Ankara'da infertilite tedavisi

Bugün gittim hastaneye, eski tahlillere baktı dr, sadece açlık glukoz yüksek çıkıyordu bende, onu bir daha isteyelim dedi bir de diğer hormonları, çok şükür hepsi iyi çıktı, ultrason da güzel dedi, yalnız kağıtta her iki overde 8-9 af yazıyor o ne acaba.
Geçenki rahim filminin sonucu da sağ açık sol kapalı maalesef.
Bütün sonuçlar ile dra gittiğimde bir dahaki adetinde gel dedi, ben de ne yapılacak diye sormadım. Bu hastane girişleri beni yoruyor, soracaklarımı unutuyorum.

Bugün gittim hastaneye, eski tahlillere baktı dr, sadece açlık glukoz yüksek çıkıyordu bende, onu bir daha isteyelim dedi bir de diğer hormonları, çok şükür hepsi iyi çıktı, ultrason da güzel dedi, yalnız kağıtta her iki overde 8-9 af yazıyor o ne acaba.
Geçenki rahim filminin sonucu da sağ açık sol kapalı maalesef.
Bütün sonuçlar ile dra gittiğimde bir dahaki adetinde gel dedi, ben de ne yapılacak diye sormadım. Bu hastane girişleri beni yoruyor, soracaklarımı unutuyorum.
Ayy canım maşallah sana sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim 8-9 af demek yumurta rezervin canım benim de 4-5 çıkıyo bidahaki adetin aşılama yapılabilir onun için çağırmış olabilir doktor

Ayy canım maşallah sana sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim 8-9 af demek yumurta rezervin canım benim de 4-5 çıkıyo bidahaki adetin aşılama yapılabilir onun için çağırmış olabilir doktor
Teşekkür ederim canım, anlayacağın benden yine haber yok yine sizlerden bekleyeceğim:))
af değeri düşük mü iyi oluyor yüksek mi?
Aşılama mı yapılacak başka şey mi hiç bir bilgi vermiyorlar ki, sadece o gün gel diyorlar, gidiyorum bütün günüm orda geçip geliyorum, yine sonraki ay gel diyorlar.
Rahim film sonucunu bile açıklama yapıp soylemediler, kagitta yazılanı gördüm. tek sağ açık tüple aşılama yapılıyor mu, şans ne kadar, sağ tarafta yumurta gelişmezse gibi durumları anlatsalar keşke. Geçen sene denememizin 2.yılında tedavisiz hamile kalmıştım, o zaman sol tüp kapalı mıydı yoksa sonradan mı kapandı, açılmaz mı diye de düşünüyorum...
Bir de ilk gittiğimde hastaneye başka blokta ultrason cektirmistim. ordaki kagitta da her iki over pco görünümlü yazıyordu, şimdi ben polikistik over hastası mıyım onu bile bilmiyorum :)) Çünkü ondan önce de sonra da böyle bir sey ile karşılaşmadım, yani kimse pco demedi.
Pco hastası olanlara nasıl tanı konuldu acaba, anladigim kadariyla o ömür boyu sürecek hastalikmis, sadece belirtileri azaltilabiliyormus. Benim adetlerim de düzenli, hormonlar da iyi çıkıyor, sadece 1 kere ultrason oyle dedi.
Ayyy ne kadar çok yazdım, kusura bakmayın, sadece bilenler varsa ben de ogreneyim :)

Merhaba merkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve emin olun şu size yazacağım yazıyı yazmak için 7 yıl bekledim.. Ve Şimdi Onca ilaç ve tedavi olmamıza rağmen sonuç alamadık , taki o harika Yöntemle tanışana kadar..

Eşimle ben yaklaşık 7 senedir evliyiz,ama çocuğumuz olmuyordu. Emin olun denemediğimiz yöntem kalmadı, bir etek dolusu para döktük ama nafile.. denemediğim kür kalmadı. Eşimin sperm sayısı yüksek ama canlılık oranı ve hareketlilik azmış. Sonra hepinizin bildiği keçiboynuzu kürüne başladım sonuç iyidi ama gebe kalacak kadar değildi. Bu sefer bu ürünün katkısız yapanlarının peşine düştüm , ama birçoğunda kimyasal koruyucu yada glikoz şurubu olduğunu öğrendim. Bende organik olarak keçiboynuzu aramaya koyuldum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sonunda aradığım ürünü buldum, telefon açıp uzun uzun konuştum, ateş görmeden buharlı bir teknik ile üretiyorlarmış, organik belgeleri de varmış..bana nasıl kullanacağımı kendisine teşekkürü bir borç bildiğim Gülsüm hanım anlattı, daha öncede bir çok kez şahid olmuş bu Mucizeye. Ve sonuç Muhteşem, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Yöntemi şu şekilde :

