Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada iyi kuaför buldum nıhayet :)

Fiyatlar nasıl peki??

Canım ben bugün gittim Ares Kuaföre ve harika bi kesim için 15 tl verdim sadece.çok uğraşmalarına rağmen hem de.üstelik çalışanlar çok saygılı,sizli bizli konuşuyorlar ki bu çoğu kuaförde göremediğim bi davranış.sonuç olarak hem kesimden hem çalışanlardan hem de fiyatlardan çok memnun kaldım,herkese tavsiye ederim:)

sevındım begenmene cnm malum ben tavsıye etmıstım...evet kesınlıkle bende cıvık kuaforlerden nefret edıyorum kesınlıkle sızlı bızlı olacak resmı olacaklar

Kizlar merhaba! Ne zamandir bu foruma cevap yazilmamis, umarim mesajimi okursunuz. Ares Kuafore giden arkadaslar halen gidiyor musunuz? Memnuniyetiniz devam ediyor mu? :) Lutfen yazin bana!

Merhaba, özel mesaj atamıyorum .Benim saçlarım röfleli değil, ancak yaptığı röfleler gerçekten güzel. Nevzat Abi'nin müşterileri hep uzun sürelidir. 20 yıllık müşterileri var benim tanıştığım. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Hele bir kırık fönü var benim için efsanedir. İşhanının adı Halil Koloğlu galiba. Mail adresinizi gönderirseniz cebini göndereyim.

Selam kızlar ben mezuniyet balosu için topuz ve makyaj düşünüyorum fiyatı uygun ve güzel önerebileceğiniz kuaförler var mı şimdiden teşekkür ediyorum.

Ankarada iyi kuaför diye balgattaki ares bayan kuaforden bahsedilmis. Ben iki ay once dugunum icin sac ve makyaj randevusu aldim ve dugune 1 hafta kala prova icin aradigimda dugun gunumde tatilde olacaklarini soylediler. Yani aramasam bu durumu dugun gunu gittigimde ogrenecektim.. sizden iki ay once randevu almistim dedigimde ise aa biz sizi aramayi unutmusuz dediler. Bu kurumda ciddiyet bu bilginiz olsun

Ankarada iyi kuaför diye balgattaki ares bayan kuaforden bahsedilmis. Ben iki ay once dugunum icin sac ve makyaj randevusu aldim ve dugune 1 hafta kala prova icin aradigimda dugun gunumde tatilde olacaklarini soylediler. Yani aramasam bu durumu dugun gunu gittigimde ogrenecektim.. sizden iki ay once randevu almistim dedigimde ise aa biz sizi aramayi unutmusuz dediler. Bu kurumda ciddiyet bu bilginiz olsun

cnm ben 2yıl falan once tavsıye etmıstım valla bılmıorum hergun kuaforde degılım ama bıseyden ben memnun kaldım dıye herkes kalmak zorunda deıl...yanı yaptıkları buyuk rezıllık

Bu kadar güzel yorumun arasında bu nazar boncugu gibi olmus aslinda. Bi kurumu yipratmak icin abartilarak biseleri dile getirmek cok kolay. Ben yaklasik 3 yıldır bu kuaforden başka bi yere gitmiyorum ve etrafimda ki herkezi buraya yonlendiyorm abartisiz en az 5 kuzenimin gelin basi ve makyaji bu dukkanda yapildi ve cok memnun kalindi. Her kuaforde aile ortami olmaz burası bu konuda gerçekten cok baska çocuklar mahcup olmamak icin kendilerini paraliyorlar inanilmaz saygılı bir ortam var. Vaz gecemeyecigim tek kuaforum oldu ve olcakta inşallah.

ya ben iki sene önce buradaki tavsiye üzerine gittim bu kuaföre gittiğime bin pişman oldum birde annemi de sürükledim. Ben röfle yaptırdım röfle kendi doğal açık kestane saçıma yapıldı ve çok kötü oldu. Arada kızıllar oluştu her gören arkadaşım naptın saçına dedi. İki senedir korkudan saçımı boyattıramıyorum.

kızlarr bu kuaforu ben tavsıye etmıstım bı ara gıttık anlasılan kendılerını bı halt sanmaya baslamıslar eskı saygı iş becerı kalmamıs....tavsıye ettııgme bın pişmanım....durust soylemek gerekırse ılk gıttıgmde gayet ıyı dı ama su an berbat haldeler burunları havada kendılerını tonı guy falan sanmaya başlamışlar..yanı kısacasııı tavsıyemı geı alıyorumm sakın gıtmeyın!!! açılışa özelmiş sanırım o ankı hızmetleri göz boyamaymış

bu kuaför ilk açıldıgından beri gidiyorum sabah şu saatte gelicem dediginde bir fön için erken gelebilen cok efendi çalışkan ve herseyden önce işini severek ve hakkını vererek yapan insanlar kimseyi mağdur etceklerini kesinlikle düşünmüyorum boya ve saç şekillenlendirme(özellikle örgü) konusunda zaten cok cok başarılılar iyiki bulmuşum Aresi

Hala duruyoır mu o kuaför? Haftaya saçımı boyatmak istiyorum.

Bugün ordan geldim artık isimlerini bile yazmak istiyorum arkadaşlar böyle sayfalarda hiç birşey yazmam ama yani 1 kişiyi bile kurtarabilirsem çok şükür boyamın ve saçmın yani mahfettiler bide akademisyenim ben yarın toplantım var zar zor ayırabildiğim zamanımı da aldılar hangisine yanıyim işinizin hakkını verin lütfen bu ne ya kadınlar için bakım Hele de saç çok önemli nasıl olurda sen mahfedersin ya nasıl vicdan yazıklar olsun inşallah duyarsınız da vicdan a gelirsiniz

kızlarr yorumları okursanız sevınırım bende ılk gun begendıgımı daha sonra begenmedıgımı ve asla gıtmemenız gerektıgını yazmıstımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…