Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

sincan koru hastanesinde seda hanim varmis. arkadasimona dogum yapmis cok memnundu. cidden byeni doan yogu bakim unitesi olmasi da cok oneli sonucte ne ile karsilasacagimizi bilmiyoruz .(Allahim yavrularimizi da bizleri da korusun ).sincan koru hastanesinde seda hanima giden var mi aranizda

Etlik lokman hekim hastanesinde doğum yapan arkadaşlar, doğum ücreti ne kadardı acaba? birde doğumlarınız normal mi yoksa sezeryanla mı gerçekleşti? hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Balgat Akrapol hastanesinde ebru yüceye gidiyorum. 13 haftalık hamileyim ve cook memnunum. Gebe kalmamada gebelik öncesi cok yardımcı oldu. Doktor tavsiyesi isteyen olursa tavsiye ederim.

bende çok metini duydum baya övüyorlar.muyene ücreti doğum ücreti falan ne kadar?

özel sağlık sigortası yaptırıp gidebiliyoruz die duydum özel sigortada 2500tl falan.akropolun yenidoğan ünitesi donanımlı değilde dediler bilmiyorum.bi bilen orda doğum yaptıysa aydınlatsa bizi ???

merhaba nazlı ztb hangi doktora gittin memnun kalmana sevindim bende arayış içindeyim çokkkk sıkıntılı bi dönem bu karar aşaması

merhabalar 2010 yılında akropol hastanesınde dogum yaptım ilk dogumum sezeryan oldugu için 2.de sezaryan oldu sıze bılgılerımı aktarıyım sabah 8.00 da odamdaydım sedyeyle amelıyathaneye alındım belden aşagı aneztezı ile uyuşturuldum hazırlandım bu arada anestezı doktoru nun elı ookadar hafıfmişki iğne yaptıgını hıç anlamadım bıle (daha önce ssk da belden aşagı uyuşturularak dogum yapanlar benıde korkutmuşlardı yok doguma gırmeden alttan muayene edılıyor yok belımıze yapılan ıgne için kemıklerını sayıyolar hıc kıpırdama dıyorlar kıpıdayınca kızıyrlar buna benzer seyler ben bunların hıç bırını yaşamadım)2-3 sanıye snra geçmiş olsun dedi sonra doguma baslamak için amelıyat masasına yatırıldım sag koluma ve sol koluma ıgne batırarak uyusukluk varmı dıye sordular artık hersey tamam doktorum geldı bebegı aldı bana gosterdı,bebek hemşireler tarafından hazırlanırken benımde kesı yerımın dıkışı ıçın 20 dk uyutuldum ayıldıktan sonra odama cıkarttılar yatagıma yatırıldım uyusuklugum gecınce damar yolu boynunmdan acıldıgı ıçın agrım başlamadan sureklı agrı kesıcı ıstedım ne zaman ıstesem yaptılar sagolsunlar ,bebek içindd hemşireler emzirmeye eger sutunuz azsa sarılık olmaması adına mama verıp gazını bıle cıkartıyorlardı benım 2.dogumum oldugu ıcın ben bırazdaha tecrubelıydım bebek bakma konusunda yenı dogum yapanlara hemşireler nasıl emzırecegını ,gazını nasıl cıkaracagını da anlatıyorlar.öğlene dogru dktorum yanıma geldı saglımı sordu ertesı gunude taburcu oldum.

normal dogumdada (bunuda arkadasımdan bılıyrum)sancılı sekılde hastaneye gıdıyor odaya alındı ebeler gelıp sureklı acılmanız varmı dıye bakıyrlar acılma fazlalaşıp sancı artınca epıdural yaptılar (yalnız arkadasımın dogumu kolay oldu)15 dk sonra dogum gercekleştı

hemşireler her ıkı şekıl dogumdada ara ara gelip nasıl oldugunuzu agrı sız olup olmadıgını,bebegın emip emmedıgını soruyrlar

odaları tek kısılık tv.wc.duş.hareketlı yatak refakatçı ıcın bır koltuk.eşyalarınız ıcın dolap,yatagınızın yukseklıgıne uyumlu tekerleklı besık.refakatcı yemegı.sızın yemegınız hersey ucretın ıcınde

arkadasım dogum yapalı 1 sene oldu 1,800tl ödedi.ucretıde 37. haftada peşin alıyorlar dı

teşekkür ederim tanem ellerine sağlık adım adım yazmışsın bi çok kişiye faydalı olacaktır =)) herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim ven belma donertas a ve becati hancerliogullarina gidiyordum,belma dogumumu yaptirdi arkadas olmustuk zaten:)doktorluguda iyidir.necati bey riskli gebelere daha cok bakardi.en guzeli devlet hastanesi bana gore...

