Ankara'da kaşın Doğum doktoru arayanlar buyurun!

Ya
ciddi misiniz ben bütün ücreti ödedim ve bunları hiç bilmeden doktorum Yen'i gelmiş istanbuldan ama hastane için şuan çok kötü hissettim

Ya

ciddi misiniz ben bütün ücreti ödedim ve bunları hiç bilmeden doktorum Yen'i gelmiş istanbuldan ama hastane için şuan çok kötü hissettim

Sizin sayenizde bilmeyenlere olayı duyurmuş olduk, hastane örtbas etme politikası izlediğinden bilmeyenler vardır muhakkak sizin gibi. Gidip gitmeme konusu sizin bileceğiniz iş tabi.

Koru hastanesi Doğum için çok tercih ediliyor normal yada sezaryen her Doğumun riski var, birilerine mutlaka denk geliyordur...
her zaman hastane veya doktor ihmali diyemeyiz.
Ama gerçekten eğer olay yazıldığı gibiyse tavırlar çok çirkin...
İddiada başhekimin 'ben her doktoru tanımak zorunda mıyım? Bir doktorun arkadaşıdır' gibi talihsiz bir cümlesi geçiyor...
Üstelik doktor haberi olmadan epidural dozu veren hemşire iddiası hepten skandal.
Hastanenin izlediği politikayı görünce açıkçası bende tercih etmem...

Hiç iyi şeyler duymadım hakkında
Daha önce gitmişliğim ve annemi de götürmüşlüğüm var. Fizik tedavi bölümünde çok iyi bir Prof. var mesela. Ama artık kapısının önünden bile geçmem.

Ben Çukurambar da oturdum daha önce. Kadın doğum konusunda arkadaşlarımın gittiği doktor vardı. Adı Dilek ti ama soyadını hatırlamıyorum. Önceden orda başka hastanede çalışıyordu ama iki seneyi geçti özel muayene açtı.yine oralarda. Onu araştırabilirsiniz.

Ben Sincan koruda doğum yaptım hastane neyse de ben doktorumdan çok memnundum hadise cukurambar koruda oldu sanırım

Ümit korucuoglu var zibil gibi de hastası var,iyi doktorlarına da yazık etmiş oldu böylece hastane

Burası bir derdim var bölümü reklam bölümü değil ayrıca bu konular için gebelşk ve doğum diye bölümümüz var, doktor tavsiyeler, yerimiz var. Oraya yazabilirdiniz neden siteyi incelemeden konu açıyorsunuz zaten herkesin gittiği bir doktor vardır gereksiz bir reklam! zaten kaldırılacak..

Çok Terbiyesizsiniz ben kimseyi reklam yapmıyorum günaha girdiğiniz için Allah'a hesap verin

bir bebeğin ölü doğumuna ve sakat kalmasına izin veren, sorumluluk almayan ve olayı örtbas etmeye çalışan bir hastanenin reklamını yaparak başka annelerin günahına girmek üzere olduğunuz için asıl siz allaha hesap verin.

Ben de konunuzu okuyunca direkt reklam olduğunu hissettim. Bı kere konu açtığınız yer de yanlış. Özellikle hastane ve doktor ismini büyük harflerle yazmanız daha da düşündürücü reklam konusunda. Bu hastane doğum rezaleti haberleriyle gündeme gelen bir hastane ve hala kendilerini aklayamadilar

Ulkedeki doğum vakaları dehşet, insani dogurmaktan soğutur cinsten. Özel hastaneler kasap gibi olmus. Devlet hastanelerinde bebek ve anne sağlığı daha ön planda ama hamilelere yaklaşım feci. Dişini sıka sıka doğuruyorsun. Kadin doğum denince beni bir ürperti alıyor. Iyi bir kadin doğum uzmani ve hastane bulursaniz yapışın bırakmayın ömür boyu.

Genelleme yapmak istemiyorum ama sağlık sektörü feci bir hal almış ülkede. Doktora saldiran hasta yakını mı dersin işini sallamayan doktor mu dersin. Dolmuşum bu konuda.

hııı koru hastanesi burayı da mı sardınız?
40 tane fake facebook hesabından kendisini öven yorumlar yapmıştı bu skandal doğum olayından sonra.
bence siz de tavsiye vermeyin, birinin başına bişey gelir siz de vebal alırsınız
doktorun ismini de bir derdim var a açmanıza gerek yoktu

hııı koru hastanesi burayı da mı sardınız?
40 tane fake facebook hesabından kendisini öven yorumlar yapmıştı bu skandal doğum olayından sonra.
bence siz de tavsiye vermeyin, birinin başına bişey gelir siz de vebal alırsınız
doktorun ismini de bir derdim var a açmanıza gerek yoktu

41 tane.
O da tespit edilen.
Reziller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…