Adetin bittiği günün Ertesi, Sabah öğle akşam 3’er yemek kaşığı içiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır kimse yazmamış... Ben de bu ay tekrar gittim, hormonlara bakıldı, ultrason çekildi ve klomen başlattı. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz, hakkımızda hayırlısı

Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır kimse yazmamış... Ben de bu ay tekrar gittim, hormonlara bakıldı, ultrason çekildi ve klomen başlattı. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz, hakkımızda hayırlısı
Hadi hayirli olsun canim nezaman başladın klomene günde bitane 5gun mu iceceksin bende bugün aşılama yaptırdım

Hadi hayirli olsun canim nezaman başladın klomene günde bitane 5gun mu iceceksin bende bugün aşılama yaptırdım
Sağol canım, Inşallah bu kez olumlu sonuç alırsın :) bu 2. aşılama demi?
Ben çarşamba başladım günde 1 tane kullanıyorum, 20 ekim de kontrole çağırdı, ilacı kestikten 4 gün sonra yani

Sağol canım, Inşallah bu kez olumlu sonuç alırsın :) bu 2. aşılama demi?
Ben çarşamba başladım günde 1 tane kullanıyorum, 20 ekim de kontrole çağırdı, ilacı kestikten 4 gün sonra yani

Hadi hayırlısı canım benim bu 3. Asilamam bakalım bekliyorum yarın bi haFTA olacak Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimize

Bana da aşılama dediler, 2 tane choriomon diye çatlama iğnesi yazdı. Igneyi cumartesi gece 22'de yaptır, pazartesi gel dedi. Çok geç kalmaz mıyım acaba? Hastanede aşılama saat kaçta yapılıyor ki hem ücreti hakkında da bir şey demediler. Çok telaş yaptım şimdiden

Bana da aşılama dediler, 2 tane choriomon diye çatlama iğnesi yazdı. Igneyi cumartesi gece 22'de yaptır, pazartesi gel dedi. Çok geç kalmaz mıyım acaba? Hastanede aşılama saat kaçta yapılıyor ki hem ücreti hakkında da bir şey demediler. Çok telaş yaptım şimdiden

Canim fiyat derken ignenin fiyatını mi diyosun aşılama için geç kalmazsin merak etme 36 saat sonra yapıyorlar asilamayi hastanede sabah 10 ve ya 10bucuk da filan yapacaklar asilamani 36 saat sonra yani iki toz bi şu mu deliler bende ayni igneyi yaptırdım. Hic telaş yapma rahat ol

Canim fiyat derken ignenin fiyatını mi diyosun aşılama için geç kalmazsin merak etme 36 saat sonra yapıyorlar asilamayi hastanede sabah 10 ve ya 10bucuk da filan yapacaklar asilamani 36 saat sonra yani iki toz bi şu mu deliler bende ayni igneyi yaptırdım. Hic telaş yapma rahat ol
Bilmiyorum canım, o kadar kalabalıktı ki aklıma geleni sordum saat kaçta nerde yaptiracagim igneyi diye, isteğin yerde dedi ben de tamam dedim çıktım. Igneyi aldım canım, 2 kutu evet 86 tlye, ama 2 toz 1 su demedi bana, unuttu mu acaba?
Pazartesi sabah gitsem yetişir mi saat 10 a? çünkü dun sabah 8 de gittim 11e anca dr.la gorusebildim. Daha önce asilamayi öğleden sonra yaptiklarini gormustum.
Ücret derken de aşılama için para odemeyecek miyim, oncesinde bir sey odemedim daha.
Senin süreç nasıldı kısaca anlatır mısın canım lütfen

Son düzenleme:
Bilmiyorum canım, o kadar kalabalıktı ki aklıma geleni sordum saat kaçta nerde yaptiracagim igneyi diye, isteğin yerde dedi ben de tamam dedim çıktım. Igneyi aldım canım, 2 kutu evet 86 tlye, ama 2 toz 1 su demedi bana, unuttu mu acaba?
Pazartesi sabah gitsem yetişir mi saat 10 a? çünkü dun sabah 8 de gittim 11e anca dr.la gorusebildim. Daha önce asilamayi öğleden sonra yaptiklarini gormustum.
Ücret derken de aşılama için para odemeyecek miyim, oncesinde bir sey odemedim daha.