Bu hafta başkent, lokman hekim ve turgut özaldan kaptım randevularıı :)) size detaylı aktarırım. Doktorla iletişime önem veriyorum, bir de hastane kalitesine. Bu ikisi de herkes için göreceli olabilir tabi.

Canim ven belma donertas a ve becati hancerliogullarina gidiyordum,belma dogumumu yaptirdi arkadas olmustuk zaten:)doktorluguda iyidir.necati bey riskli gebelere daha cok bakardi.en guzeli devlet hastanesi bana gore...

teşekkür ederim canım yardımın için cvp vermene çok sevindim not aldım bu iki doktoru hemen bakıcam.

ztb da özel doğum odaları vip gibi bişi okumuştum hala varmı bilmiyorum.10 kişiyle aynı odada doğum yapmak ürkütüyor beni,özel hastanelerde çok pahalı 9.haftama girmek üzereyim elimi çabuk tutmam lazım

kızlar zor durumdayım hastane konusunda ne yapacağımı bilmiyorum .. gebeliğimm riskli gruba girdiğinden dolayı mecburi Ankarada bir dr ve hastane ayarlamak zorundayım .. İlk doğumumu Zekai Tahirde yapmıştım ve mükemmeldi .. Ama bu tam gün yasasından dolayı dr ım maalesef muayenehanesini kapatmış ... Sıradanda gidemem çünkü şehir dışından geleceğim tahlil vs fazla oylanamam ... Sizce Ankara Tıp mı , Gazi Tıp mı , yoksa Zekai Tahir mi yoksa bambaşka bi yermi ,bana acil olarak doktor ve hastane adı önerebilirseniz sevinirim .. Özellikle devlet olsun istiyorum ve kendimi güvende hissedebileceğim bir hastane çünkü ilk doğumum oldukça zorlu geçmişti ...

mrb canım, bu topik çok hareketli değil bu sorularını 2014 ocak mart vs,yada diğer kadın doğum topiklerine bakarak bulabilirsin sanırım.ben sincan koruya gidiyorum özel hastane doğumum ağustosta nasipse.
umarım birileri yardımcı olur

canım ben gaziye gidiyorum, doktorum Haldun bey, hastaneden de doktorumdan da memnunum.
yalnız prof, doç. doktorlar için ek ücret alınıyor 122 tl, poliklinikten randevu alıp öyle takip yaptırırsan daha ekonomik olur,
doğum ücretleride çok makul fiyatlar.

canım yardıma koşmussun hemen ,nasılsın ?? az kaldı dimi doğuma bende en sonunda doktorumu buldum kafam karışıkken çok yardım etmiştin tekrar teşekkür edeyim

canım yardıma koşmussun hemen ,nasılsın ?? az kaldı dimi doğuma bende en sonunda doktorumu buldum kafam karışıkken çok yardım etmiştin tekrar teşekkür edeyim

bende aynı yollardan geçtim ya doktor arayanlara yardım etmek istiyorum o yüzden
az kaldı evet doğuma, alışverişlerimizi yapıyoruz daha keyifli geçiyor artık hamilelik, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah,
son haftalar daha bi sabırsız oluyor insan 30 lu haftalara nasıl geldim anlamadım, zaman çok hızlı geçiyor

çok haklısın valla bende araştırmada soru soran biri olunca hemen yazasım geliyo inan. ve nası bı psıkolojıde oldugunu tahmın edebılyıorum zor bı surectı.aklıma gelmişken haldun hocanın ult.makınası renklımı yoksa sıyah beyazmı ?

koruda seda hocaya gıdıyorum sıyah beyaz ayrıntılıda renklı makınayla bakıyolarmıs.

Haldun hoca beni ultrason için ayrı bir yere gönderiyor, ben daha önce detaylıya girmiştim özelde, Haldun hoca detaylıya almadı henüz, siyah beyaz cihazları, detaylıya sanırım 8-9 ay arasında tekrar bakılacak o zaman renkli olur.
bir de iki üç kişilik ultrason odaları var ama beni ayrı tek kişilik bir yere gönderiyor Haldun hoca, heralde hoca farkı bu da diye düşünüyorum, 10 dk falan bakılıyor her gidişimde. Haldun hocanın hastasıyım diyince beni hemen alıyorlar bekletmiyorlar :)

oo iyiymiş sevindim canım

teşekkür ediyorum .. doktor ve hastane saçimi oldukçaa sıkıntılı ilk doğumumda hiç böyle değildi bu kadar doktor araştırmamıştım ve herşey yolunda gitmişti hastane doktor vs güven olayı tamdı ama şimdi sıfırdan başlamış gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…