Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

calemityjane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.381
0
116
Ankara
merhaba,
gittiğiniz veya gitmekte olduğunuz ve her konuda sonuna kadar güvendiğiniz bir doktorunuz var mı varsa paylaşırmısınız,gebelik takibi ve doğum için bu arada.

canım ben cok aradım bı cok doktorada gıttım en son başkent hastanesınde doç dr derya hanım var cok memnunum bırde yıne bır arkadasım gıdıyor bayındırda halime hanım o da cok ıyı

canım karnen varsa devlet hastanelerinde doktor seçme şansın olmuyor..haa yok ben özel olarak ücretli kontrol olucam diyosan sana kendi doktorumu tavsiye ederim yanlız askeriyede özeli biraz külfetli..bide ben zekai tahir burak hastanesinin doktorlarını çok ii diye duymuştum..

Ankara Hastanesinden Prof.Hakan Şatıroğlu nu tavsiye ederim, hastanedede muayene yapıyor, ama çok bekliyosun, özel kliniğide var..

Serdar Oğuz çok Iyi Bir Doktor Ayni Zamanda Zekai Tahirin Doktoru Muayenehaneside Nene Hatunda

benım doktorumda zübeyde hanım dogumevınde ankarada ayrıca mithatpasa özel muayehane si var beni 9 ay o takıp ettı dogumumada kendısı girdi ben çok memmun kaldım dr. Baran Kutlay

Merhaba Ben Zekahi Tahir Burakta Serdar Oğuza Gittim Ilk Bbeğimde şimdide Ona Gidiyorum Onu üstünee Doktor Tanimam.onu Tavsiye Eederim
Başa Bi Arkadaşta Onu Yazmiş Saniri Oda Onun Hastasi.

bende zekai tahir den ayrılma SELAHATTİN KÜKNER i tavsiye ederim kendi kiliniği var ELİT MED..ben ona gidiyorum doğuma da o girecek.10 sene önce ablamı da o doğurtmuştu..gerçekten çok iyi bi hoca.zekai tahirdekilerin hepsi bilir selahattin hocayı.çoğu onun öğrencisi.aylık 120 YTL veriyorum ama kesinlikle değer...

Evet ben Serdar beyin hastasıyım onun üstüne bir doktor tanımam bundan önce üç düşük yapmıştım şimdi onun sayesinde 21 haftalık hamileyim Allah ondan razı olsun hastayı oyalamayan kesin tanıyı koyan bir doktor çok ama çok memnunum

evet hakan şatıroğlu bu konuda bence eşsiz bi hekim.4 5 tane prof. gezdim ben kliniği çalışanları çokk iiiiii.ankara ün. hastanesindede görev yapıyo.

Ankarada size şiddetle tavsiye edebilecegim doktor MEHMET ERGENELİ olur. Rahim ağzı kanserine sebep olan virüs sebebiyle ameliyatımı o yaptı, daha sonra da rahimdeki polip sebebiyle bir ameliyatımı daha o yaptı, simdi de gebelik takibimi yapıyor. İşini büyük bir ciddiyetle yapan çok ama çok etik çalışan bir doktor. Ankarada yaşayan ve doktor arayan herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler...

2 düşük yaptım buradan tavsiyelerle serdar oğuza gittim yardımcı olur diye ama adam bana yumurtalığınız yer değiştirmiş rahime yapışmış olabilir dedi. önemli mi dedim evet gebe kalmada sorun yaşarsınız gebelik için bunun tek çaresi ameliyat diyerek beni çok korkuttu 2 gün kendime gelemedim korkudan o ay denedik ertesi ay hamile kaldım şimdi bu nasıl bir doktor yorumu size bırakıyorum ya ameliyat olsaydımmmm....o yüzden ben kimseye tavsiye edemem onu...

mehmet ergeneli ile ilgili olumlu yorumlarınızı okudum.ancak hamile arkadaşlara acil ve çok önemli bu uyarıyı yapmak zorunda hissediyorum kendimi.mehmet ergeneli nin ultrasonda bebeğimizin ayaklarındaki çok ciddi ortopedik problemi göremediğini söylemek istiyorum.
ayak parmakları yok bebeğimizin.hatta ayağındaki kemiklerde eksiklikler var.9 ay boyunca her ay -son ay her hafta-gidilen kontroller, güya 4 boyutllu!! ultrason aletlerine rağmen göremedi.artık siz düşünün...uzak durun ve çevrenizdeki herkese de anlatın...

ben de güven hastanesınde dr sedat cömerti tavsiye ediyorum çok iyi ve bilgili bir doktor hem doğumumu o yaptırdı hem de dış gebelik geçirdiğimde ameliyatımı çok güvendiğim bi doktor

Bence de MEHMET ERGENELİ' den uzak durun. Bir problem olmadığında gayet iyi çok kibar ama normal şartlarda hiç atlanmaması gereken problemleri göremiyor. Bazı şeylere sizin adınıza karar verebiliyor. Doğumda şok olabilirsiniz. Kimsenin böyle bir tecrübe yaşamasını istemem. Gebelik takibi için kesinlikle önermem.

Ben Nuri Danışmana gittim. hem hamilelik dönemimimde hem de doğumumda çok ilgili bir doktordu. Doğumdan önce sizler gibi hangi doktora gideceğim konusunda bir bilgim yoktu.Kendisinden çok memnun kaldığım için hamileliğinin başında doktor arayan arkadaşlara bir fikir vermesi açısından yazıyorum.
Nuri Danışmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…