Canim benim aşılama için hiç bi ücret odemiyosun sen Zekai Tahir gidiyorsun değilmi sabah saat 8 veya daha önce orda olmaya calis pazartesi günleri baya kalabalık oluyo Nihal ablaya da söylersin asilamaya geldim diye yetismiycek gibi olursa önce yapar işlemini. Baştan sona kadar anlatiyim ben sana igeneni iki toz bir su olarak vurduracaksin sakin unutma soykemislerdir de sen anlamamis olabilirsin heyecandan. İğneni istediğin hastanede Burdur o önemli değil ama iki toz bir su bunu unutma bu hayat memat meselesi kadar önemli bi durum diyebilirim. Pazartesi sabahi gidebildigin kadar erken git hastaneye 7bucuk 8 arası orda ol sekizi geçirme sakin sonra eşimle birlikte ikiniz birden barkod alacaksınız esin barkodu alır almaz Nihal ablada giriş yaptırmayı filan beklemeden esin üroloji doktorunun kapısında beklsin ismi yanar yanmaz girsin içeri onun işi uzun malum.
Esin üroloji doktorunuza beklerken sende Nihal ablanın orayı bekle kaydını yapsın doktorun yanına gir. Zaten doktor hicbişey yapmıyo dosyana bakmiyo bile git Sekreterliğe sana bilgi verecekler diyo sen Nihal ablanin orda bi kağıt dolduruyosun onlar sana yardimci olurlar eşinde Sperm verdikten sonra ona bi saat soyliycekler atıyorum 10 da çıkar derler sen ona çeyrek kala idarara sıkışık olarak sekreterligin orda hazır bekliyceksin sonra esin tüpü alıp sana verecek sonra odaya gidip aşılama gerçekleştirilecek. İşte bukadaaarrrr. İnşallah aciklayıcı olmuştur. Simdiden hayırlısı olsun canım benim.inşallah tutar. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Haaa bide şey soyliycem idarara sıkışık gel diyolar ama sen fazla sıkışık olma sana tavsiyem ben 3 kere yatırdım tecrubelerime dayanarak söylüyorum. İdrara sikismanin tek sebebi rahmë basi yapıyo ve Rahmi daha kolay bulmalarini sagliyo okadar başka bi amacı yok yani. Cok sikisik girersen asilamadan hemen sonra tuvalete gitmek zorunda kalırsın. Tuvalete ne kadar ge gidersen okadar iyi. Kardesim bi kadınla tanismis hastanede oda 3 kere aşılama yaptırmış ilk ikisinde o da benim gibi sıkışık girmiş aşılamaya ve hemen sonrasında tuvalete gitmis. 3. De aşılama görmeden önce doktora sormuş asilamadan hemencecik sonra tuvalete gitmwmde bi sakinca varmı diye doktorda gitmemeye çalış nekadar geç gidersen okadar iyi demiş oda çok sıkışık girmemiş ve suan hamile.
Bende sormuştum ilk iki asilamamda hemşireye tuvalete girsem bisey olurmu diye olmaz demişti ama oluyomus ki tutmadı.
Bu sefer sıkışık girmedim sabah 10 da asilama yapıldı çokta kolay yapıldı hiç zorlanmadilar Rahmi bulmada. akşam 5 Te girdim tuvalete bakalım nolacak
Sana da söyliyim dedim belki bi faydası olur.

