- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
merhaba bende 4,5 ay önce fatih üni. de doğum yaptım. doktorum aylin hanımdı fakat doğumuma o giremedi izindeydi. elif hanım doğumu yaptırdı ikisinden de memnunum epiduralsiz suni sancısız bi doğumdu:)
mrb arkadaşlar ıyı doktordan cok ıyı bır hastanenın olması da onemlı unutmayın hem herkes o doktoru onerıyor dıye o doktorun ıyı oldugu soylenemez deıl mı sonucta hepsı bellı bır egıtımden gecıyorlar sızlere tavsıyem doktor araken dogum yapacagınız zamanı goz onunde bulundurun ve ona gore bır hastaen ve doktor secın yani o hastanede dogum ucretlerı ne kadar dogumhane ne kadar gelışmış doktor normal dogum mu sezeryan taraftarımı doguma gırecekmı bazı doktorlar doguma gırmıyor o gun kım varsa o gırıyor doguma bunların hepsını sorun ve devlet hastanesi yerıne unıversıte hastanelerını secın hem her turlu durumda mudahale edecek bır uzman doktor var
aralik ayinda arkadasim serdar oguzla ztb de sezeryan dogum yapti, cok memnun kaldi, 150ytl muayenesi, muayenehane nenehatunda, ben evime uzak oldugu icin tercih etmedim ama arkadasim siddetle oneriyor,tekrar dogum yaparsam yine ona giderim diyor..aranızda serdar oğuz'a giden yokmu Zekai tahir burakda göervli. Ben SSK lı olduğum için orda doğum yapmayı düşünüyorum.Ama biraz endişem var aslında o hastane ile ilgili . O nedenle serdar bey özeline gidiyorum sezeryen olacağı için doğumumada o girecek.Aranızda SERDAr OĞUZ'un hastası olan varmı.
Normal doğum oldu, dediğin gibi doğum gece olursa icapçı doktor geliyor, Doktor Hülya hanım var o da cok basarılı ve tatlı bir bayan ama diğer doktorları bilmiyorum. Ben Lokman hekime hiç gitmedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. Ama senin kanaman falan olmuş o yüzden kararsız kalmakta haklısın. 29 mayıs ta bu tip durumlarda icapçı doktor gelmiyor mu ? ya da ordaki ebe hemşireler bakmadılar mı sana? Bu konuları bir görüş istersen, eğer olumsuzsa Lokman hekime gidersin. ( bu arada lokman hekim kendi hastası olmayıp da gece acile gelenlerle ilgilenmiyor mu ? belki ilgileniyordur öyle bir durum olursa yine oraya gidersin )Benim Allah a şükür herşey yolunda gittiği için fazla bir tereddütüm olmamıştı hastaneyle ilgili. Umarım hamileliğinin geri kalan kısmı sorunsuz geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?