Ankara'da doğum için iyi bir devlet hastanesi ya da fiyatı uygun bir özel hastane biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, özel hastane masraflarını karşılayamıyoruz.
Ankara'da doğum için iyi bir devlet hastanesi ya da fiyatı uygun bir özel hastane biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, özel hastane masraflarını karşılayamıyoruz.
canım en büyük sıkıntımızın konusunu açmışsın.benim takibim başkentte doğum için büyük doğumla görüştüm ama beni kabul etmediler kalp hastasıyım ben bu riski alamazlarmış.özeldede doğum çok fazla dediler.takib için zaten 10 günde bir ssk olduğu halde 120 veriyoruz.doğumda kim 3 4 bin tutar diye duydum üstelik sezaryen olmam gerekiomuş ki bu dahada pahalı sanırım.ayrıca büyük doğum ve zübeyde hanım da doğım yapan 7 8 kişi ile konuştum ve artık doğumdan korkar oldum.hakkımızda hayırlısı inş doğum yapacak düzgün bir hastane buluruz
kimse ankarada doğum yapmadı sanırım:44:
uzun yazdıgım için parça olarak devam ediyorum
okurken sıkıntı olmasın sizlere
ve başladı doktor arama sıkıntısı
geldim 35.haftaya dr yok hastane yok
iyice afakanlar bastı
eşim bi tavsiye üzerine etlik lokmana gidelim dedi
ve ertesi gün lokmanda aldım solugu
bir hastane bu kadarmı kalabalık ama ilgiler sagolsunlar
yatıştaki hamide hanım kadın dgum sekteresi zerrin haım
elif hanımın hemşiresi emire hnm
hepsi tek tek muayne olman için ellerinden geleni yaptılar
o gün biraz bekleyerek o yogunlukta muayne oldum suyum azalmıştı bunuda bilerek muayneye girdim
elif hnm tüm sakinligyle ve hatta abla sevgisiyle yaklaştı hatta bana annem gibi destek oldu
korkma kasma sııkıntı yok diyerek sürekli sakin olmamı sagladı
sonuç lokmanda elif hanımla dogum yaptım kızlar
hem elif hanımdan
hemde linadan güzin hanımdan memnun kaldım
seçiminiz biraz maddiyata baglı
uzun yazdım çünkü ne kadar zor bi karar oldugunu biliyorum sorularınız olursa burdan yada
özelden sorabilirsiniz
burayı görmezsem bile özel msjlarınızı atlmam kızlar
şimdiden kolay dogumlar
geçmiş olsun darısı doğum yapacaklara inşallah :)
bende lokman hekime başladım. elif hanıma henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.
elif hoca size normal doğum mu yaptırdı?
bi de doğum nasıl geçti acaba kolaymıydı? hastane ve doktordan memnun kaldınız mı?
geçmiş olsun darısı doğum yapacaklara inşallah :)
bende lokman hekime başladım. elif hanıma henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.
elif hoca size normal doğum mu yaptırdı?
bi de doğum nasıl geçti acaba kolaymıydı? hastane ve doktordan memnun kaldınız mı?
normal dogumcu doktorlar kimler, tecrubesi olanlar lutfen paylassin.
arkadaşlar merhaba,
Batıkent bilgi hastanesinde Selçuk Arslan'ı önerebilirim. hem doktor çok iyi hemde hastane personeli hemde fiyatları. yanılmıyorsam su an 1250 filan olması lazım sezeryan. bilgilerinize
arkadaşlar herkese merhabalar, ben de 9 haftalık hamileyim ve hala doktor/hastane seçimi konusunda bi karara varamadım
Eryaman'da oturuyorum, Sincan Bilgi tıp merkezindeki doktor Sultan Pınar Dündar için olumlu şeyler duydum ve ona başlamaya karar vermiştim ama geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı ve abartısız 2.5 saat sıra bekledim, kan verdim,radyolojideki ultrason için de 1 saat bekledim. cumartesi test sonuçlarını göstermek için gitiğimde yine önümde 20 hasta vardı, bu sefer doktor hanım acil doğuma gitmesi gerektiği için ayrıldı ve test sonuçlarını gösteremedim ne yazık ki...
doktor ne kadar iyi de olsa uzun bekleme süreleri beni oradan soğuttu, muayene ve diğer aşamalar için randevu sistemi uygulanmıyor bu arada, sistemsiz bir çalışma şekli var. çalışan biriyim ve işyerimden izin alıp muayenelere geleceğim için zaman önemli...
tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim, Eryaman'dan ulaşımı sorun olmayan bi yer olması gerekiyor, şimdiden teşekkürler...
bende sincan koruyu tavsiye ederim bende çalışıyorum akşam dr u var ona gidiyorum memnunum ama genelde diğer doktorlarıda çok beğeniyo gidenler.Eryamanda oturduğun için sana yakın sincan lokman hekim hastanesi olabilir ama orasıda kalabalık oluyormuş duyduğum kadarıyla sincanda bide koru hastanesi var oraya gidenler genelde memnunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?