Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

Mehmet beyle ilgili tam olarak nasıl bir durumla karşılaştığınızı anlatırsanız çok sevinirim. doğumda başınıza tam olarak ne geldi? doktor konusunda kafa karışıklığı yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde doktorlar detaylı ultrasona ikinci bir göz olması açısından farklı bir doktora gönderiyorlar. doktorunuz sizi detaylı ultrasona yönlendirmedi mi? yönlendirdiyse 2. bir gözden kaçma durumu mevcut değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde doktorlar ikinci bir göz olması açısından detaylı ultrason için farklı bir doktora gönderiyorlar. doktorunuz sizi detaylı ultrasona yönlendirmedi mi? yönlendirdiyse ikinci bir gözden kaçma durumu mevcut değil mi? İkinci bir dr.a gittiyseniz bilgimizin olması açısından o kimdi acaba?

Ankara Üniversitesinden Doç. Dr. Cem Atabekoğlunu tavsiye ederim, gebelik takibinde gayet ilgili...

Bu arada Nuri Danışmanın methini ben de duydum, gebelik takibinde çok iyiymiş, ama arkadaşımın doğumu zekai tahirde oldu ve doğuma girmedi..Zekai Tahirdeki doktorlar nöbetlerine denk gelmedikçe doğuma girme konusunda garanti vermiyorlar,

arkadaşlar çok teşekür ederim serdar bey fark attı..

canım merhaba .benim doktorum zekai tahirden nüvit birgili.muayenehanesi kızılayda yüksel caddesinde .harika ötesi bir doktor.ayrıca her ay 150 para basmana gerek yok.ilk gidişinde verirsin bir daha doğuma kadar almıyor.ve dört dörtlük bir doktor.almaması da şöle.bu bıçak parası falan alanlara ,sürekli muayene parası alanlara gıcık..ben okdara memnundum ki.her şeyin en iyisini o bilir...tavsiye ederim.nüvit birgili.

hayır başka bir dr a göndermedi..kendisinin güya çok iyi ultrason aletleri vardıya!kendine güvendi.. bizim hatamız mehmet ergeneli ye güvenmek-inanmak oldu.. doğuma kadar hiç birşey söylemedi..şok olduk.. nasıl bir etik anlayışı bilmiyorum..insan hayatından bahsediliyor gözden kaçma ne demek?kimsenin böyle bir lüksü yok...gözden kaçırıyorsan bu mesleği yapmıcaksın...uzak durun..

Gebelik takibimi, doğumumu ve doğum sonrası kontrollerimi Mehmet Ergeneli yaptı. Detaylı ultrason için farklı bir doktora da gönderdi. Kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Benim bütün ailemdeki kadınlar Ankarada bulunan Tunus cad. muanehanesi olan Ümitköyde Aklinikteda calısan Salahattin Küknere gidiyor. Cok sevimli, canayakın, ne zaman istersen arayabilecegin, cok bilgili bir doktor. Ben tavsiye ederim. Yanlz ben Güven hastanesinde tüp bebek tedavisi gördügüm icin hamileligimdede aynı doktoruma gitmeye karar verdim zaten bu söyledigim iki doktor arkadaslar. salahattin bey beni tüp bebek icin Sarp beye yönlendirmisti. Güven hastanesinde dogumumada sarp bey giricek. Hastaneden ve doktordan ayrıca kibar calısanlarından ve hemsirelerindende cok cok memnunum. SSK ile anlasması olan doktorlarıda var onların muanesi 36 tl. bence güven hastanesi.

ben 1. bebeğimde özellikle bayan doktor istediğim için kızılayda doç.dr. ayla onat aktulay var onu tercih ettim gayet ılımlı sıcak bir bayan arkadaşım gibi gördüm kendiside beni çok sever çok ilgili şimdi ikinciyi düşünüyorum tahliler için aradım yine çok ilgiliydi sağolsun.haftaya gidip muayene olacağım tavsiye ederim.bu arada zekai tahirde çalışıyordu şuan nerede çalışıyor bilmiyorum ben özelini biliyorum.:

sarp bey fotoğrafında biraz sert duruyor gerçektede öylemi acaba?bende güvene gitmeyi düşünüyorum hafta sonuna kadar acil dr.bulmalıyım yardımcı olurmusunuz?

muayenehane tel no varmı

sım ben 4 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor maalesef .bende fatih üniversitesi hastanesine gidiyorum dr um zehra candan iltemir duvan. seviyorum douktoromu ama bir türlü olmuyo 2 defa aşılama yaptırdım yinede tık uok bakalım ocak ayında tekrar gidecem bakalım ne diyecek ama yoruldum artık bu ay ara verelim dedik klomen kullanıyom ve çatlatma iğnesi alıp yapacam bu ayda kendi yöntemlerimizle deniyecez bakalım ne olacak hayırlısı olun inlşh

ztb de nüvit birgiliye bende gidiyorum amahiç memnun değilim değştireceğim.
nuri danışman hakkında fikri olan?
serdar oğuz hakkında fikri olan?
ve zübeyde hanımda kamber oğuzer hakkında fikri olanlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim.?
27 haftalık hamileyim ve daha nerde kiminle doğum yapacagım bilmiyorum. çok kararsızım umarım yardımcı olursunuz.. devlet hastanesinde olsun iyi bir doktorolsun da önemli değil kimin oldugu..

merhaba,
gittiğiniz veya gitmekte olduğunuz ve her konuda sonuna kadar güvendiğiniz bir doktorunuz var mı varsa paylaşırmısınız,gebelik takibi ve doğum için bu arada.
Jinekolog Opr. Dr. Müjde Koyuncu canım benim doktorum bu. Normal doğum ve gebelik takibimi yaptı kendisi...Sonuna kadar güvenebilirsin. 2 satte normal doğum yaptırdı bana...

Son düzenleme:
bende güven hastanesinde ercüment cengizi öneriyorumm harika çok anlayışlı bilğili telefonu 24 saat açık aklına takılabişlen herşeyi sorayosun ben doktorumu çokkk seviyorumm özle muahneside kavaklıderede ilğilen olursa telefonalrı veririm

para var huzur islamda diyorsun yani paramız yok napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…