Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada iyi kuaför buldum nıhayet :)

Arkadaşlar kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama geçen pazar benim saçımı da mahvettiler. Hayatımda hiç boyatmadığım saçlarımı boyatmak istedim, kendi rengimden koyu olsun araya da ışıltı ekleyin dedim. Defalarca açık olmasın renk dedim. Oryel kullanmayın dedim. İlk boyadan çıktı sapsarı saçlar. Ben açık olmasın femiştim dedim, tekrar boyadılar bu sefer koyu sarı gibi iğrenç bir şey oldu. Zaten kafalarına göre ombre yapmışlar ki hiç svmem. 150 tl ve 3.5 saatim ziyan oldu.
Yeteneksizler demiyorum arkadaşımn saçını çok güzel boyuyorlar ama bnm hiç işlem görmemiş saçlarım şu anda kupkuru tiftik tiftik ve turuncu!

benımde ıkıncıde kafa derımı yaktılar resmenn

Nerde cnm adresini yazarmisin

MERHABA TURAN GÜNEŞ BULVARINDA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI ??NİKAH ALBÜMÜ İÇİN ANLAŞTIĞIM FOTOĞRAFÇI ORADA KUAFÖRDE YAKIN OLSUN İSTİYORUM AMA HİÇ BİR FİKRİM YOK O MUHİTİN KUAFÖRLERİ HAKKINDA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...

nişan ve düğün için hem güzel makyaj yapan hem de güzel cool saç yapan kuaför öneriniz var mı ?

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da benim kuaförümden daha iyi bir kuaförün var olup olmadığını merak ederek araştırma yaparken yorumlarınıza rastladım. Biz bayanlar için saçın ne kadar önemli olduğunu bilerek 16 yıldır kendisinden başka bir kuaförü deneme ihtiyacı hissettirmeyen kuaförümü size de söylemek isterim. Hoşdere Caddesi üzerinde, Hacı Ömer Tarman And. Lisesi ve Ayrancı Anadolu Lisesinin arasında kalan Selinda Kuaför. Hasan Arslan'dır bu yetenekli insan. Defalarca siyaha boyanmış bir saçı hiç yakmadan sarıya dönüştürebilir. Size neyin yakışacağını çok iyi bilir ve kesim konusunda da onun üzerine kimseyi tanımam. Biraz iddialı olduğunun farkındayım ama kimsenin saçlarını kestirdikten sonra psikolojisini kaybedeceği kuaförlere gitmesini istemem. Zira bizler genellikle ruh halimiz bozulduğunda, değişiklik yapıp mutlu olmak için saçlarımızla oynuyoruz. Umarım memnun kalırsınız. Hoşça kalın.

Son düzenleme:
Kuaför açik mi hala 4 yıl olmus ama saçlarimi boyatmak istiyorum açık kumrala korkuyorum açikcasi kuaförlerle pek aram yok yardimci olabilir misiniz arkadaşlar önerebileceğiniz iyi kuaförler var mi

Arkadaşlar, ben bugün Ankara tunalıda Magic Touch kuaföre gittim. Kesinlikle gözüm kapalı öneriyorum. Benim defalarca işlem görmüş, turunculaşmış saçlarımı harika bir ombre yaptılar. Bebek kumralı-bebek sarısı. Fiyat-kalite açısından da gayet güzel. Abartmıyorum sabah 11de kuafördeydim akşam 6da çıktım saatlerce saçlarımla ince ince ilgilendiler. Ve herkes çok beğendi tabiki ben de öyle. :) hala kuaför arayışında olanlara kesinlikle öneriyorum

Arkadaşlar eğer hala kendine iyi bir kuaför bulamadığını düşünenler varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim Ankara'da iyi bir kuaför keşfettim. Kendisini tesadüfen instagramdan buldum, yaptığı çalışmaları inceledim ve bir cesaret gitmeye karar verdim. 4 senedir saçlarımı siyaha boyatıyordum ve artık bu renkten sıkılmaya başlamıştım. Ama kopar diye de renk değişikliği için korkuyordum. Mustafa beyle tanıştım, saçlarımı inceledi önce bakım yaptı ve sonra çok güzel bir bakır kahveye çevirdi. Öyle korktuğum gibi bir kopma da olmadı üstelik. Valla ne yalan söyleyim çok memnun kaldım, gören herkes de çok beğendi. Kendisini sosyetehairstyle instagram hesabından tesadüfen buldum, şu an Batıkent' de Metro kuaförde hizmet veriyor. Cumartesi günü de ablamın saç kesimi yaptırıcaz kendisine, bakalım sonucu yazarım kızlar.

