Ya ne alaka reklam çok ayıp günaha giriyorsunuz bu ayda istemeyen bakmasın ben yardım etmek istedimreklam
Çok ayıp günah yaptığınız benim be derdim olacak ya kimseye iyilik yaramıyorREKLAMLAR
Biz internetten baktık da başka şeyler gördük diyelim.Hanımefendi ne alaka reklam olsun ben o kadar sıkıntı çektim ki doktor konusunda ameliyat oldum bir sürü sıkıntı bıyrın siz netten araştırın. Çok bilgili biri ve ters değil her soruyu anlatıyor telefondan her an ulaşıyorsunuz bir ultrasonu bişe 20 dk ya yakın sürüyor ve yurtdışı deneyimleri ile beraber kapalı ameliyat konusunda çok başarılı ben sadece yardım etmek istedim
Aaa nolmus merak ettim.Koru hastanesinin son sansasyonel korkunç doğum olayından beri oraya önyargılı yaklaşıyorum. Bu olaydan sonra insanlar Koru hastanesinin reklam yapmasına şaşırmaz, size de ondan öyle denmiştir. Benim tercih edeceğim bir hastane değil bu saatten sonra, öneri için teşekkürler.
Aaa nolmus merak ettim.
o zaman bu tavsiyeniz dert niteliğinde degil, en popüler başlık burası diye buraya degil, uygun yerine açsaydınız.Çok Terbiyesizsiniz ben kimseyi reklam yapmıyorum günaha girdiğiniz için Allah'a hesap verin
Koru hastanesi dogum sırasında ihmal ile bir bebeği yaşam boyu engelli bırakma skandalı ile gündemdeydi.
Hastane bu konuda bir yalanlama yapmadı, basın açıklaması yapmadı, ve üstüne sosyal medyada hakkında yazılanları kaldırma/engelleme politikası izledi.
İhmal var mı yok mu bilemeyiz, orada değildik veya hekim değiliz, ama adının karıştığı skandala verdiği tepki biraz fikir veriyor...
Benim bundan haberim Yoktu ben nereye açılacağını bilmeden yaptım ama söylenilenler ayıp bende ben bu olayı bilmeden gittim açıkçasıo zaman bu tavsiyeniz dert niteliğinde degil, en popüler başlık burası diye buraya degil, uygun yerine açsaydınız.
Herhangi bir kimse size sormadan tavsiye vermek ve bunu isimle yapmakta böyle bir izlenim veriyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?