Ankara'da İş

Insane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.740
2.468
133
Merhaba KK ailesi, yurtdışında doğdum büyüdüm ve Ankara'ya yerleştim. Çok kısa İşkur iş denemem oldu. Yöneticimin yakıştıramadığım hâlleri yüzünden istifa ettim. Nerede nasıl iş bulurum bilmiyorum. Lisans mezunuyum ve İngilizcem çok iyi. Burada nasıl iş bulunur bilemiyorum. Örneğin beyaz gömlek giyip bi kuruma görüşme talebinde bulunmam mı gerekiyor kapısına gidip yoksa elimde özgeçmişimle kurum kurum dolaşıp bırakmam mı gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz lütfen ? Online başvuru yaptığımda kimse cv mi bile görüntülemiyor. Tamam hint kumaşı değilim ama güzel bi cv m de var. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim .

Kariyer Net sayfasından (umarım reklama girmez, herkesin bildiği adres zaten) bölümüne uygun iş ilanlarını takip et, başvur, CV bırak. Toplu şekilde yap ki bir yerden geri dönüş geldiğinde gidip görüşürsün en azından. Kapı kapı dolaşıp CV bırakmak eskide kaldı biraz. Artık daha çok online başvurular ön planda.

Bir uygulama da ben önereyim.indeed uygulaması çok güzel bütün sitelerdeki ilanları gösteriyor sitesinde.

Kariyer Net sayfasından (umarım reklama girmez, herkesin bildiği adres zaten) bölümüne uygun iş ilanlarını takip et, başvur, CV bırak. Toplu şekilde yap ki bir yerden geri dönüş geldiğinde gidip görüşürsün en azından. Kapı kapı dolaşıp CV bırakmak eskide kaldı biraz. Artık daha çok online başvurular ön planda.
Kariyerden çok başvuru yaptım ama özgeçmişini görüntülemediler bile. Eski bi müdürüme anlattığımda çok başvuru oluyor arada kaynıyorsun ben de bakmıyorum ordakilere pek dedi

Ben ilk işimi kapı kapı gezip CV bırakarak bulmuştum. İnternetteki kariyer sitelerinde çok ilgi gösterdiklerini düşünmüyorum. Linkedin de işe yarayabilir, İKcılar çok geziyor oralarda. Kendinize iyi bir profil oluşturup network kasarak iyi bir iş bulma imkanınız var.

Back
X