Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

Ben Prof. Dr. Fırat Ortaç'ın muayenehanesine gidiyorum. Kendisi Güven Hast.nde de çalışıyor. Ben çok memnunum hiç panik yapmıyor rahat rahat bu süreci geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca istediğin özel hastanede de doğuma gelebiliyor. Fakat ben şimdilik güveni düşünmekle beraber doğum fiyatlarını kıyaslayıp karar vermek istiyorum. Fiyatları bilen yok mu yaaaaaaa

merhaba bende 4,5 ay önce fatih üni. de doğum yaptım. doktorum aylin hanımdı fakat doğumuma o giremedi izindeydi. elif hanım doğumu yaptırdı ikisinden de memnunum epiduralsiz suni sancısız bi doğumdu:)

mrb bende fatih üniv. gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama geçenlerde doğum ücretlerini öğrenmek için hastanenin muhasebecisiyle görüştüm fiyatlarını öğrendim ama normal doğum istiyorum ben eğer 17.00 den sonra olursa doktorum doğumuma giremezmiş sezeryan olursa girermiş ancak ki ben özel gidiyorum girmesi lazım değilmi arkadaşlar ? (bu doğum sancının ne zaman geleceği belli olurmu doktorumlada konuşcam eğer aynı yanıtı alırsam bırakmak zorunda kalıcağım )kafamçokkarıştı

cihangir çakıcıya gidiyorum. tavsiye ederim, güven veriyor insana ve kesinlikle 1 kere yüzünün gülmediğini görmedim. henüz 23 haftalığım,doğumda nasıl olcak bilmiyorum ama eminim rahatlatıcıdır. hastanede çalışmıyor sanırım.tunalıda muayenehanesi.güven bayındır ve mesada doğum yaptırıyor...

kaydirigubbakcemile5
bende selçuk beyin hastasıyım ve ondan çok memnunum muayne ücretide 10 milyon bence selçuk beyyyyyyyyy

bende bilgi hastanesine gidiyorum çok memnunum soranlara selçuk beyi tavsiye edebilirim bence o çok ilgili bir doktor kızlar
:CüvCüv:

Ankarada size şiddetle tavsiye edebilecegim doktor MEHMET ERGENELİ olur. Rahim ağzı kanserine sebep olan virüs sebebiyle ameliyatımı o yaptı, daha sonra da rahimdeki polip sebebiyle bir ameliyatımı daha o yaptı, simdi de gebelik takibimi yapıyor. İşini büyük bir ciddiyetle yapan çok ama çok etik çalışan bir doktor. Ankarada yaşayan ve doktor arayan herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler...

bende selçuk beyin hastasıyım ve ondan çok memnunum bende orayı tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

aranızda serdar oğuz'a giden yokmu Zekai tahir burakda göervli. Ben SSK lı olduğum için orda doğum yapmayı düşünüyorum.Ama biraz endişem var aslında o hastane ile ilgili . O nedenle serdar bey özeline gidiyorum sezeryen olacağı için doğumumada o girecek.Aranızda SERDAr OĞUZ'un hastası olan varmı.

Evet bence de çok haklısın. Ben lokman hekime gidiyordum geçen aya kadar ama sonra bana pek güvenilir gelmedi o hastane . Zekai Tahir Burak da yapmayı düşünüyorum artık Serdar oğuz'un özeline gitmeye karar verdim.aslında ZTB çok kalabalık oluyomuş ama özel oda ve doktorum yapıcak sezeryenimi .Ayrıca öyle çok fazla para'da ödemicem...Malum krizdeyiz düşünmek gerek çümkü bebek doğunca daha çok masrafımız olacak a.s

merhaba arkadaşlar.ben de lokman hekim hastanesinde doğum yaptım. 5 ay önce.
bence son derece ilgili bir hastane.çok beğendim.çok memnun kaldım.doktorum elif terzi.
herkese tavsiye ediyorum.etlik ve sincanda var.

