- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 53
- 32
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
iğne tedavi görenler memnun 1 seneyi gecti bklm bende hayırlı sonuclr alırız insallh hepimiz
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah iyi sonuçlar alırsınbenim bir sorum olacak eşim yanımda değil görevde , klomen ve iğne tedavisi sırasında yanımda olması beraber olmamız gerekiyor mu acaba ?
Merhaba canım, ikinci aşılamak mı bu?Kızlar zekai tahir de aşılama oldum bugün 15. Günüm kan testine pazartesi gideceğim dualarınızı beklerim bu mübarek günlerde
Yok canım ilk aşılamam ve bugün ilk başta çok az pembeli kahveli sıvı bi şekilde kanamam oldu daha sonra kahverengi böyle topak topak kanamam oldu Hale'n devam ediyor acaba yerleşme mi yoksa başka birşey mi adetime de 4 gün var henüz yoksa adetmi oluyorum yaMerhaba canım, ikinci aşılamak mı bu?
Merhaba nasilsin canim. Ben kürtaj sonrası adetlerim oldu bu 3. Olcak ilk aylar korundum falan. Sen neler yaptın aşılama yaptın mı nasıl gidiyor inşallah gzl haberler alalim sendenMerhaba canım, ikinci aşılamak mı bu?
Yok canım daha bir gelişme yok malesef, dinlenme-ara verme, ramazan derken gidemedim daha hastaneye. Sen gidecek misin?Merhaba nasilsin canim. Ben kürtaj sonrası adetlerim oldu bu 3. Olcak ilk aylar korundum falan. Sen neler yaptın aşılama yaptın mı nasıl gidiyor inşallah gzl haberler alalim senden
Nasılsın canım, uzun zamandır yazamadım, merak ettim seniYok canım ilk aşılamam ve bugün ilk başta çok az pembeli kahveli sıvı bi şekilde kanamam oldu daha sonra kahverengi böyle topak topak kanamam oldu Hale'n devam ediyor acaba yerleşme mi yoksa başka birşey mi adetime de 4 gün var henüz yoksa adetmi oluyorum ya
Sağol canım teşekkür ederim tutmadı aşılamam 2.ye gitmedim beklemedeyim henüz .. Sen nasılsınNasılsın canım, uzun zamandır yazamadım, merak ettim seni
Ben de bekliyorum canım. Hayırlısı olsun inşallahSağol canım teşekkür ederim tutmadı aşılamam 2.ye gitmedim beklemedeyim henüz .. Sen nasılsın
Benim 10 gün var regliye. Bu ay dikkatli değerlendirdik bakalim.kurtaj sonrası 3 ay korunma ramazan derken bu aya kaldı iste bakalım eğer olursam test aldım önümüzdeki ay onunla deneyeceğim oda olmazsa dr giderim artık. Allahım bizlerede nasip etsin sağlıklı bebeklerYok canım daha bir gelişme yok malesef, dinlenme-ara verme, ramazan derken gidemedim daha hastaneye. Sen gidecek misin?
İNŞALLAH canım, ben de bu ay giderim. Ovulasyon testlerinden mi aldın sen?Benim 10 gün var regliye. Bu ay dikkatli değerlendirdik bakalim.kurtaj sonrası 3 ay korunma ramazan derken bu aya kaldı iste bakalım eğer olursam test aldım önümüzdeki ay onunla deneyeceğim oda olmazsa dr giderim artık. Allahım bizlerede nasip etsin sağlıklı bebekler
Evet ama bu ay kullanamadım annemlere kalmaya gideyim diyordum.test yapmak yarim kalmasın diye .bayram sonrası kullanırım artık hayirlisi.İNŞALLAH canım, ben de bu ay giderim. Ovulasyon testlerinden mi aldın sen?
Merhaba canım, nasılsın nasıl gidiyor? Artık başlasam mı diyorum ben, ramazan bitti, tatil bitti, bayramlar bitti, bebekler yok dahaEvet ama bu ay kullanamadım annemlere kalmaya gideyim diyordum.test yapmak yarim kalmasın diye .bayram sonrası kullanırım artık hayirlisi.
Hayırlı olsun gebeliğiniz .Sizde tüp bebek tedavisylemi kavuşcaksınız bebeğinize.2014 ağustodan beri istiyoruz.3.yılımıza yeni girdik bizde izin sıkıntısı var tedavi ortalama kaç gün sürüyor .Özel değilse sizde ve eşinizdeki problem neydi.Gazi universitesi Tup Bebek Merkezi İsmail Hocayi tavsiye ederim. Adetinizin 2. Ya da 3. Gunu sabah 8de gidiyorsunuz 2. Kata. Adinizi listeye yaziyorsunuz. Randevu gerekmiyor. Sirayla muayeneye aliyorlar. Gidenler cok memnun. Cok ilgili guleryuzlu birisi. Hemsireler de oyle.
Ozel hastane gibi muamele.
Muayene ucreti 122 tl.
Testler bedava. Ayni gun sonuc cikiyor.
Tup bebek 3 seneden fazla suredir evliyseniz bedava. Yoksa 1400-1800 tl.
İlaclar 1500-2000 tutuyor.
Hastane ozel gibi gayet rahat yani devlet hastanesi olmasindan dolayi sadece kalabalik ama cok degil.
Hayırlı olsun gebeliğiniz .Sizde tüp bebek tedavisylemi kavuşcaksınız bebeğinize.2014 ağustodan beri istiyoruz.3.yılımıza yeni girdik bizde izin sıkıntısı var tedavi ortalama kaç gün sürüyor .Özel değilse sizde ve eşinizdeki problem neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?