Canim benim aşılama için hiç bi ücret odemiyosun sen Zekai Tahir gidiyorsun değilmi sabah saat 8 veya daha önce orda olmaya calis pazartesi günleri baya kalabalık oluyo Nihal ablaya da söylersin asilamaya geldim diye yetismiycek gibi olursa önce yapar işlemini. Baştan sona kadar anlatiyim ben sana igeneni iki toz bir su olarak vurduracaksin sakin unutma soykemislerdir de sen anlamamis olabilirsin heyecandan. İğneni istediğin hastanede Burdur o önemli değil ama iki toz bir su bunu unutma bu hayat memat meselesi kadar önemli bi durum diyebilirim. Pazartesi sabahi gidebildigin kadar erken git hastaneye 7bucuk 8 arası orda ol sekizi geçirme sakin sonra eşimle birlikte ikiniz birden barkod alacaksınız esin barkodu alır almaz Nihal ablada giriş yaptırmayı filan beklemeden esin üroloji doktorunun kapısında beklsin ismi yanar yanmaz girsin içeri onun işi uzun malum.
Esin üroloji doktorunuza beklerken sende Nihal ablanın orayı bekle kaydını yapsın doktorun yanına gir. Zaten doktor hicbişey yapmıyo dosyana bakmiyo bile git Sekreterliğe sana bilgi verecekler diyo sen Nihal ablanin orda bi kağıt dolduruyosun onlar sana yardimci olurlar eşinde Sperm verdikten sonra ona bi saat soyliycekler atıyorum 10 da çıkar derler sen ona çeyrek kala idarara sıkışık olarak sekreterligin orda hazır bekliyceksin sonra esin tüpü alıp sana verecek sonra odaya gidip aşılama gerçekleştirilecek. İşte bukadaaarrrr. İnşallah aciklayıcı olmuştur. Simdiden hayırlısı olsun canım benim.inşallah tutar. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Çok güzel anlatmışsın uzun uzun üşenmeden, ben de kendi derdime düştüm ilk kez olacağı için, umarım bir sıkıntı cıkmadan atlatırım. Korkuyordum yetişmez bir şey olur diye ama beni rahatlattın :)
Bu arada bende tek 18 mm yumurta varmış, seninkiler nasıldı? Sen de mi gece 22 de iğne yaptırıp sabah (ertesi sabah değil bir sonraki) 10 da aşılama oldun, sonuç ne zaman alıyorsun?

Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Çok güzel anlatmışsın uzun uzun üşenmeden, ben de kendi derdime düştüm ilk kez olacağı için, umarım bir sıkıntı cıkmadan atlatırım. Korkuyordum yetişmez bir şey olur diye ama beni rahatlattın :)
Bu arada bende tek 18 mm yumurta varmış, seninkiler nasıldı? Sen de mi gece 22 de iğne yaptırıp sabah (ertesi sabah değil bir sonraki) 10 da aşılama oldun, sonuç ne zaman alıyorsun?
Canim hiç korkma rahat ol evet bende akşam 10 da vurdurdum ertesi gün değil bi sonrakinde gün sabah 10 10buçuk arası oldu aşılamam. Sonucu da 15 gün sonra aliyosun. Adet gününe geliyo aşşa yukarı zaten istersen adet gününe kadar bekle. Mesela benim önümüzdeki persembe günüm doluyo ama adetim cumartesi görünüyo oyüzden bekliycem. Yumurtan iyi zaten doktorların istediği bir veyahut iki yumurta 4 veya üstü olursa aşılama iptal oluyo çoğul gebelik riski olur diye. İçini ferah tut stres yapma sakin sitrete çok önemli tutunup tutunmuycanda

Canim hiç korkma rahat ol evet bende akşam 10 da vurdurdum ertesi gün değil bi sonrakinde gün sabah 10 10buçuk arası oldu aşılamam. Sonucu da 15 gün sonra aliyosun. Adet gününe geliyo aşşa yukarı zaten istersen adet gününe kadar bekle. Mesela benim önümüzdeki persembe günüm doluyo ama adetim cumartesi görünüyo oyüzden bekliycem. Yumurtan iyi zaten doktorların istediği bir veyahut iki yumurta 4 veya üstü olursa aşılama iptal oluyo çoğul gebelik riski olur diye. İçini ferah tut stres yapma sakin sitrete çok önemli tutunup tutunmuycanda
Ayy iyi ki varsınız :)) aşırı derecede yardımcı oldun bana. Bu akşam iğnemi yaptırayım bekleyeyim o zaman, Inşallah bu kez olur da hamile kalırız...
Sen de mutlaka sonucunu yaz canım merak ediyorum seni de