O değil de geçen gün Gordion Avm içindeki Toni Guy'a girmek durumunda kaldım yola çıkacağım için zamanım yoktu. Dudak üstü aldırmam gerekiyordu, orta yaşta bi bayan çalışıyor eli inanılmaz sert canım çok yandığı halde durduramadım gözlerimden yaş geldi,zorla kaşlarımı düzeltmek istedi hayır zamanım yok dememe rağmen ipi kaşıma da değdirdi devam etti. Ben sinirden kuduruyorum ama kadını da durduramıyorum.Acelem olduğunu ve gitmek zorunda olduğumu söyledim uygun bi dille.. kalktım kasaya gittim, hemen hoştu geldi 40 tl dedi. İçime otura otura ödedim 40 tl yi

Temiz almış olsa yine sorun yok, ama hem inanılmaz canım yandı hem de 4 gün sonra tekrar cıktı :) Tamam tüm suç benim

Kızlar size ablamın saçları ile ilgili bilgi vericem demiştim ya, cumartesi günü gittik Batıkent Metro kuaförde hizmet veren Mustafa Bey' e, sağolsun önce ablamı dinleyip ne tarz bir kesim olacağı konusunda karar verdi, sonra da ablamın hayalindeki modeli kusursuz uyguladı, gerçekten çok iddialı ve çekici kesim oldu ablamın saçları, e ablam bayıldı tabi yeni saçlarına, e tabi biz de

Kızlarr yardımmm
Kızılay'daki Ekol's Kuaför'ü aradım yarın için randevu aldım, brezilya fönü çektircem. Çok araştırdım, burayı öneriyorlar. Murat varmış gayet iyiymiş saç olayında. Deneyimi olan paylaşabilir mi? Ya da neye dikkat etmem lazım brezilya fönü için uyarınız varsa alıyım :) 3 yıldır cesaret edemiyordum, o riski bu kez alıcam kafaya koydum.

Tatlım mrb Brezilya fönü ancak çok kaliteli ürün kullanıldığında işe yarıyormuş, yoksa hiçbir özelliği olmayan, kalıcılığı olmayan bir işlemmiş. O yüzden gideceğin yere önceden hangi ürünle Brezilya fönünü yapacaklarını bir sor ve araştırıp ona göre karar ver bence yoksa boşuna para verirsin. Kaliteli ürünler de doğal olarak pahalı olacaktır ama hiç yoktan verdiğin paraya değer canım

Çok teşekkür ederim uyarın için. Aslında hala korkuyorum ama bi kere olsun denemezsem aklımda kalacak. Sorarım adama bunalttım zaten tlfnda bi sürü soru sordum:)

Şimdi kuafördeyim, önce oturdum konuştum sağolsun anlayışlı bi adama benziyor sabırla anlattı :) yaptığı çalışmaları gösterdi:) Saçımda boya olduğu için çok daha kolay bir işlem olacakmış ve aşırı kıvırcık olmadığım için. Kullandığı ürünün fotoğrafını çekmek istedim, getirdi gösterdi. Keratini sürdü bekliyorum şu an. 30 dk sonra yıkayacakmış. Isıtıcıyla press yapmayacağım dedi, hava ile düz fön çekeceğim dedi, yarın ve cts günü de aynı işlemleri yapacağız ve 5-6 ay kullanacaksın dedi. Öncesi-sonrası yapalım mı dedi, olur dedim. Sorun yok dedim, yeter ki saçım yanmasın pişman olmayayım dedim. Anlaştık :) Dua ediyorum sürekli:)) Kullandığı ürün bu.

Eklentiler

• IMG_1895.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 148
Isıtıcıyla press yapılması tehlıkelıymıs. Fön makınesiyle hava ile kurutuyorum ben dedi. Allah'ım nolur adam beni kandırmasın diye dua ediyorum :)

KIZLARR çok mutluyum şu an. Saçım yanmadı, her şey yolunda. Temiz ve sağlıklı görünüyor. Yarın ve cts günü de geleceğim işlemler tekrarlanacak. Gün gün size gelişmeleri yazarım. Ankara Kızılay Ekol's Kuaför burası. Toplam 1 saat sürdü.

bana göre tek kelime SEVDALİ kuaför hayatımda böyle bir kesim görmedim cidden mükemmel ötesi nasıl keseceğimi direk anlıyor müşteriyle olan konuşma tarzı olsun 10 numara kesinlikle ankarada bir numara burdan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…