• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

Doğmamış yavrum bu mektubum sanadır.Nerdesin nerelerdesin bekleyimmi daha gelicekmisin yoksa bir sır gibi var olmamış hayallerde mi kalıcaksın.
Bak sen yoksun, bana hiç güneş doğmuyor ki ,hiç bir gün aydınlık değil sanki bir güneş tutulması gibi.
Her gün ışığında karanlığı yaşıyorum neden yoksun ki, bazen rüyalarıma geliyordun,gülümsüyordun,annem diye sarılıp boynuma öpüyordun...
Sen hep gül güzel yavrum, sen meleksin melekler ağlarmı hiç, senin bu dünyada hep gülmeni sağlayacağım...
Sen bize candan öte bir can olacaksın gel artık bebeğim

slm kizlar bende daha yeni geldim 1 hafta falan oluyo centrum klinikten yani recai hocadan
pembehayal arkadasimiz bence bi iftira atmis ve adi gibi hayal olmus ucmus
bence recai hoca cok otritel ve muayne takiplerinide cok titizlikle yapiyo
her nekadar tedavim negatifle sonuclansada allh ol demedikten sonra olmuyor bu yuzden dr larin yaptiklari keza bizimde tarlayi surdukten sonra tevekkul u allaha kalmistir bence
valla recai hocanin temizlik elemanlarindan tutunda kapi görevlisine kadar cok cok iyiler ha bide uzman dr gurkan keles dr da cok iyi bi doktor
ama bazi istisnalar vardirki hemsirelerle anlasmak zordur bazilari kendilerini hemsire degilde dr zannedenlerde var tabiki okadarda olacak
yanliz cok beklemek turkiye genelinde cok var ister ssk ister özel sadece biz muzdarip degiliz sorunlarla

ben gitigimde recai hoca izine cikmisti ama dr gurkan keles hoca ilgilendi ultrasallarala ve hergun recai hocaya telefonla bilgi veriliyodu bu hastaya ilac takviyesi yada aynimi kalcak artik recai hoca neyi uygun göruyosa ne bi eksik ne bi fazla uygulamaya geciyolardi
ama transfer e recai hoca geldi

Canım transfer ne zaman yapıldı. Benim 11 eylüldü. 24 pazartesi test yaptırcam.. Çok heyecanlıyım....

ben ankara medıcanaya gıdıyorum sızce nasıl bı hastane olumlu bısey duyan varmı ben doktorumdan cok memnunum transfer oldum ve ptesı bellı olcak hem umutluyum hemde umutsuzum :)
ortada kaldım ıce

merhabalar filiz inşallah bu son tedavin olur ve yavrularına kavuşursun.....yazını takip etmiştim inan şaşkınlıktan gülmüştüm ama inan adınada çok üzülmüştüm tekrar tekrar söylüyorum inşallah son olur yavrularına bir an önce kavuşursunda bu günleri hatırlamazsın....sormak istediğimde doktorun opu felan nerde yapıyor bende 4. deneme için araştırma halindeyim de

Merhaba,
yazinizi simdi goruyorum..kusuruma bakmayin...ben daha tedaviye baslamadim. ama duyduguma gore disardan bazi kliniklerle anlasiyormus..daha bekleme ve ameliyat yerlerimin iyilesmesi asamasindayim..bir de moral depolamaya calisiyorum...ve olumsuz sonuc almaktan korkuyorum...kısmet...
umarim sizin icin cok gec kalmamisimdir...
İyi gunler

