- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi calemityjane
-
Bende Serdar hocaya gidiyorum 26 haftalık hamileyim özellikle riskli gebelik konusunda uzman tavsiye ederim
para var huzur islamda diyorsun yaniparamız yok napalım
hayatım memura ssk ya emekliye bakıyorrr hastaneee 12 tlyee
hadii yaa hımm senle bu konuyu bi konusalım..
olurr yüz yüzee:)))yarın ?
ztb de nüvit birgiliye bende gidiyorum amahiç memnun değilim değştireceğim.
nuri danışman hakkında fikri olan?
serdar oğuz hakkında fikri olan?
ve zübeyde hanımda kamber oğuzer hakkında fikri olanlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim.?
27 haftalık hamileyim ve daha nerde kiminle doğum yapacagım bilmiyorum. çok kararsızım umarım yardımcı olursunuz.. devlet hastanesinde olsun iyi bir doktorolsun da önemli değil kimin oldugu..
ben 3 yıl önce doğum yaptım doktorum serdar oğuzdu... benim gebelik riskliydi böbrek rahatsızlığım olduğu için... hamilelik boyunca bi nefrolog bi kadın doğum çift doktor yani :))) çok rahatlatan biri ve doğumum harika geçti... gerçi ben sezeyan istedim... çok ilgilendi saolsun... ben zekai tahirde yapmıştım doğumu hala orda mı bilmiyorum umarım ordadır... nuri ye gelince abimin eşinin doktoruydu hiç memnun kalmadı hamile hamile çok arkadaşını peşinden koşturmuş...
Bende Serdar hocaya gidiyorum 26 haftalık hamileyim özellikle riskli gebelik konusunda uzman tavsiye ederim
anladım serdar oğuz ztb de anladıgım kadarı le randevu alıp ona gideyim benimkide riskli gebelik trombofili var iğne kullanıyorum. mhrs den randevu alsam serdar beyden hangi bölümde
sanırım kanın pıhtılaşmasıyla alakalı bi rahatsızlığınız var... ben son iki ay hep kan sulandırıcı iğne kullanmıştım... serdar bey C bloktaydı eskiden şimdi nerde bir fikrim yok... 6 ay sonra kısmetse ikinci bir çocuk planlıyorum olursa kontrollerimi yine serdar beye yaptırıcam... umarım kısa zamanda doktoruna karar verirsin...
serdar beyde doğuma girmiyor değil mi?
benim sezeryanıma girdi... önceden gün planladık ... hatta doğumda sohbet ettik benim çakır kafayla :))
Lagrima onuncu ayda ayrılmış,istersen MHRS ye kayıt olarak öğrenebilirsin.
doktor kadar hastane ve yenidoğan üniteside çok önemli ben balgat koru hastanesinde doğum yaptım hiç kimseye önermiyorum topuk kanı almak için götürülenbebeğimi bayıltıp, hortumlarla solunumunu açmaya çalıştılar böylebi olaydan sonra doktor değil hastanenin tamamı kalitesi çok önemli emin olun ii araştırın. 4 ay oldu doğum yapalı inanın o şokla hala kendime gelemedim. ben ameliyatlı olduğum için annem ve kayın validem olayı anlatmamaış, onlara siz çok mama vermişsiniz ondan böyle oldu denmiş nöbetçi hemşire tarafından. onlar o bu saçmalıga can acıyla inanmışlar tabiki mantıklı tarafı yok sonra bebeğim kucaklarında geldi çok paniklerdi ben 1 gün sonra öğrendim ve o şuku hala atamadım lütfen doktoru ve hastaneyi iyi seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?