- Konu Sahibi persiangirl
-
Fiyatlar nasıl peki??
Canım ben bugün gittim Ares Kuaföre ve harika bi kesim için 15 tl verdim sadece.çok uğraşmalarına rağmen hem de.üstelik çalışanlar çok saygılı,sizli bizli konuşuyorlar ki bu çoğu kuaförde göremediğim bi davranış.sonuç olarak hem kesimden hem çalışanlardan hem de fiyatlardan çok memnun kaldım,herkese tavsiye ederim:)
cnm ben 2yıl falan once tavsıye etmıstım valla bılmıorum hergun kuaforde degılım ama bıseyden ben memnun kaldım dıye herkes kalmak zorunda deıl...yanı yaptıkları buyuk rezıllıkAnkarada iyi kuaför diye balgattaki ares bayan kuaforden bahsedilmis. Ben iki ay once dugunum icin sac ve makyaj randevusu aldim ve dugune 1 hafta kala prova icin aradigimda dugun gunumde tatilde olacaklarini soylediler. Yani aramasam bu durumu dugun gunu gittigimde ogrenecektim.. sizden iki ay once randevu almistim dedigimde ise aa biz sizi aramayi unutmusuz dediler. Bu kurumda ciddiyet bu bilginiz olsun
Ankarada iyi kuaför diye balgattaki ares bayan kuaforden bahsedilmis. Ben iki ay once dugunum icin sac ve makyaj randevusu aldim ve dugune 1 hafta kala prova icin aradigimda dugun gunumde tatilde olacaklarini soylediler. Yani aramasam bu durumu dugun gunu gittigimde ogrenecektim.. sizden iki ay once randevu almistim dedigimde ise aa biz sizi aramayi unutmusuz dediler. Bu kurumda ciddiyet bu bilginiz olsun
kızlarr bu kuaforu ben tavsıye etmıstım bı ara gıttık anlasılan kendılerını bı halt sanmaya baslamıslar eskı saygı iş becerı kalmamıs....tavsıye ettııgme bın pişmanım....durust soylemek gerekırse ılk gıttıgmde gayet ıyı dı ama su an berbat haldeler burunları havada kendılerını tonı guy falan sanmaya başlamışlar..yanı kısacasııı tavsıyemı geı alıyorumm sakın gıtmeyın!!! açılışa özelmiş sanırım o ankı hızmetleri göz boyamaymışya ben iki sene önce buradaki tavsiye üzerine gittim bu kuaföre gittiğime bin pişman oldum birde annemi de sürükledim. Ben röfle yaptırdım röfle kendi doğal açık kestane saçıma yapıldı ve çok kötü oldu. Arada kızıllar oluştu her gören arkadaşım naptın saçına dedi. İki senedir korkudan saçımı boyattıramıyorum.
isim vermemde sorun yok sanırım cunku yıllardr ılk kez bu forumda bır tavsıyede bulunacagım ve reklam amaclı olmadıgımı bılır forum sahıplero-ışaka bır yana BALGAT ARES KUAFÖR kızlar balgat pazarında ınecegınızı dersenız tam karsısında b fit in üstü..ama gercekten pısman olmayacaksınız tavsıye uzerıne gıttım dersenız ayrı bır ılgı ıle karsılasacaksınız adamlar mahcup olmamak ıcın herseyı yapıyolar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?