Ankara'da Kadın Doğum Doktoru konusunda....YARDIMMMMMM

ffiancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
43
11
98
Ankara
Arkadaşlar, aylar önce buradan okuduğum yorumlarında etkisiyle Ankara Balgat'da KORU Hastanesinde Ümit Bey'e gittim. Herkesin çok beğendiği bir doktor ama bana çok soğuk ve tutuk geldi. Çocuk için denememizi önerdi yaşımız dolayısıyla başka da bişi demedi. Biz 2-3 ay uğraştık baktık olmuyo. Biraz da sabırsızım sanırım. Mail attım dedi eşiniz sperm saydırsın. Saydırdık normal çıktı. Denemeye devam dedi bu kadar. Ben hiç bişi anlamadım. İlk muayenede aşağıdan muayenede benim yumurtlama durumumu görmüş müdür? Hiç adet sırasında yapılan kan testini falan istemedi. ne düşünüyo ne umuyo hiç anlamadım. Bana Ümit beyi tanıyanlar bir yanıt versin lütfen..
Bir de ANKARA da kadın doğumcu önerirseniz sevinirim. Bir de ona gideyim..

Başkent üniversitesi prof.dr.filiz yanık.kendisi perinatolog,normal doğumlara bile kendisi giriyor.122 ₺ ücreti,harika bir kadın.tavsiye ederim arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar, aylar önce buradan okuduğum yorumlarında etkisiyle Ankara Balgat'da KORU Hastanesinde Ümit Bey'e gittim. Herkesin çok beğendiği bir doktor ama bana çok soğuk ve tutuk geldi. Çocuk için denememizi önerdi yaşımız dolayısıyla başka da bişi demedi. Biz 2-3 ay uğraştık baktık olmuyo. Biraz da sabırsızım sanırım. Mail attım dedi eşiniz sperm saydırsın. Saydırdık normal çıktı. Denemeye devam dedi bu kadar. Ben hiç bişi anlamadım. İlk muayenede aşağıdan muayenede benim yumurtlama durumumu görmüş müdür? Hiç adet sırasında yapılan kan testini falan istemedi. ne düşünüyo ne umuyo hiç anlamadım. Bana Ümit beyi tanıyanlar bir yanıt versin lütfen..
Bir de ANKARA da kadın doğumcu önerirseniz sevinirim. Bir de ona gideyim..

Cânim Ankara'da Jineklinik e git derim. Hakan Turan. Süper bi doktor süper bi insan. 👍

Womanly

Nerde bu dedigin doktorlar

kutlugül yüksel $kgy.webp
Op.Dr.Kutlugül Yüksel Eskişehir Yolu,9. km, No: 266, Tepe Prime İş Merkezi,C Blok, No: 45, Ankara

Telefon: (+90) 312 425 85 30 - 425 85 50
Belgegeçer: (+90) 312 425 85 50

Sebahat turan etlik lokman hekim hastanesi

$sebahat_turan_haymana.webp

Son düzenleme:
Back
X