Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

arkadaşlar bir tadığımız lokman hekimde yaptı doğumu,bebek sarılık hastalığı ile doğmuş,(ki bu sık rastlanan bir şey diyorlar) ve hastane bu konu da yeterli olamayacaklarını tam teşekküllü bir yere gitmelerini söyleyerek apar topar taburcu etmişler,ve hastaneler bakmamış kızcağıza çünkü böyle durumlarda doğumunu nerede yaptıysan onlar baksın gibi bi durum oluyormuş hastanelerde.çok sıkıntı çekti.
ben bilgi ye gidiyorum ama orası da lokman hekim gibi bir hastane yani orada da bu gibi durumlar söz konusu olur diye korkmuyorum değil.çok iyi araştırmak lazım.

arkadaşlar özel keçiören hastanesinde dr.can koşal var bi fikriniz var mı doktor ve hastane hakkında?dogum yapan yaada hastası olan var mı aranızda?

Herkese merhaba, Ankara'da SSKlı olup da doğum yapanlar ya da yapacak olanlar hastane araştıran arkadaşlar ücretler konusunda ve hastaneler konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşım Dr Serdar oğuz şiddetle tavsiye ederim. Hastane olarak da ssk'lı isen Zekai Tahir Burak hastanesini tavsiye ederim. Ben Dr serdar oğuzun özeline gidiyorum doğumumu da yine doktorumun görevli olduğu zekai tahir de yapıcam. Tabii aslına bakarsan doktorumun orda olması ve doğumuma kendisinin gireceği psikolojisi beni rahatlatan tek şey.Yani önecelikle güvenebileceğin doktor bulmanı tavsiye ederim hastane çok önemli değil bence...

Ben aradım taradım,acil doktor bulmam gerekti beni hemen kimse kabul etmedi.Bende daha önce Güven hastanesinde şimdi Mesada çalışan Dr Cemil Kayaya gittim.Birtek acil olarak o beni kabul etti.Şuan için herşey çok güzel.Beni çok rahatlattı.Tavsiye ederim...

simaysi 13 haftalık hamileyim. bende Cemil Kaya'ya gidiyorum. Şimdilik bende memnunum. Herşey güzel senin ne kadarlık. doğumuna ne kadar var?

Arkadaşlar, riskli gebeliklerde uzman acilen bir dr. arıyorum. Zekai Tahir, hacettepe, ankara tıp hastanesinde aynı zamanda dışarıda muayenehanesi olursa hem tahlillerimi hastanede yaptırırım hemde dr. a kolay ulaşırım.

arzuer06 ztb de dr.lar doğuma girmiyorlar o gece nöbetçi kimse o giriyo kendi dr. un doğum yaptıramıyor diye biliyorum. senin sezeryan mı yoksa normal mi olacak yani normal doğumda da giriyorsa çok iyi o zaman... birde serdar bey infertiliteye bakıyor mu aşılama falan yapıyor mu yani eğer öyleyse bende gitmeyi düşünebilirim uzmanlık alanı nedir biliyorsan yardımcı olursan sevinirim.

Canım ben kendisinin özeline gidiyorum sezeryen olcağım kendisi yapıcak.Genelde diğer hastanelerde kimse gecenin bir vakti normal doğuma gimiyor. Girseler bile örnek haccetepe özgür deren gecenin bir vakti çağırırsan normal doğuma 1800.TL civarında bir para istiyor .SSK lı olsan dahi bu parayı alıyor ayrıca gelse dahi yine nöbetçi doktorlara yaptırıyormuş.Yani demek istediğim ama başından beri serdar beye gidip 9 ay boyunca kontolüne gidersen mormal doğuma bile kendisinin gireceğini tahmin ediyorum.Ayrıca kendisinin asıl alanı riskli gebelik -infertilite ankaranın en büyük tüp bebek merkezine ortakmış...Yani kısacası herşeyden önce çok ilgili ve ayrıca konusunda bir numara olduğunu söyleyebilirim.Kendisine http://www.soklinik.com 'dan ulaşabilirsin Yada google dr. M.Serdar oğuz yazman yeterli...Ben ona gelene kadar 3 tane doktor ve hastane değiştirdim....

