Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

ben 3 yıl önce doğum yaptım doktorum serdar oğuzdu... benim gebelik riskliydi böbrek rahatsızlığım olduğu için... hamilelik boyunca bi nefrolog bi kadın doğum çift doktor yani :))) çok rahatlatan biri ve doğumum harika geçti... gerçi ben sezeyan istedim... çok ilgilendi saolsun... ben zekai tahirde yapmıştım doğumu hala orda mı bilmiyorum umarım ordadır... nuri ye gelince abimin eşinin doktoruydu hiç memnun kalmadı hamile hamile çok arkadaşını peşinden koşturmuş...

anladım serdar oğuz ztb de anladıgım kadarı le randevu alıp ona gideyim benimkide riskli gebelik trombofili var iğne kullanıyorum. mhrs den randevu alsam serdar beyden hangi bölümde

anladım serdar oğuz ztb de anladıgım kadarı le randevu alıp ona gideyim benimkide riskli gebelik trombofili var iğne kullanıyorum. mhrs den randevu alsam serdar beyden hangi bölümde

sanırım kanın pıhtılaşmasıyla alakalı bi rahatsızlığınız var... ben son iki ay hep kan sulandırıcı iğne kullanmıştım... serdar bey C bloktaydı eskiden şimdi nerde bir fikrim yok... 6 ay sonra kısmetse ikinci bir çocuk planlıyorum olursa kontrollerimi yine serdar beye yaptırıcam... umarım kısa zamanda doktoruna karar verirsin...

arkadaşlar önerilerinizi okudum lakin karar veremedim bayan doktor istiyorum ama bilemiyorum

hamile kaldıgım günden beri kullanıyorum. 32 . haftama girdim sayılır ve daha ne doktorum var ne de hastane buldum :) serdar bey için bi teledeyim yarın ordaysa gideyim.

senin doğumuna çok az kalmış... hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın işallah... şimdi dinlenmene bak... sonra uykusuz her gece :)) ama değer...

prof.dr. aydan asyalı biri çok tatlı bir bayan ve oldukça terübeli..biraz pahalı istediği tahliler ve muayene ücretiyle birlikte bize baya pahalıya patladı..gaziden ayrılmış tam gün yasasından dolayı koru hastanesi ile çalışıyo ama çok iligili bir doktor para osun değil derseniz tavsiye ederim

Lagrima onuncu ayda ayrılmış,istersen MHRS ye kayıt olarak öğrenebilirsin.

ztb den ayrıldıysa özeli vardır muhtemelen oda bana uymaz. mhrs de hastane ismi falan soruyorlar adam nerde bilmiyorum ki ? hastane bölüm doktor ismi cismi falan.

doktor kadar hastane ve yenidoğan üniteside çok önemli ben balgat koru hastanesinde doğum yaptım hiç kimseye önermiyorum topuk kanı almak için götürülenbebeğimi bayıltıp, hortumlarla solunumunu açmaya çalıştılar böylebi olaydan sonra doktor değil hastanenin tamamı kalitesi çok önemli emin olun ii araştırın. 4 ay oldu doğum yapalı inanın o şokla hala kendime gelemedim. ben ameliyatlı olduğum için annem ve kayın validem olayı anlatmamaış, onlara siz çok mama vermişsiniz ondan böyle oldu denmiş nöbetçi hemşire tarafından. onlar o bu saçmalıga can acıyla inanmışlar tabiki mantıklı tarafı yok sonra bebeğim kucaklarında geldi çok paniklerdi ben 1 gün sonra öğrendim ve o şuku hala atamadım lütfen doktoru ve hastaneyi iyi seçin.

Melikasanem hastanenden memnun kalmamış olabilirsin bunu anlatmakta en doğal hakkın ama olanları araştırmadan buradan aktarıp giden diğer anneleri endişelendirmemek gerek.Bir sağlıkçı olarak asla kendinde olan bir bebek kasti olarak bayıltılmaz,bayıltmak için ilaç koklatmaları gerekli,topuk kanını çocuk doktoru ve hemşiresi beraber alırlar,kan almada en kolay yer topuktan kan almaktır,hortumla solunum açılmaz,tıkanık olan burun yolları aspire edilebilir,bu da klasik yöntemdir.Bebek mamayı aspire etmiş olabilir.Bu tür durumları olayın sıcağıyla sorup bilgi almanız gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…