merhabalar 10+3 haftalık hamileyim başkent hastahanesinde prof.dr. esra kuşçuya gidiyorum. doktordan memnunum ama çok yoğun sürekli koşturmacada gidiyorsun 1 saat beklediğin bile oluyor. ama hastahane olarak memnun değilim. kan tahlillerimde bile sorun oldu taksit taksit sonuçlar çıktı doğru düzgün açıklama yok gerildim sinir oldum. az parada vermiyoruz sadece doktor için ssklı olmama rağmen hoca farkı olarak 145 tl alıyorlar tahlil test hepsi aynı yerde olduğu için bir özel hastahane doktorunu tercih etmiştim ama memnun kalmadım işte. zaten 2-3 haftaya adanaya gideceğim 6 ay falan orada kalacağım kardeşim orada kadın doğum uzmanı ona giderim ama ikili test zamanım yaklaşıyor tekrardan başkente gitmek istemiyorum ikili test yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer bir doktor var mı ankara da.

bende fatih üniversitesi hastanesine gittim çok memnun kaldım doğumumda orada oldu
doktorum yüksel arıkan onaran tavsiye ederim sezeryan oldum doktorum girdi
muayene ücretleri 40 tl idi ama doğumuda 1600 tl verdik bir daha doğurursam orada doğururm

Merhaba
Ben Sernur Yorulmaza gittim.Kocatepede muayenehanesi var.Çok tatlı bir bayan.Güzel güzel sakin bir şekilde tüm sorularınızı cevaplıyor.
Arkadaşım HRS de doğum yaptı.Tarık Aksunun hastasıydı.Arkadaşım ve ablası Tarık Aksudan çok memnunlar.Hastadede 5 yıldızlı otel gibi.Hemşireler çok ilgili.SGK anlaşmalı bir hastane.Muayene 216 Tl ama testler için fark ödüyorsunuz.Doğumda 2 günlük oda ile birlikte 2000tlye mal oldu.Ocak ayında.
Ben de onlar memnun diye gittim Tarık Aksuya.Tamam işini iyi bilen bir doktor.Ama sürekli acelesi ve sırada bekleyen birsürü hastası var.Kendimi karşısında sadece cüzdan yada kredi kartı gibi hissettim.
Sadece hamile kalabilirmiyiz sorunumuz varmı diye gittik.Herşey normal demekle birlikteHemen çatlatma iğnesi ve aşılama yapalım dedi.Aşılama zaten 400 tl.tutma garantiside yok.HEm neden hemen aşılama herşey normalse.Benimle ilgilenen hemşirede çok laubali geldi bana.Ben orayı hiç sevmedim.
Sernur Yorulmaz en iyisi bence.

aralik ayinda arkadasim serdar oguzla ztb de sezeryan dogum yapti, cok memnun kaldi, 150ytl muayenesi, muayenehane nenehatunda, ben evime uzak oldugu icin tercih etmedim ama arkadasim siddetle oneriyor,tekrar dogum yaparsam yine ona giderim diyor..

Ben kanamam olduğunda Nesrin hanımı aradım. Nesrin hanım bana bir hastaneye gitmen gerekir seni bir doktor görse iyi olur dedi.

Hastaneye gel ben yada icapçı doktor baksın yada ebe baksın gibi bişey demedi. Zaten hastaneyi aradığımda acildeki hemşire kızda doktorlarımız doğum dışında gelmez siz başka bir hastaneye gidin dedi.

Kararsızlığımdan Lokman Hekime başladım. Buradaki doktorlarda iyi fakat dediğim gibi Nesrin hanım gibi saatlerce muayene ediyim, hastayla sohbet edeyim olayı yok. Yalnız Lokman Hekime ben ne zaman sorunla gitsem benimle ilgilendiler. Şimdilik buraya devam edeceğim.

Sen şanslıymışsın. Sorunsuz bir gebelik ardından Nesrin hanım doğumuna girmiş. Allah yavrunu sana bağışlasın. Bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…