Son düzenleme:

Arkadaşım Bu konuda doçent M.Serdar Oğuzu kesinlikle tavsiye ederim. Özel muayenehanesi var nenehatunda.Aynı zamanda Zekai Tahir'de çalışıyor ... Uzmanlık alanı riskli gebelik.Tahlilleri de kendi hastanesinde yaptırıyor. Yani açıkçası süperrr bir DR benim 25 gün sonra sezeryenimi kendisi yapıcak hayırlısı ile .Ama yine hamile kalsam ona giderim Ankarada araştırmadığım dr ve hastane kalmadı diyebilirim .Son kararım Serdar bey oldu...

Selam,
Ben de mayıs başında doğum yapacağım. Bu ikinci bebeğim ve doktor seçmekte çok titiz davrandık. Özel sigortan varsa Fırat Ortaç (Ankara üniversitesinden iyi bir prof, özel muayenehanesi var) ı tavsiye ederim. Vizite ücreti, özel sigortan yoksa, bayağı yüksek gelebilir. hastane olarak da Güven ve Mesa arasında seçim yapmaya çalışıyoruz. Güven biraz daha iyi gibi duruyor.
Sorun olursa, özelden de mesaj atabilirsin.
İyi Şanslar...

arzucum dogumunada az kaldı hadi bakalım -tatlicadiarzu-

Selam arkadaslar,
Ben de bir haziran annesiyim ins. Ben guven'e gidiyorum ama doktorumdan pek memnun degilim. Acaba sizler hangi hastaneye , hangi doktora gidiyorsunuz. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.

bende güven hastanesine gidiyorum ama doktorumdan memnunum.. senin doktorun kimdi? benim doktorum Sedat Cömert çok da iyi bi doktor ben araştırıp öyle gittim.. tavsiye ederim..

Az kaldı valla buketçim yalnız günler yaklaştıkça heyecan basıyo beni. Günler geçmek bilmiyo...:ecrin_bebek:

Arzuer, tavsiyen için çok teşekkür ederim. Özellikle, riskli gebeliklerde uzman olması ve ilgili olması benim için çok önemli. Bir de benim troid sorunum var, hastane bağlantısıyla troid testlerimi de orada değerlendirecek başka bir uzmana yönlendirebilir.
Bebişinle sağlıcakla kavuşmanı dilerim. Darısı benim başıma, o günlere sağlıkla gelirim inşallah.

Bu arada yanlış alıntı yapmışım.

Derindenizim, önerin için teşekkür ederim. Yıllar önce fırat hocaya da gitmiştim, iyi birisi ama pro.lar çok yoğun oluyorlar. Ben her istediğimde ulaşmayı isterim.

mrb canım bende ankarada yasıyorum ve tımur hocaya gıdıyorum.suan 37.haftamdayım ve dogum yapıcam.senın dogumunu o mu yaptırdı.nerde yaptın cok merak edıyorum sakıncası yoksa benı bu konuda bılgılendırırmısın lutfen:CüvCüv:

Arkadaşlar, 19 haftalğkım. ankarada özel sigortam ile beni başından sonuna kadar izleyecek bir doktor önerin lütfen. mesa, güven veya bayındır olabilir.

Op. Dr. Şelale ÖZMEN i ve Mesa hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Epiduralli normal doğum yaptım çok memnun kaldım.

canım riskli gebeliklerde hacettepe prof.lütfü önderoğlunu tavsiye ederim

özel keçiören hastanesine gidiyorum muayene için en fazla 15 20 dk bekliyorsunuz tahliller 1 saate elinize geçiyor ve doktorunuzla tekrar hemen görüşebiliyorsunuz.kalablıkta değil .ilk önceleri nurten boyraza gidiyordum ama oda hamişti çok ilgili çok tatlı bir bayandı ama doğum iznine ayrıldı.beni can beye yönlerndirdi oda çok ilgili herşeye tek tek bakıyor ve anlatıyorlar her sorunuza cevap veriyorlar kafanıza takılan birşeyle çıkmıyorsunuz doktor odasından.muayene önce 35 ti şimdi 5 tl ye indi tahlillere para ödüyorsunuz ama onlarda komik bir rakam 60 kuruş kan tahlili ayrıntılı usgye girdim geçen sadece 5 tl ödedim.doktorda çok hoş ve biligili 20 25 dk baktı bebeğe yani kısacası memnunum.doğum ücretleri benim sezeryan 1300 tl

HRS'de doğum yapan arkadaşlar sezeryan sonrası kanama için ped yeterli oluyor mu. Hastane başka bir şey mi uyguluyor? Gecelik mi pijama mı tercih ettiniz....?...

Hastaneyle görüşmüştüm ama yazdıklarınızı okuyunca çocuk dr. falan görüşmek için bir daha gidiceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…