ciddi misiniz ben bütün ücreti ödedim ve bunları hiç bilmeden doktorum Yen'i gelmiş istanbuldan ama hastane için şuan çok kötü hissettimArkadaşım Koru hastanesinin halkla ilişkiler bölümünde hatrı sayılır bir süre çalıştı, skandal olabilecek olay bir tek bu olsa da benzer olaylar oldukça fazla olduğu ve arada kaldığı için istifasını verdi. Dediğiniz gibi hastanenin olayı örtbas etmeye çalışması durum hakkında fikir veriyor. Tercih eden edebilir, ben etmem.
Ya
ciddi misiniz ben bütün ücreti ödedim ve bunları hiç bilmeden doktorum Yen'i gelmiş istanbuldan ama hastane için şuan çok kötü hissettim
Arkadaşım Koru hastanesinin halkla ilişkiler bölümünde hatrı sayılır bir süre çalıştı, skandal olabilecek olay bir tek bu olsa da benzer olaylar oldukça fazla olduğu ve arada kaldığı için istifasını verdi. Dediğiniz gibi hastanenin olayı örtbas etmeye çalışması durum hakkında fikir veriyor. Tercih eden edebilir, ben etmem.
Çok Terbiyesizsiniz ben kimseyi reklam yapmıyorum günaha girdiğiniz için Allah'a hesap verin
Çok Terbiyesizsiniz ben kimseyi reklam yapmıyorum günaha girdiğiniz için Allah'a hesap verin
hııı koru hastanesi burayı da mı sardınız?
40 tane fake facebook hesabından kendisini öven yorumlar yapmıştı bu skandal doğum olayından sonra.
bence siz de tavsiye vermeyin, birinin başına bişey gelir siz de vebal alırsınız
doktorun ismini de bir derdim var a açmanıza gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?