Arkadaşlar ben Prof. Dr.Recai PABUÇCU'nun kliniği CENTRUM Klinikte 1. denememi yaptım. Sonuç:POZİTİF
Pek çok kişinin defelarca kez gittiği bu merkezlerde çok çeşitli şeyler duyup görüyor ve buradan paylaşıyoruz. Bu deneyimler bizden sonra bu konuda araştırma yapan pek çok kişiye örnek oluyor ve yol gösteriyor. Hepimizin yaşadığı süreçler, alınan bilgiler ve başarılar çok farklı. Ancak ben hem bir hemşire olarak hem de hasta olarak bu merkezden memnun kaldığımı ilgilenen arkadaşlarıma da önerdiğimi bildirmek isterim.
Yaklaşık bir yıl boyunca çeşitli tüp bebek merkezlerine ön muayene ve bilgi için başvurdum. Özellikle de bu sitedeki kliniklerin beğenilip beğenilmemesi çok büyük bir yol gösterici oldu. Ancak kafa karaşıklığı ve bilgi fazlalığı hemşire olmama rağmen ben de bile yoğun bunaltı yarattı. Daha tedaviye başlamadan sürecin çok sıkıntılı ve yorucu olduğunu düşündürdü. Arada bir de düşük yaptım ki spontan hamile kalmıştım.
Ancak kader mi diyeyim nedir bilmiyorum ama bir gün internette gezinirken hocamızın merkezine bir mesaj attım. Yaşadığım süreç ve tahlil sonuçlarından bahsettim. İnanın çok hızlı bir şekilde cevap geldi ve randevu alıp muayene için görüşmemnin uygun olacağı düşüncesiyle Ankara'ya gittim. Uzun yıllar Ankara'da yaşamama rağmen son 1 yıldır başka bir ilde yaşıyordum. Vee.... süreç başladı. Benim beklentim mümkün olduğunca sıkıntılarımın göz önüne alınarak, aaa... keşke şunu yapsaydık demeden ilk aşamada başarı sağlamaktı. Ücret konusunda tanıdık vasıtasıyla gitmiş olmama rağmen bir indirim beklemiyordum ki recai hoca'nın genelde parasal konularda pek yardımı olmadığı ama işini iyi yaptığı söylenir ki ben de konunun ikinci kısmıyla daha çok ilgiliydim. Yani işleriini en iyi şekilde yapmaları.
Daha önce başka bir merkezde (İstanbul'da) yaptıran arkadaşla görüşmüştüm. Bu tarz hastanelerde ilk kontrol ve yumurta rezervlerine göre ilaç dozlarını hoca ayarlıyor ama ultrasonu başka bir doktor yapabiliyordu. O yüzden ben de bu şekilde bir muameleyi sorun etmedim ki ultrason muayenesinin ardından dozla ilgili ufak tüyoların recai hocanınki ile aynı olduğunu da farkettim. Yani çalışma arkadaşı ile uyumlu bir klinikte hemşireler ve doktorlara emanettim. Kan almada çalışan arkadaşım iki kez kan aldığında (damar yapım biraz sıkıntılı görünse de çoğu zaman kan almada problem olmaz) bu durum beni rahatsız etmedi. Hatta o hemşire hanımı çok sevdim. Kendimi sonucun olumlu olması konusunda teskin ettim ve küçük aksaklıkların ki ben de bir sağlık personeli olarak zaman zaman yaşayabildiğim türden olanları için sıkıntı yaşamadım.
Genelde bu merkezde çok beklemek ya da randevu saatinin geçmesine rağmen içeri alınamamak bazı arkadaşlarımı bunaltmış. Ama ben başka ilden geldim, iznimi aldım ve tüm zamanımı burada ya versem yılmadım. Sonuçta oraya gidiş amacım belliydi. İlk günlerden sonra alışılıyor saat kaçta ne aşamada olunacağını ve kaç gibi işinizin biteceğini tahmin ediyorsunuz ki işlerinizi sonraki günlerde ayarlayabiliyorsunuz.
Kalabileceğiniz misafirhaneleri var ve bu ücret çok cüzi (İstanbul'da ki bir hastanenin ücreti dolar üzerinden di arkadaşlar).
Yemek yeme için düşünmenize gerek yok. Orda yine cüzi ücretlere yemek yiyebiliyorsunuz.
Bu kadar uzunnnnn yazdıklarımı özetlemem gerekirse Türkiye'nin tüp bebek dalında ilkleri elinde bulunduran ve pek çok kişinin hocası olan Recai Bey'i seçmemeniz için bir neden göremiyorum. Sadece ne olursa olsun kendinize hakim olun. Hedeflerinize ulaşmak için maddi- manevi size rahatlık sağlayacak merkezleri araştırın. Her şeyden de önce hangi merkeze başlarsanız başlayın. Ama doktorunuza güvenin. Aşırı stres başarısızlık nedeni biliyorsunuz. Şu kişi şöyle dedi, neden biz önce gelmemize rağmen sonra görüşmeye girdik filan gibi şeylere takılmayın. Çok rahatsız olduğunuz bir merkez ise seçmeyin ve tavsiye etmeyin.
Umarım bu tedavilerin yükleri sizleri üzmez ve başarılı sonuçlara en kısa zamanda ulaşırsınız.

