6+3 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz olduğu için çok tecrübesizim ankarayı pek bilmiyorum hamileliğimi kimseye söylemediğimiz için kimseye de soramadım netten araştırarak sincan koru da meltem hanıma gittim giden var mı meltem hanıma( daha önce lokman hekimdeymiş)? Koru da doğum yapan var mı ? Bilgisi olan paylaşsın lütfen
bende sincan koruyu tavsiye ederim bende çalışıyorum akşam dr u var ona gidiyorum memnunum ama genelde diğer doktorlarıda çok beğeniyo gidenler.
mrb cnm bende sincanda oturuyorum ama işim ufuk üniversitesine yakın olduğundan orada doğum yaptım çok memnun kaldım.ama hastenenin sezeryan geçmişi oldukça fazla o yüzden pek tercih edilmediği söleniyor.ama beni normal olmak için çok ugraştılar olmayınca olmuyor dimi
Evet Sincan Koru Hastanesinde doğum yapan arkadaşlar...Yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz... Benim çalıştığım yerde çoğu hamile arkadaşım kontroller ve doğum için Balgat Koru Hastanesine gidiyor ve yorumları çok iyi...Genelde Op.Dr. Ümit KORUCUOĞLU'nun kontrolündeler...Kendisi normal doğumcu ve çok ilgili diye tercih ediliyormuş daha çok.
Balgat Koruya devam eden bi arkadaşımın dediğine göre Sincan Koru'nun Balgat Koru kadar iyi olmadığı... Sincan Koru'yu evime yakın olduğu için tercih etmek istiyorum ama bu yorum beni biraz düşündürüyor açıkçası...O yüzden kontrollerinden doğuma kadar Sincan Koru'da devam eden arkadaşlar yorumlarınız çok önemli benim için...
En kısa zamanda yardımcı olmanız dileğiyle...
sıncan koru hastanesi murat beyden çok memnunum arkadaşlarımda orada doğum yaptı normal doğum yaptılar oldukça güzel bir doğum oldugunu söylediler ve bende oraya gdiyorum memnunum.
kızlar ben bir şeyi merak ediyorum yahuu. kimse hastanelerin yeni doğan yoğun bakımı ve gece nöbetçilerine bakmıyor mu? benim bir arkadaşım medicana da 5 saat sancı çekmişti de nöbetçi dr ve anestezi uzmanı olmadığı için. yani ben bunlara dikkat ediyorum. önce hastane sonra doktor buluyorum. yani allah korusun bir şey olursa sevkle falan mahvolmak istemiyorum bir de. daha 6 haftalık hamileyim ben ama şimdiden başladım araştırmaya. balgat koru ve tobb da var bildiğim kadarıyla yoğun bakım. bir de yeni doğan sarılık oranlarını araştırmak istiyorum ben ama onlar açıklanıyor mudur bilmiyorum. yani bence isim yapmış dr dan ziyade bunlar daha önemli gibi geliyor. annemin ve arkadaşlarımın tecrübeleriyle kendime çıkardığım dersler bunlar =)) belki size de fikir olur.
İlk bebegimi zekai tahir burakta dogurdum.takiplerimide orda yaptirdim.keske simdi yine ankarada olsamda orda yapsamtek gecerim orayi oyle memnun kaldim ki hem takipten hem sezaryandan.ozel bolumude cok rahatti evimde gibiydim valla.hic dusunmeyin derim.
ben sincan koruya gidiyorum balgat koruda değilde sincan koruda bebek yoğun bakım ünitesi var bildiğimden bunu hiç sormadım ayrıca dr uma bi sıkıntı olduğunda size ulaşabilir miyim diye sorduğumuzda hastanede herzaman nöbetçi kadın doğum dr olduğunu gerekeni yapacaklarını ve gerekirse de kendisine haber verileceğini doğum yaklaşınca da direk numarasını vereceğini söyledi. o yüzden bu konuda içim rahatladı. Çok zormuş bu konular :)
için rahat olsun tabi. ne güzel bulmuşsun =) ben biraz pimpirikliyim bu konuda iştee.. en yakın arkadaşım, aynı zamanda eltim =) çok zor bir doğum yaptı bu nedenle. allah hepimizin yavrularını korusun, 4 günlükken ameliyata alındı bebeği, ölümden çok zor döndü. 3 kilo 350 gram doğan bebek 1 aylık olup da hastaneden çıktığında 2 kilo 300 gramdı. çok zor günler yaşadık. çok yakınımda böyle bir örnek varken, o arkadaşımın da baskılarıyla fazla araştırıp şimdiden, sonrasında akışına bırakıcam inşallah. ben elimden geleni yapayım da sonrası kısmet.. =)) içimi rahatlatacak bir yer bulamadım işte henüz. zaten daha çok erken ama bir an önce bulup kafamı rahatlatmak istiyorum ben deee =))
için rahat olsun tabi. ne güzel bulmuşsun =) ben biraz pimpirikliyim bu konuda iştee.. en yakın arkadaşım, aynı zamanda eltim =) çok zor bir doğum yaptı bu nedenle. allah hepimizin yavrularını korusun, 4 günlükken ameliyata alındı bebeği, ölümden çok zor döndü. 3 kilo 350 gram doğan bebek 1 aylık olup da hastaneden çıktığında 2 kilo 300 gramdı. çok zor günler yaşadık. çok yakınımda böyle bir örnek varken, o arkadaşımın da baskılarıyla fazla araştırıp şimdiden, sonrasında akışına bırakıcam inşallah. ben elimden geleni yapayım da sonrası kısmet.. =)) içimi rahatlatacak bir yer bulamadım işte henüz. zaten daha çok erken ama bir an önce bulup kafamı rahatlatmak istiyorum ben deee =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?