Ankara'da hastane ve doktor tavsiyenizi paylaşır mısınız?

gecikmeliyim

Güzel günler göreceğiz 🍃🍃
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
713
26
298
40
Ankara
kızlar mrb,şuanda erzurumda memurum eş durumu nedeniyle ankaraya tayinim çıktı ve ankarayı çk az biliyorum hele hamilelikle ilgili olarak hangi hastaneler hangi doktrlar iyidir onları hiç bilmiyorum.buradan biraz araştırdım yinede karar veremedim bayramdan sonra geldiğimde hemen kontrole gitmem lazım ama ne yapıcım hangi hastane hangi doktor iydir ne olur bana bi fikir verin????

genel olarak herkes bazı özel hastanelerde bahsedeck. ben isimlerini yazayım ve enlü ankaralı doktorlaro
akropol hastanesi:Bülent bey ışın hanım
Lokman hekim:elif terzi
medicana hastanesirda isim bilmiyorum ama genel olarak izlenimler iyi
ztb hastanesini beğenen pek yok gibi
hrs ye gidenler çok.
gibi gibi hastane isimleri.
Ben 2 senedir ankardayım hakan yaralı adlı bi profda tüp bebek yaptırdım tuuttu. Şİmdi 8. ayımdayım ve lokman hekim hastanesine gidiyorum doktorum Aysun Özem Okay. Hastane çok yoğun fiyatlar uygun. Diğer hastaneler de fiyatlar uçmuş durumda2500-4000 arası değişiyor. Ben doktorumdan çok memnunum. Oturacağın semte bağlı birzda ben keçiörendeyim bi acil durumda evime yakın bi hastane ve ilgili ve alakalı bi doktor seçtim. İnşallah bulursunuz çabucak büyükşehir de seçenek çok istekler farklı ben 2 aydır gidiyorum bu doktora çok da memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…