Selam bende zekai tahir burak hastanesine gidiyorum. Dün çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama. Bu arada insanın tuh durumu çok önemli. Cuma günü aşılama dediklerinde acaba yeterince büyüdü mü diye endişe ettim. Sonra çatlatma iğnesi doktorun yazdığı eczanede olmayıp eş değeri diyip başkasını verdiğinde de korktum. Cumartesi yani dün sabah hafif hafif ıslaklık görünce dedim. Akşama iğne olamadan yumurta çatladı. Sonra akıntı gelmedi devamı neyseki akşam oldu. İğneye gittim. Bu seferde farklı iğne olması sebebiyle hemşire takıldı mevzuya. Neyseki cuma telaş ederken geri dönüp doktora yeni iğnenin reçetesini yazdırmıştım farklı bir reçete kağıdına. Iki reçeteyide aldı da öyle yaptı. Zaten 22.00 23.00 arası içinde yapılması gerekli. Tam 22.00 de oradaydık. 25 dakika prosedür sürdü. Bakalım dün çatladıysa diye korktuğum bu yumurta şimdi de ya yarına çatlamazsa diye korkusunu yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Bu arada sen sen ol her duyduğunu yapma. Mesela herkes topiklerde incir yiyin yumurta artar havuç yiyin yumurta çatlar falan diyor. Mesela cuma bir arkadaşın tedavisini sonlandırdı doktor. Sebebi çok fazla yumurta olup hepside çatlama noktasına geldiğinden. Son 3 gün incir ve havuç yedim. Vallahi başka bir şey yapmadım diyor. Onun için zaten geldikçe hastaneye o kadar çok hikaye ile karşılaşıyorsun ki. Mesela biri diyor işte bende şu var. Nerden anladın şu hormon değerinden. Hemen dosyanı açıp bakıyorsun. Bende de var mı acaba o sıkıntı diye. Bir nevi kendi doktorun olmaya çalışıyorsun ama yolun başındasın ben yaptım ve halen yapıyorum bu hatayı sen yapma. Emin ol 6 yıl okumanın yanında tecrübe çok önemli. Zekai tahir burak hastanesi bu konuda daha tecrübeli. Çünkü gelen hasta sayısı ve farklı farklı sebeplerle infertilite. Ayy ne uzattım. Neyse bakalım. Hadi bismillah diyelim o zaman. Sevgiyle ve sabırla...
memnun kaldınız mı hastaneden ne kadara mal oldu aşılama hangi doktora gittiniz ben de aşılamaya karar kıldık eşimle artık araştırıyoruz nereye gitsek diye hacettepeye giden var mı

Arkadaslar merhaba sormak istediğiniz soru olursa bildiklerimi cevapliyabilirim bende tedavi görüyorum
siz hangi hastaneye gittiniz doktor ismi ne ne kadara mal oldu cevaplarsanız sevinirim benim de 2 seneyi geçti bebeğimin olmaması sorun olmamasına rağmen olmuyor nasip olmadı artık aşılamaya karar kıldık

Bende zekai tahir burakta aşılama ile hamile kaldım. Toplm 3 yumurtan varmış, solda 4 mm bir adet sağda 4 ve 5 mm lik iki tane demek. İlaç ile onu büyütüp geliştirecekler. Bazılarına senin gibi sadece klomen ile başlıyorlar. Bende mesela yumurta büyütücü iğne ile beraber yumurta kontrolü yapmışlardı. Rabbim inşallah hayırlısı ile hamile kalıp yavrunu kucağına almayı nasip eder.
ümitköyde mi samanpazarında mı nette bakıyorum hangi semtte olduğunu bu hastanenin ama

Çok samimi bi şekilde anlatayım canım sana zekai tahirde sadece doktorlar değil hemşireler sekreterleri okadar iyi okadar anlayışlılar ki anlatamam. Bi problemin olduğunda doktorlar seninle konuşurlar. Korktuğunda sıkıntı yaptığında konuşup rahatlatirlar, aklına takılan bişey olursa sorarsin hiç sıkılmadan anlatırlar . Hemşireler resmen anne şefkatiyle yaklaşıyorlar:) sekreterler özellikle nihal abla resmen abla sıcaklığı veriyo insana onu çook seviyorum. Bence özelde hiç uğraşma direk zekai tahire git derim benim evime de Etlik Zübeyde Hanım yakın ama oraya gitmeyi aklımın ucundan bile gecirmedim orası nasıl bilmiyorum ama ben hastanemden çok memnunum
hangi doktora gidiyorsunuz bu hastane devlet de mi

Back
X