Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada iyi kuaför buldum nıhayet :)

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar merhaba..yıllardır bu forumdayım ve sureklı saç ıle ılgılı forumlardayım bılenler bılır nıhayet ankarada hem uygun fıyatlı hemde gercekten işinin ehli bir kuafor buldum..saclarım sıyahtı evde kendım koyu kestaneye kadar actım ancak kırk renk vardı ve yıpranmıstı o halde gıttım ve net küllü acık kumral cıkardı doresı..cok mutluyum ısteyenlere ısım adres verebılırım

kızlar sacım da kahve sıyah kestane dıplerım kendı sacım cıkmıstı su an net bu renk

senin adına çok sevindim iyi doktor bulmak gibi bi şey bu.. ben de Ankaradayım ve haftasonu saç boyatıcam aynen de istediğim bu renk bi şey.. kuaförün ismini adresini söyleyebilir misin..

isim vermemde sorun yok sanırım cunku yıllardr ılk kez bu forumda bır tavsıyede bulunacagım ve reklam amaclı olmadıgımı bılır forum sahıplero-ı şaka bır yana BALGAT ARES KUAFÖR kızlar balgat pazarında ınecegınızı dersenız tam karsısında b fit in üstü..ama gercekten pısman olmayacaksınız tavsıye uzerıne gıttım dersenız ayrı bır ılgı ıle karsılasacaksınız adamlar mahcup olmamak ıcın herseyı yapıyolar cunku

senin adına çok sevindim iyi doktor bulmak gibi bi şey bu.. ben de Ankaradayım ve haftasonu saç boyatıcam aynen de istediğim bu renk bi şey.. kuaförün ismini adresini söyleyebilir misin..

sana sonsuz katılıyorum ınankı defalarca aglayarak cıktım kuaforlerden ılk kez memnun ayrıldım ve fıyatlarıda gercekten ıyı

Ankara'da iyi kuaför arıyordum bende iyi denk geldi.saclarima gölge yaptırmak istiyorum kendi doğal saçlarımın üzerine yaptıracağım.4 sene once gölge diye gittiğim kuaför saclarima rofle yapmıştı cok üzüldüm hatta sinirden ağladım.bir daha da korkudan boya yaptırmadım ama sıkıldım artık saçlarımda renk degisikligi istiyorum .peki aresde özel olarak bu kisi iyi yapıyor diyebileceğin bir kisi varmı ? Bazen çıraklara yaptırmaya çalışıyorlar sınır oluyorum zaten yine abuk sabuk bir sac cikarsa bu sefer dağıtırım ortalığı

eveet gittim geldim.. boya ve kesim yaptırdım.. saçlarım oldukça yıpranmış durumdaydı diplerim de çıkmıştı ben kesnlikle boya tutmaz artık dyordum ki hiç açmadan ( kuaför açıkça açarsak saça fazlasıyla zararlı olacağını söyledi) fıstık gibi bi bakır oldu.. Çağla Şikelin karamel bakırı gbi nerdeyse.. kesim de yanlar uzun arkası kısa model, gayet orjinal bi kesim tarzı vardı, bi sağdan bi soldan gayet dikkatli ve seri bi şekilde süper bi şekil oldu.. ohh bee gitmeye devam edicem bugn tam iki arkadaşım kuaförün adresini ve adını aldı benden, markette birisi de saç rengmi sordu, sonuç başarılı çok tşkler..

ayy canım ıcıme su serptın cunku bırılerıne tavsıyede bulunup yuzunun akıyla cıkmak cok guzl bırsey..adamlar işi biliyorlar..bence herkes guvenıp gıtsın kızlar

fiyatlarr konusundada bılgı vermenız mumkun mu kızlar gıdenler neye ne kadar odedıler acaba bende bırlık taraflarında oturuyorumda fıyatlar genel olarak bıraz yuksek , bırde saçlarınızın resımlerını paylasırsanız gıdınce ornek olarak gosterebılırız bunu sız yapmıssınız bende soyle ıstıyorum dıye:)

ben de brezilya fönü yaptırmak için hem fiyatı uygun hem de güzel yapabilecek işinin ehli bi kuaför arıyodum, burdaki tavsiyeler üzerine ares kuaföre gittim bugün. ben çok memnun kaldım valla, adamlar kibar ve ilgililer ayrıca cidden çok uyguna yaptılar saçımı. bi de saçınız için neyin olup neyin olmayacağını açıkça söylüyorlar yaparız ederiz tarzı konuşup saçı yıpratıp bırakmıyolar yani. gerçi bugün brezilya fönümün ilk günü, dört gün sonra yıkanınca belli olcak saçlarım, o zaman daha net bilgilendiririm, ama şimdilik memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…