- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kelebekli papatya
Aminnnn darısı en tez zamanda başına inşallah .Allah razı olsun canım benim ♡♡♡ Inşallah keseniz gözükür sonra bebeğiniz, sağlıkla gelsin Inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn darısı en tez zamanda başına inşallah .Allah razı olsun canım benim ♡♡♡ Inşallah keseniz gözükür sonra bebeğiniz, sağlıkla gelsin Inşallah
İnşallah tutunur sımsıkı 9 ay hiç bırakmadan3. aşılamamı yaptırdım bakalım, gene tek yumurta ile oldu. ŞİMDİ SIRA BEKLEMEKTE :)
Inşallah bu kez olur, yoksa bir daha gitmeyecegim galiba hastaneye. Olursa olur olmazsa olmaz, alışırız.İnşallah tutunur sımsıkı 9 ay hiç bırakmadan
Merhaba canım, daha önce de Ztb de mi yaptırdın tüp bebek? Özel durumlar olmadıkça direkt tüp bebek bölümüne almıyorlar yoksa, daha önce özelde tüp yaptırıp şimdi normal tedavi/aşılama aşamasında olanlar var orda.Hanımlar bir tane devlet üç tane özel merkezde tup bebek denedik sonuç negatif şimdi ise çok kararsizim son denemen 10 gün önce aldım negatif sonucu aynı merkezde mi denesem veya zekai tahir burak hastanesinde mi bana bilgi verir misiniz doktorlar ilgi hakkında herkese aynı tedavi mi uygulanıyor yoksa kişiye göre değişiyor mu yardiiiiiimmmmm edin bayanlar cevap bekliyom
ZTB ye mi gidiyorsun canım? Inşallah senin için de hayırlısı olurbenim de ilk aşılamam bu ay yapılacak kısmetse çok heyecanlıyım
Yok canım ztb tup bebek tedavisi yaptırmadım birtanesini tip fakültesinde yaptırdım diğer üç tanesi özelde yaptırdım simdi de kararsizimMerhaba canım, daha önce de Ztb de mi yaptırdın tüp bebek? Özel durumlar olmadıkça direkt tüp bebek bölümüne almıyorlar yoksa, daha önce özelde tüp yaptırıp şimdi normal tedavi/aşılama aşamasında olanlar var orda.
Bir arayıp sormanı veya gidip konuşmanı tavsiye ederim, ben olumsuz sonuç alsam da memnunum, gayet ilgililer.
Istersen vaktin varsa bir gidip görüş derim ZTB hastanesine. Bir de hangi sebeple tüp yaptırdınız?Yok canım ztb tup bebek tedavisi yaptırmadım birtanesini tip fakültesinde yaptırdım diğer üç tanesi özelde yaptırdım simdi de kararsizim
yenimahallede lina kadın sağlığına gidiyorum canım mine kermallıZTB ye mi gidiyorsun canım? Inşallah senin için de hayırlısı olur
Eşimde sperm sorunu var senin kaçıncı denemen ztb yeni mi başladın tedaviye birde hangi doktora gidiyosunIstersen vaktin varsa bir gidip görüş derim ZTB hastanesine. Bir de hangi sebeple tüp yaptırdınız?
Inşallah seninki olur canım, yaptırdın mı aşılama?yenimahallede lina kadın sağlığına gidiyorum canım mine kermallı
Hastaneye 1 yıldır gidiyorum, uzun bir süre tetkikler, testler yapıldı, sonra aşılama tedavisine başladım ekim ayında. Bu 3. aşılamam oluyor. Ikisi tutmadı, bu daha yeni :)) Daha önce kendiliğinden olmuş ama düşükle sonuçlanan 1 gebeliğim var.Eşimde sperm sorunu var senin kaçıncı denemen ztb yeni mi başladın tedaviye birde hangi doktora gidiyosun
Bana diyorsun da asıl sen sakin,rahat olman lazım artık :)), kendin için hem bebek için, Inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, sağlıkla dünyaya gelir minik .kelebekli papatya inş. Tutar içini rahat tut . Olmadı diyede boş verme sen tedavine devam et.. bende stresteyim valla . 10gun önce keseyi gördük şükür. P.teside kalp atımı için gidecem. Bülent Alp Aydın'a. Randevu aldım. İnş. Gzl sonuçlar alırım. Ne kadar stresli sureclermis bunlar. Hiç böyle olduğunu bilmiyordum . Allah yardımcımz olsun. Sağlıklı gzl evlatlar nasip etsin.
Haklısın Canım inşallah hakkımızda hayırlısıBana diyorsun da asıl sen sakin,rahat olman lazım artık :)), kendin için hem bebek için, Inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, sağlıkla dünyaya gelir minik .
Bana gelince, kafam biraz karışık, hem dinlenmek hem tedaviye devam etmek istiyorum. Bir yandan da sonuç günü gelse diye gün sayıyorum :))
canım yarın gideceğim iğneler için rapor çıkacak çok heyecanlıyım adetimin 2. günğInşallah seninki olur canım, yaptırdın mı aşılama?
Hayırlısı olsun Inşallah,gelişmelerinden haberdar edersin :)canım yarın gideceğim iğneler için rapor çıkacak çok heyecanlıyım adetimin 2. günğ
takipteyim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktorundanda bahset ücretler ne oluyor aşılamadacanım yarın gideceğim iğneler için rapor çıkacak çok heyecanlıyım adetimin 2. günğ