bende ankarada anatolia tüp bebekde tedavi görüyorum suan transferin 4. günündeyim 11 ekim test günüm beklemedeyim.
benim tedavim ikinci cocuk için kızım 3.5 yasında onunda alt yapısı anatolia

anatolia da bizde 2kez yaptırdık ama sonuç maaleseff

bizde üçüncüyü maya da yaptırdık ama çok memnun kalmadım açıkacası .. :S

ben de 5inci için merkez araştırıyorum bu ay karar verebilirsek eşimle kasım gibi düşünüyoruz tedaviye başlamayı hayırlısı artık

yokmu kımse ankarada tüp bebek deneyenler arkadaşlar destek olalım birbirimize zor süreçlerden geçiyoruz biz karar veremedik hangi merkeze gitsek yoksa üniversite hastanesinemi ben özel hastane istiyorum gidiş geliş kolay olur diye eşim hastanelere bakalım diyo kararsız kaldım 5.denicez inşallah

yokmu kımse ankarada tüp bebek deneyenler arkadaşlar destek olalım birbirimize zor süreçlerden geçiyoruz biz karar veremedik hangi merkeze gitsek yoksa üniversite hastanesinemi ben özel hastane istiyorum gidiş geliş kolay olur diye eşim hastanelere bakalım diyo kararsız kaldım 5.denicez inşallah

canım merhaba bende ikinci denememi yapıcam ilkini ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptım bu ay adet olmayı bekliyorum yine oraya gidecem ben memnunum

canım merhaba bende ikinci denememi yapıcam ilkini ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptım bu ay adet olmayı bekliyorum yine oraya gidecem ben memnunum

hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah son denemen olur.bende bir ay yada iki ay sonra başlayacağım bakalım kısmet nereye artık
dört tüp bebeğimi de mayada denedim 3.tutu ama 6 haftalıkken bozuldu doktorda merkezde iyi memnundum ama bu kadar negatif olunca başka yere gitmek istiyorum herşeyin hayırlısı artık

hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah son denemen olur.bende bir ay yada iki ay sonra başlayacağım bakalım kısmet nereye artık
dört tüp bebeğimi de mayada denedim 3.tutu ama 6 haftalıkken bozuldu doktorda merkezde iyi memnundum ama bu kadar negatif olunca başka yere gitmek istiyorum herşeyin hayırlısı artık

evet canım okudum iyi dileklerin hepimiz için
bence sende devlet hastanesi seçebilirsin özelden memnun kalmayıp gelen çok oluyor

evet canım okudum iyi dileklerin hepimiz için
bence sende devlet hastanesi seçebilirsin özelden memnun kalmayıp gelen çok oluyor

slm zekai burakta çalışan bi doktorla tanıştım vede telefonda görüştüm şimdilik, doğumlara giriyormuş tüp bebek bölümünde görevliymiş sanırsam, belki adını duymuşsundur muazzez öztürk .eşim şehir dışında oldundan yüz yüze görüşemedik ama ilk fırsata konuşmaya vede kendisini görmeye gidecegiz inşal.iyi birisidir bu benim 5.vede son olsun istiyorum.sen ne yaptın başladınmı tedavine

