• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Histereskopi Olabileceğim Üniversite Hastanesi?

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar rahmimde ufak bir polip olduğu için histereskopi olacağım ve doktorum iyi bir üniversite hastanesinde olmamı önerdi.
Ankara'da olup da bu konuda yeterli tavsiye edeceğiniz üniversite var mı?
Hacettepe düşünüyorum ama bilmiyorum?

Canm gecms olsn. Bendede 8.4 mm bir polip oldugu soylendi. Ank da cag hastanesinde bi dr gordu once. Sonra ii bir doktor buldk p.tesi ona gittim goremedm polipi dedi. Nasil oldu kafam karsti ama nitekim histereskopiye karar verildi. Yarn histereskopiye girecegm ama universtede degl akay hastanesinde. Doktorum cok ii. Guler yuzlu ve yaklasimi super. Anac bi yapisi var. Muayenede bile annecim askim bebegm dierek muayene etti. Bayan doktor. Ismini vereym.sevtap kamdemirkilic. Int e yazarsan zaten sitesinden bakabilirsn bilgilerine. Yarn grym cikiym yine bilgi veririm nasil oldugu konusunda. Banada dua et canm.

Allah yardimcin olsun. Peki akay sgk destekli mi yani histereskopi bana ne kadara mal olur sence

Bende başkent hastanesinde prof Hulusi Zeynelogluna yaptırdım kendisi bu konuda çok iyi rahatlıkla güvenebilirsin..fiyat olaraktan ağustos ayıydı 500 e yakın bir para verdim

Teşekkür ederim benim tedavi surecim uzun süreceği için sürekli gideceğim, maddi olarak da beni zorlamayacak bir yer istiyorum aslında ama..

Bizim saglik sigortamz var sigorta karsiliyor die oraya yaptrdk. Dr disardan geldi akaya. Dr a da para verdk.ama dedgm gibi sigortadan. Bugun akaya gittm ve operasyon oldum cktm. Yani bugun senin icin hemsireye sordm fakat cok fiyat bilgisi yoktu ama disardan dr gelmedgi zaman daha uygun oluyor dedi.bende sersemdim filan irdeleyemedm. Nasil old konusnda merak ediorsan hic merak edilecek bi durum yok. Hic bisey hissetmior duymuyor misil misil uyuyorsn sadece. Dinleniorsn hemde. cikinca biraz adet agrisi oluyor. Onuda damar yolunda agri kesiciyle hallediolar.sonrasinda biraz kan gelio. 3 5 gun oda sadece.biraz yardmci olbildimse ne mutlu. Allah senide kurtarsn ins.

Cnm ben yeni uye oldgm icin mail gonderemiorm burdan sana ozel. Cunku yuz msj i gecmek gerekmis ginderebilmem icin .Sgk destekli fakat ne kadarini karsilar ve oradaki dr lar ne kadar fiyat verir bilemedgm icin bugun sordm ama hemsireydi tabi cok bilgisi yoktu. En guzeli sen aramalisin en azindan bilgi alms olursn. Kolay.merak etme. Bende bir suru stres yaptm ama bosaymsss. Esimin basinin etini yemstm. Ama degmezms... Allah sanada kolaylk versn canm.

Cnm ben yeni uye oldgm icin mail gonderemiorm burdan sana ozel. Cunku yuz msj i gecmek gerekmis ginderebilmem icin .Sgk destekli fakat ne kadarini karsilar ve oradaki dr lar ne kadar fiyat verir bilemedgm icin bugun sordm ama hemsireydi tabi cok bilgisi yoktu. En guzeli sen aramalisin en azindan bilgi alms olursn. Kolay.merak etme. Bende bir suru stres yaptm ama bosaymsss. Esimin basinin etini yemstm. Ama degmezms... Allah sanada kolaylk versn canm.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Arayıp sorayım bakalım iyice bilgi almak için. Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tekrarlamaz. Tanı amaçlı mi yoksa sadece operasyonel miydi? Benim kalinlasmanin sebebini öğrenmek için histereskopi olacak hem de polip alınacak sanırım.

Back
X