- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
Herkese merhaba, Ankara'da SSKlı olup da doğum yapanlar ya da yapacak olanlar hastane araştıran arkadaşlar ücretler konusunda ve hastaneler konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Ben aradım taradım,acil doktor bulmam gerekti beni hemen kimse kabul etmedi.Bende daha önce Güven hastanesinde şimdi Mesada çalışan Dr Cemil Kayaya gittim.Birtek acil olarak o beni kabul etti.Şuan için herşey çok güzel.Beni çok rahatlattı.Tavsiye ederim...
arzuer06 ztb de dr.lar doğuma girmiyorlar o gece nöbetçi kimse o giriyo kendi dr. un doğum yaptıramıyor diye biliyorum. senin sezeryan mı yoksa normal mi olacak yani normal doğumda da giriyorsa çok iyi o zaman... birde serdar bey infertiliteye bakıyor mu aşılama falan yapıyor mu yani eğer öyleyse bende gitmeyi düşünebilirim uzmanlık alanı nedir biliyorsan yardımcı olursan sevinirim.
Arkadaşlar, riskli gebeliklerde uzman acilen bir dr. arıyorum. Zekai Tahir, hacettepe, ankara tıp hastanesinde aynı zamanda dışarıda muayenehanesi olursa hem tahlillerimi hastanede yaptırırım hemde dr. a kolay ulaşırım.
Arkadaşım Bu konuda doçent M.Serdar Oğuzu kesinlikle tavsiye ederim. Özel muayenehanesi var nenehatunda.Aynı zamanda Zekai Tahir'de çalışıyor ... Uzmanlık alanı riskli gebelik.Tahlilleri de kendi hastanesinde yaptırıyor. Yani açıkçası süperrr bir DR benim 25 gün sonra sezeryenimi kendisi yapıcak hayırlısı ile .Ama yine hamile kalsam ona giderim Ankarada araştırmadığım dr ve hastane kalmadı diyebilirim .Son kararım Serdar bey oldu...
arzucum dogumunada az kaldı hadi bakalım -tatlicadiarzu-
Selam arkadaslar,
Ben de bir haziran annesiyim ins. Ben guven'e gidiyorum ama doktorumdan pek memnun degilim. Acaba sizler hangi hastaneye , hangi doktora gidiyorsunuz. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.
Az kaldı valla buketçim yalnız günler yaklaştıkça heyecan basıyo beni. Günler geçmek bilmiyo...:ecrin_bebek:
Arkadaşlar, riskli gebeliklerde uzman acilen bir dr. arıyorum. Zekai Tahir, hacettepe, ankara tıp hastanesinde aynı zamanda dışarıda muayenehanesi olursa hem tahlillerimi hastanede yaptırırım hemde dr. a kolay ulaşırım.
Ben Timur Gürgan'ın özel kliniğine gidiyorum daha önce tüp bebek tedavisi olduğum doktorum. Tüp bebek olmadı ama bebeğim kendi kendine olunca önce başka doktora gittim ama çok ilgili gelmedi bana, yani bu gitsede olur bi daha hamile kalırsın havalarındaydı. Sonra Timur hocaya gittim çünkü benim 2 yıllık tedavi sürecimide ii biliyordu. Şimdi hala ona gitmeye devam ediyorum ve çok memnunum...
Arkadaşlar, 19 haftalğkım. ankarada özel sigortam ile beni başından sonuna kadar izleyecek bir doktor önerin lütfen. mesa, güven veya bayındır olabilir.
Arzuer, tavsiyen için çok teşekkür ederim. Özellikle, riskli gebeliklerde uzman olması ve ilgili olması benim için çok önemli. Bir de benim troid sorunum var, hastane bağlantısıyla troid testlerimi de orada değerlendirecek başka bir uzmana yönlendirebilir.
Bebişinle sağlıcakla kavuşmanı dilerim. Darısı benim başıma, o günlere sağlıkla gelirim inşallah.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım.
Derindenizim, önerin için teşekkür ederim. Yıllar önce fırat hocaya da gitmiştim, iyi birisi ama pro.lar çok yoğun oluyorlar. Ben her istediğimde ulaşmayı isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?