekten mükemmel bir doktor ayrıca sen doğumu istersen çalıştığı özel hastaneler var ordada yaptırabiliyor gecenin kaçı olursa olsun malum zekai tahir bugünlerde pek iyi anılmıyor ama istersen kendi hastanesindede yaptırabilir ben zekai tahirde doğumum oldu özel odada yattım ve çok memnun kaldım ama doktorum çok iyiydi hastane personelide çok seviyor hastaneye gitiğin zaman tahliller için çok yardımcı oluyorlar

Herkese merhaba,
Umarım hepimiz haziranda sağlıklı olarak kucağımıza alırız ufaklıkları..
Ben 29 Mayıs Hastanesinde Müberra Hanım'a gittim. Çok ilgili bir doktor. Çok memnun kaldım. Tavsiye edebilirim.

Merhaba hanımlar,
ben hamile kalmak istiyorum ama biraz panik bir insan olduğum için önceden kontrollere başlamak istiyorum. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz doktor ve özel hastane var mı acaba?
Bu arada hrs ve tarık aksu hakkındaki yorumları da seve seve dinleyebilirim...
ha bi de hakan şatıroğlu nu söylemişlerdi bana.....

merhaba ben ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk aşılamamda hamile kaldım.tavsiye edebilirim.allah en kısa zamanda sanada yaşatsın bu duyguyu.

bende 2aylık hamileyim şimdilik batıkent bilgi hastanesine gidiyorum.drum selçuk arslan.ama ben batıkentte oturmadıgım için hastane bana uzak geliyo.ama dr çok ii gerçekten.tecrübeli biri.burdada bi kaç kişi yazmış.acaba onlar normal dogummu yaptılar selçuk arslanı tanıyan varsa bilgi verebilirmisiniz?????

Hrs yi kesinlikle önermiyorum sadece ticari amacı ve kaygısı olan bir hastane dolayısıyla bahsettiğin doktorda sadece ticarete önem veriyor.kötü bir anım olmuştu o hastanede tavsiye etmiyorum ..

sea33 canım bende bu ay hrs'ye gitmeyi düşünüyorum ama sen şimdi böyle yazınca tırstım( ne gibi bir anın oldu dr. ilgilenmiyorum peki yani ne biliyim en nefret ettiğim sordğum soruların cevabını alamamaktır başından savsaklar gibi muayene falanmı yapıyor

ben de selçuk beyin hastasıyım dpğumuda bilgi de yapmayı düşünüyorum.çok ilgili iyi bir doktor

merhaba ! ben daha doktora bulamadım ama çok duydum Selçuk bey çok iyi bir dr., sizden bilgi almak istiyorum bilgi hastanede ucreti ne kadar kontrol ve doğum? randevu almak gerek var mı? ve adres lutfen
teşekur ederim

emine sobacıya 2 ay gittim bende ve kesinlikle tavsiye etmem.çok iyi falan diyodu herkes ama kadın gülümsemiyor bile o kadar sert. çok ilgisiz konuşmayı pek sevmiyor.sormasam hiçbişey anlamıyor kadın bildik devlet memuru matığılya çalışıyor.başhekim yardımcısı olamsına rağmen hastanede barkod alma sırasını yine bekletiyor özellikle rica ettim çok kalbalık ayakta beklemek zor oluyo diye "yapabilecğim bişey yok uygulama böyle dedi" . muayneye gittiğimde çok kısa sürüyordu konuşmak ultrason soyun- dökün toplam 10-15 dk sürüyordu.
daha sonra dr değiştirdim serdsar oral a gittim hastanede hiç sıra beklemeden yaptım bütün işlerimi en kısa muaynesi 45 dk falan sürdü.her soruma detaylı cvp verdi.gerçekten ilgili bi dr.

ben önce bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum 1 hafta önce bi sorunla karşılaştım doktora gittim ama bana söylediği gibi bişey çıkmadığı gibi kanamamla ilgilide bir önlem almadı aldırmadı .şimdi özel keçiöern hastanesine gitmeye başladım.

slm arkadaslar..ben batikentte oturdugum halde bilgi hastanesine gitmiyorum,selcuk beyi cok oven var ama ben kendisinden memnun kalmadim,ayrica hastane cok kalabalik,dolayisla ilgi yetersiz gibi geldi bana,fatih uni hastanesi hakkinda bilgisi olan var mi?orda aylin hanim i tavsiye ettiler,taniyan varsa yorumlarini bekliyorum

Selam hamileyken yada hamile kalmak için işinde başarılı bir doktora kontrol olmak istiyorsanız ben size özel hastane olarak med-art hastanesini öneririm ama orası özel bir yer ben özel sağlık sigortamla muayene oluyorum..anlaşmalıda değill.fark bile ödüyorum.

mrb arkadaşlar ıyı doktordan cok ıyı bır hastanenın olması da onemlı unutmayın hem herkes o doktoru onerıyor dıye o doktorun ıyı oldugu soylenemez deıl mı sonucta hepsı bellı bır egıtımden gecıyorlar sızlere tavsıyem doktor araken dogum yapacagınız zamanı goz onunde bulundurun ve ona gore bır hastaen ve doktor secın yani o hastanede dogum ucretlerı ne kadar dogumhane ne kadar gelışmış doktor normal dogum mu sezeryan taraftarımı doguma gırecekmı bazı doktorlar doguma gırmıyor o gun kım varsa o gırıyor doguma bunların hepsını sorun ve devlet hastanesi yerıne unıversıte hastanelerını secın hem her turlu durumda mudahale edecek bır uzman doktor var

slm arkadaşlar, mesa hastanesine giden ya da oraya ait bilgisi olan varmı ben bayındırdan oraya transfer olmak istiyorum:) yardımcı olursanız sevinirim.
birde bu hrs diye yazdığınız nedir?? :)

meraba kızlar başkent hastanesi çok iyi diyolar sakinmiş ii ilgileniyolarmış ben oraya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Canım Ali Bey Gata da hoca bildiğim kadarıyla kardeşim onun öğrencisiydi. Çok başarılı olduğunu hatta ankarada tek olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…