- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Canim ben bestepede sami ulusun bir bölümü var oraya gittim çok ilgili doktorları. Randevu alip gidebilirsinBende aynı sorularla boğuşuyorum canim bende 29 martta öğrendim gebe oldugumu araştırıyorum hâlâ ama bir sonuca ulaşamadım sen ne yaptın. Az önce forumda okudum özeller daha az titiz davranıyorlarmış özellere göre bu süreçte çalışanları vs maske takmıyormuş. Çalışan bir personel yazmis.
Sen ne zaman gittin canim kadın doğum kısmı kapandı diye de duydumCanim ben bestepede sami ulusun bir bölümü var oraya gittim çok ilgili doktorları. Randevu alip gidebilirsin
Fiyatları nasıl canim muayene vs doğum paketi fiyatlarıBen keçiörende medisis hastanesi var özel oraya gidiyorum. Hijyeninden ve ortamından memnunum
Memnun musunuz linadan? Ben 3 kere gittim yoğunluk ilgisizlik denk geldi hep illallah edip hastanemi degistirdimSağlık ocağına tahlillerinı yaptırıp ,ozele de dr à gidersen daha iyi olur. Zaten her halükarda test sonucun için 2 kere gitmen gerekicek. Özele de linaya gidiyorum ben ancak koronadan beri hiç gitmedim.
Geçen hafta gittim canim açıkSen ne zaman gittin canim kadın doğum kısmı kapandı diye de duydum
Memnun musunuz linadan? Ben 3 kere gittim yoğunluk ilgisizlik denk geldi hep illallah edip hastanemi degistirdim
Benim görümcem orda doğum yaptı. Bu sene de kayınvalidesi bel fıtığından ameliyat oldu. Ama ikisi de memnun kalmadı özellikle kayınvalidesine platin taktik demişler ona göre fiyat almışlar ama filmde platin yok dr sonra kıvırmis durmuş. Yinede araştırın benceBende Ortadoğuya gidiyorum . Çok dikkatli maskeliler. Sosyal mesafeye de çok dikkat ediliyor . Hayırlı olsun bebisiniz:)
Hangi dr a gittin canimGeçen hafta gittim canim açık
Hangi dr a gittin canimAslinda ben bi kere gittim ve ben gittiğimde yoğunluk yoktu beklemeden direk girdim. Yani birkere gitmeye göre değerlendirmek gerekirse şimdilik memnun kaldım. Detaylı içinde gideceğim sonrasinda tekrar fikrimi yazarım.
Normal muayne 165 tlFiyatları nasıl canim muayene vs doğum paketi fiyatları
Allah allah bilemedim doğum için gorustugum herkes çok memnun kalmıştı ama . Hayırlısı olsun inşallah:)Benim görümcem orda doğum yaptı. Bu sene de kayınvalidesi bel fıtığından ameliyat oldu. Ama ikisi de memnun kalmadı özellikle kayınvalidesine platin taktik demişler ona göre fiyat almışlar ama filmde platin yok dr sonra kıvırmis durmuş. Yinede araştırın bence
Inşallah çok şikayet alınca kendilerini duzeltmislerdir . Doktorunuz kimAslinda ben bi kere gittim ve ben gittiğimde yoğunluk yoktu beklemeden direk girdim. Yani birkere gitmeye göre değerlendirmek gerekirse şimdilik memnun kaldım. Detaylı içinde gideceğim sonrasinda tekrar fikrimi yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?