arkadaşlar ben zonguldaktan gelip ankaradaki özel bi tüp bebek merkezine gittim.ayrıntılı tahlil yapmadan hemen tüp bebek tedavisine başladılar.tabi bizde heyecanla uğraşıp hayal kırıklığıyla sonlandı.bu arada 6 yıllık evliyim.5 yıldan beri uğraşıyruz.sonra tavsiye üzerine başkent hastanesine gittik.burada dr hulusi bülent zeyneloğlu ile görüştük.özel hastanelerde duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar.dr zeyneloğlu ise sizin iyi kötü ne varsa anlatıyor.hastasını tanımadan tedaviye başlamıyor.ben 3 ay boyunca tahlil,diyet yaptım.sonrada tüpbebek tedavisine başlandı.ilk denemede tuttu.ikizlerim oldu.Allah isteyen herkese versin.Unutmayın çabalamayınca sonuç alınmıyor.asla pes etmeyin sizi anlayan bi dr çıkacaktır.bu arada yıpranacaksınız ama tüm yaşanan sıkıntılara değer bi sonuç alacaksınız.
Not:bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu altı yıl içinde değişik dr lara gittim.herbi dr tahlil falan yaptı.canım baya yandı.hem maddi hem de manevi.geçen kış ankaranın buzlu yollarını aşındırdım. yazında 62 gün hastanede sırtüstü kalkmadan yattım.kızlarımda iki ay yoğunbakımda kaldı(erken doğum).

slm arkadaşlar kısmet olursa dr.muazzez öztürkte tedaviye başlıyorum bu ay regli günümü bekliyorum.herşeyi yeniden yaptırıcaz tahlil sonucları belirleyecekmiş tedavinin şeklini.yani direk tüp bebek yaptırmayacagız kendisi öyle dedi bencede böyle olması daha iyi olur ilk izlenimlerim iyi güzel allah herşeyin hayırlısını cümlemize nasip etsin

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben bügün 5.tüp bebek tedavime başlıyorum inşallah bu sefer tutar

slm arkadaşlar 5.tüp bebek tedavisine başladım bugün 4 günüm inşallah son bulur allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

arkadaşlar ben zonguldaktan gelip ankaradaki özel bi tüp bebek merkezine gittim.ayrıntılı tahlil yapmadan hemen tüp bebek tedavisine başladılar.tabi bizde heyecanla uğraşıp hayal kırıklığıyla sonlandı.bu arada 6 yıllık evliyim.5 yıldan beri uğraşıyruz.sonra tavsiye üzerine başkent hastanesine gittik.burada dr hulusi bülent zeyneloğlu ile görüştük.özel hastanelerde duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar.dr zeyneloğlu ise sizin iyi kötü ne varsa anlatıyor.hastasını tanımadan tedaviye başlamıyor.ben 3 ay boyunca tahlil,diyet yaptım.sonrada tüpbebek tedavisine başlandı.ilk denemede tuttu.ikizlerim oldu.Allah isteyen herkese versin.Unutmayın çabalamayınca sonuç alınmıyor.asla pes etmeyin sizi anlayan bi dr çıkacaktır.bu arada yıpranacaksınız ama tüm yaşanan sıkıntılara değer bi sonuç alacaksınız.
Not:bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu altı yıl içinde değişik dr lara gittim.herbi dr tahlil falan yaptı.canım baya yandı.hem maddi hem de manevi.geçen kış ankaranın buzlu yollarını aşındırdım. yazında 62 gün hastanede sırtüstü kalkmadan yattım.kızlarımda iki ay yoğunbakımda kaldı(erken doğum).

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya Tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim

slm arkadaslar nasılsınız benim bugun 7 günüm dun cetrotide iğneye başladım gonolafın yanında inşallah hayırlısı olur hakımızda.inşallah sağlıklı bir şekilde elde ederim embiryolarımı sizler napıyosunuz tedavi süreciniz nedir inşallah kucaklarımız boş kalmaz

Back
X