Ankara'da infertilite tedavisi

Bende ilk orda yaptırdım cok şükür 4.5 yaşında oğlum var..2.icin uğraşıyorum karar veremedim ztb cok söylüyo bilemedim.artik kısa mi suruyo canm tedavi bende bayag uzundu

Canım tedavı ıkı hafta bıle surmedı bwnm yumrtam heemn buyudugu ıcın toplandı transfer oldum. En uzun suren uc hafta suruyo sanırım

Yok canım, ben adet oldum, birkaç ay gitmeyi de düşünmüyorum, kendine gelsin bir hormonlar, vücut.
Hayırlısı inşallah . Çok nazlı bizimkiler sağlıkla gelsinler inşallah. İlaçlar hep hormonları mahvediyor eminim gitmeyince Dr a stressiz gelecek bebisin.

Canım zekai tahirden memnun musun kişiye gore mi tedavi uyguluyorlar yoksa herkese aynı tedavi mi uyguluyorlar biraz bilgi verirmisin doktorlar hastane ilgileri nasıl bende orada tedaviye baslamakta kararsizim
Canım ben Hakkari'de oturuyorum , ankaraya annemlere geldim , Çok memnunum Zekai Tahire gidiyorum 2 ay oldu , sonuçlarım doğrultusunda klomen tedavisine başlayacağım , 20 gün sonra adetimin 2. Günü gideceğim başlayacağım dualarınızı bekliyorum

Olmuyo ki bende gttim etlik kadin doguma 3 yıllık evlilik isdio bende 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko var bendede olmuyo bebegim 4 kez asilama yaptrdim ttuuutu 4. Ama dustu 4 aylikken smdi tup bbek isdiorum ama 3 senelik evlilik dedi rapor ciksin die raporsuz 7 bin raporlu 3 bin tl dio

Çok geçmiş olsun canım inşaAllah iyi sonuçlar alırsın benim bir sorum olacak eşim yanımda değil görevde , klomen ve iğne tedavisi sırasında yanımda olması beraber olmamız gerekiyor mu acaba ?

Kızlar benim bi sorum olacak , klomene başlayacağım 10 gün sonra fakat eşim yanımda değil evim Hakkari'de annemlerde kalıyorum . Klomen tedavisi sırasında ve sonrasında eşimin yanımda olması gerekiyor mu birde klomen ve iğne tedavileri nasıl oluyor tecrübeli olanlar yazabilir mi teşekkürler

Merhaba canım, Büyük ihtimal sana da aşılama yapılacak. Ilk önce klomen ile başlanıyor. Mesela ben 3 kez klomen ile aşılama oldum, artık iğneye geçeceğim. Kişiye ve duruma göre klomen yerine iğne ile de başlayan da var, ama dedigim gibi ilk klomen deneniyor.
Klomen veya yumurta geliştirici iğne olsun belli gün kullandıktan sonra hastaneye gidiyorsun, ultrasona girerek yumurta takibi yaptırıyorsun. Bu işlemler sırasında eşin olmazsa da olur. Yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi yazıyorlar:dr un dediği saatte iğneyi vurduruyorsun ve gene dediği saatte ve gunde hastanede oluyorsunuz eşin ile birlikte, sonra aşılama işlemi yapılıyor ve 2 hafta bekliyorsun.
Eğer aşılama olmadan klomen tedavisi olacaksa, yine yumurta takibi yapılır ve çatlatma iğnesi olursun belli saatte, sonrasında hastaneye gitmezsiniz, ilişki önerecektir dr. Yani yine de eşinin senin yanında olması gerekiyor. Zaten aşılama sonrasındaki günler için de ilişki günü veriyorlar.
Kısaca ilaca başladıktan 12-15 gün sonra eşin lazım, öncesinde olmazsa da olur.

Beklersiniz canım, zaman hızlı geçiyor, 6 ayın kalmış sadece, bir bakmışsın 6 ay bitmeden kendiliğinden olur. Aşılama ile de olsa bir kere hamile kaldıysan umut var denektir. Ben de bu konuyu 1 sene önce açmıştım, hiç bir şey bilmiyordum Gittim geldim, burda konuştum öğrendim süreci. Zübeyde Hanım'a da hiç gitmedim. Acaba Ztb ile aynı mıdır süreçleri?

Çok teşekkür ederim canım

Vallaha smdi ankarada ozel bilgi hast, gidiorum doktorum asilama yada tup bebek olmadan hamile kalirsin dedi bende kuzenim vasitasyla gttim bu doktora kuzemn esinin teyzesini 45 yasinda pko ve tiroidle hamile birakmis bendede ayni hastaliklat var igne ve sut hormanu ilaciyla klomen verdi ins. Hayirlisi olurda artik kucagima alirim bebegimi eger hamile kalirsam herkese önercem bu doktoru cok vefali iyi yurekli bi adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…