- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
senin adına çok sevindim iyi doktor bulmak gibi bi şey bu.. ben de Ankaradayım ve haftasonu saç boyatıcam aynen de istediğim bu renk bi şey.. kuaförün ismini adresini söyleyebilir misin..
bugün gidiyorum kızlarr geldiğimde yorumlarımı yazıcam sizee :))
bugün gidiyorum kızlarr geldiğimde yorumlarımı yazıcam sizee :))
sonucunu çok merak ediyorum,memnun kalırsan ben de gölge için gideceğim:)
eveet gittim geldim.. boya ve kesim yaptırdım.. saçlarım oldukça yıpranmış durumdaydı diplerim de çıkmıştı ben kesnlikle boya tutmaz artık dyordum ki hiç açmadan ( kuaför açıkça açarsak saça fazlasıyla zararlı olacağını söyledi) fıstık gibi bi bakır oldu.. Çağla Şikelin karamel bakırı gbi nerdeyse.. kesim de yanlar uzun arkası kısa model, gayet orjinal bi kesim tarzı vardı, bi sağdan bi soldan gayet dikkatli ve seri bi şekilde süper bi şekil oldu.. ohh bee gitmeye devam edicem bugn tam iki arkadaşım kuaförün adresini ve adını aldı benden, markette birisi de saç rengmi sordu, sonuç başarılı çok tşkler..
eveet gittim geldim.. boya ve kesim yaptırdım.. saçlarım oldukça yıpranmış durumdaydı diplerim de çıkmıştı ben kesnlikle boya tutmaz artık dyordum ki hiç açmadan ( kuaför açıkça açarsak saça fazlasıyla zararlı olacağını söyledi) fıstık gibi bi bakır oldu.. Çağla Şikelin karamel bakırı gbi nerdeyse.. kesim de yanlar uzun arkası kısa model, gayet orjinal bi kesim tarzı vardı, bi sağdan bi soldan gayet dikkatli ve seri bi şekilde süper bi şekil oldu.. ohh bee gitmeye devam edicem bugn tam iki arkadaşım kuaförün adresini ve adını aldı benden, markette birisi de saç rengmi sordu, sonuç başarılı çok tşkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?