- Konu Sahibi calemityjane
-
arkadaşlar çok teşekür ederim serdar bey fark attı..
genelde doktorlar detaylı ultrasona ikinci bir göz olması açısından farklı bir doktora gönderiyorlar. doktorunuz sizi detaylı ultrasona yönlendirmedi mi? yönlendirdiyse 2. bir gözden kaçma durumu mevcut değil mi?
Benim bütün ailemdeki kadınlar Ankarada bulunan Tunus cad. muanehanesi olan Ümitköyde Aklinikteda calısan Salahattin Küknere gidiyor. Cok sevimli, canayakın, ne zaman istersen arayabilecegin, cok bilgili bir doktor. Ben tavsiye ederim. Yanlz ben Güven hastanesinde tüp bebek tedavisi gördügüm icin hamileligimdede aynı doktoruma gitmeye karar verdim zaten bu söyledigim iki doktor arkadaslar. salahattin bey beni tüp bebek icin Sarp beye yönlendirmisti. Güven hastanesinde dogumumada sarp bey giricek. Hastaneden ve doktordan ayrıca kibar calısanlarından ve hemsirelerindende cok cok memnunum. SSK ile anlasması olan doktorlarıda var onların muanesi 36 tl. bence güven hastanesi.
ben 1. bebeğimde özellikle bayan doktor istediğim için kızılayda doç.dr. ayla onat aktulay var onu tercih ettim gayet ılımlı sıcak bir bayan arkadaşım gibi gördüm kendiside beni çok sever çok ilgili şimdi ikinciyi düşünüyorum tahliler için aradım yine çok ilgiliydi sağolsun.haftaya gidip muayene olacağım tavsiye ederim.bu arada zekai tahirde çalışıyordu şuan nerede çalışıyor bilmiyorum ben özelini biliyorum.:
Jinekolog Opr. Dr. Müjde Koyuncu canım benim doktorum bu. Normal doğum ve gebelik takibimi yaptı kendisi...Sonuna kadar güvenebilirsin. 2 satte normal doğum yaptırdı bana...merhaba,
gittiğiniz veya gitmekte olduğunuz ve her konuda sonuna kadar güvendiğiniz bir doktorunuz var mı varsa paylaşırmısınız,gebelik takibi ve doğum için bu arada.
para var huzur islamda diyorsun yanibende güven hastanesinde ercüment cengizi öneriyorumm harika çok anlayışlı bilğili telefonu 24 saat açık aklına takılabişlen herşeyi sorayosun ben doktorumu çokkk seviyorumm özle muahneside kavaklıderede ilğilen olursa telefonalrı veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?