Ankarada hangi hastaneye gidebilirim

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.416
133
Selamlar.. gebe olduğumu öğrendim malum virüs sebebiyle hastaneye gitmedim nedir ne değildir bilmiyorum. Aşırı kusmam bulantim var. Hangi hastaneye gidebilirim ankarada nereler bakıyor kadın doğum olarak bilen varmi

Bende aynı sorularla boğuşuyorum canim bende 29 martta öğrendim gebe oldugumu araştırıyorum hâlâ ama bir sonuca ulaşamadım sen ne yaptın. Az önce forumda okudum özeller daha az titiz davranıyorlarmış özellere göre bu süreçte çalışanları vs maske takmıyormuş. Çalışan bir personel yazmis.

Bende aynı sorularla boğuşuyorum canim bende 29 martta öğrendim gebe oldugumu araştırıyorum hâlâ ama bir sonuca ulaşamadım sen ne yaptın. Az önce forumda okudum özeller daha az titiz davranıyorlarmış özellere göre bu süreçte çalışanları vs maske takmıyormuş. Çalışan bir personel yazmis.
Canim ben bestepede sami ulusun bir bölümü var oraya gittim çok ilgili doktorları. Randevu alip gidebilirsin

Sağlık ocağına tahlillerinı yaptırıp ,ozele de dr à gidersen daha iyi olur. Zaten her halükarda test sonucun için 2 kere gitmen gerekicek. Özele de linaya gidiyorum ben ancak koronadan beri hiç gitmedim.

Sağlık ocağına tahlillerinı yaptırıp ,ozele de dr à gidersen daha iyi olur. Zaten her halükarda test sonucun için 2 kere gitmen gerekicek. Özele de linaya gidiyorum ben ancak koronadan beri hiç gitmedim.
Memnun musunuz linadan? Ben 3 kere gittim yoğunluk ilgisizlik denk geldi hep illallah edip hastanemi degistirdim

Memnun musunuz linadan? Ben 3 kere gittim yoğunluk ilgisizlik denk geldi hep illallah edip hastanemi degistirdim

Aslinda ben bi kere gittim ve ben gittiğimde yoğunluk yoktu beklemeden direk girdim. Yani birkere gitmeye göre değerlendirmek gerekirse şimdilik memnun kaldım. Detaylı içinde gideceğim sonrasinda tekrar fikrimi yazarım.

Bende Ortadoğuya gidiyorum . Çok dikkatli maskeliler. Sosyal mesafeye de çok dikkat ediliyor . Hayırlı olsun bebisiniz:)
Benim görümcem orda doğum yaptı. Bu sene de kayınvalidesi bel fıtığından ameliyat oldu. Ama ikisi de memnun kalmadı özellikle kayınvalidesine platin taktik demişler ona göre fiyat almışlar ama filmde platin yok dr sonra kıvırmis durmuş. Yinede araştırın bence

Kızlar arkadaşım lina da doğum yaptı gayette ebesinden de doktorundan da memnun kaldı bende kontrole gittiğinde bir kaç sefer yanında gitmiştim gayet ilgililer fiyat hakkında bir bilgim yok ama tavsiye ederim linayı :)

Benim görümcem orda doğum yaptı. Bu sene de kayınvalidesi bel fıtığından ameliyat oldu. Ama ikisi de memnun kalmadı özellikle kayınvalidesine platin taktik demişler ona göre fiyat almışlar ama filmde platin yok dr sonra kıvırmis durmuş. Yinede araştırın bence
Allah allah bilemedim doğum için gorustugum herkes çok memnun kalmıştı ama . Hayırlısı olsun inşallah:)

Aslinda ben bi kere gittim ve ben gittiğimde yoğunluk yoktu beklemeden direk girdim. Yani birkere gitmeye göre değerlendirmek gerekirse şimdilik memnun kaldım. Detaylı içinde gideceğim sonrasinda tekrar fikrimi yazarım.
Inşallah çok şikayet alınca kendilerini duzeltmislerdir . Doktorunuz kim

Kızlar bende baya bi araştırdım. Dilek özdür hanım var. Kendi muayehanesine gidicem. Şu dönemde hastanelerden daha güvenlikli diye düşünüyorum.
Doğumu da anlaşmalı hastanelerden birinde yapmayı düşünüyorum inşallah. Telefonda konuştum çok naif bir bayan. Size de fikir olursa diye yazdım. Ilk doğumu mu devlette yaptım kecioren eğitim-araştırma da. Dr um çok iyiydi ama koşullar ve hemşireler pek iyi değil tabi. Bu sefer özel olsun istiyorum. Çünkü ilk dogumumda36 saat doğumhane de kemdim kalmak zorunda kalmıştım.

Arkadaşlar merhaba öncelikle sağlıklı günler diliyorum.sizi bir konuda bilgilendirmek istedim doğum paketlerine bu kadar fazla para vermek yerine tamamlayıcı sağlık sigortası diye bir olay var her sigorta şirketinin koşulları var tabiki ama doğum paketleri dahil çok uygun fiyatlar da özel hastanelerde muayane hakkı lab testleri dahil tedavi hakkı sağlıyor.bir araştırın derim yada özelden yazın eşim bu sektörde çalışıyor yardımcı olmaya çalışırım Bilgi konusunda sağlıklı günler

Back
X