- Konu Sahibi persiangirl
-
benımde ıkıncıde kafa derımı yaktılar resmennArkadaşlar kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama geçen pazar benim saçımı da mahvettiler. Hayatımda hiç boyatmadığım saçlarımı boyatmak istedim, kendi rengimden koyu olsun araya da ışıltı ekleyin dedim. Defalarca açık olmasın renk dedim. Oryel kullanmayın dedim. İlk boyadan çıktı sapsarı saçlar. Ben açık olmasın femiştim dedim, tekrar boyadılar bu sefer koyu sarı gibi iğrenç bir şey oldu. Zaten kafalarına göre ombre yapmışlar ki hiç svmem. 150 tl ve 3.5 saatim ziyan oldu.
Yeteneksizler demiyorum arkadaşımn saçını çok güzel boyuyorlar ama bnm hiç işlem görmemiş saçlarım şu anda kupkuru tiftik tiftik ve turuncu!
Nerde cnm adresini yazarmisinkızlar merhaba..yıllardır bu forumdayım ve sureklı saç ıle ılgılı forumlardayım bılenler bılırnıhayet ankarada hem uygun fıyatlı hemde gercekten işinin ehli bir kuafor buldum..saclarım sıyahtı evde kendım koyu kestaneye kadar actım ancak kırk renk vardı ve yıpranmıstı o halde gıttım ve net küllü acık kumral cıkardı doresı..cok mutluyum ısteyenlere ısım adres verebılırım
Kuaför açik mi hala 4 yıl olmus ama saçlarimi boyatmak istiyorum açık kumrala korkuyorum açikcasi kuaförlerle pek aram yokisim vermemde sorun yok sanırım cunku yıllardr ılk kez bu forumda bır tavsıyede bulunacagım ve reklam amaclı olmadıgımı bılır forum sahıplero-ışaka bır yana BALGAT ARES KUAFÖR kızlar balgat pazarında ınecegınızı dersenız tam karsısında b fit in üstü..ama gercekten pısman olmayacaksınız tavsıye uzerıne gıttım dersenız ayrı bır ılgı ıle karsılasacaksınız adamlar mahcup olmamak ıcın herseyı yapıyolar cunku
Tatlım mrb Brezilya fönü ancak çok kaliteli ürün kullanıldığında işe yarıyormuş, yoksa hiçbir özelliği olmayan, kalıcılığı olmayan bir işlemmiş. O yüzden gideceğin yere önceden hangi ürünle Brezilya fönünü yapacaklarını bir sor ve araştırıp ona göre karar ver bence yoksa boşuna para verirsin. Kaliteli ürünler de doğal olarak pahalı olacaktır ama hiç yoktan verdiğin paraya değer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?