- 31 Ekim 2013
- 21.594
- 72.648
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Batıkentte güzel bi kreş daha varmış adını hatırlayamadım ama bana çok uzakBen çağ çocuk Akademisi düşünüyorum eylülde yazdırıcam Batıkentte
evet bi yaş sınırı varmış en iyi ihtimalle 3 yaşından sonra kabul ediyorlarmışDevletteki kreşler için 4 yaş ve sonrası alıyor diye biliyorum.
Umarım gönlünüze göre biryer bulursunuz.
Batıkentte güzel bi kreş daha varmış adını hatırlayamadım ama bana çok uzak
ne güzelKreş çok buralarda, bende başka bölge araştırmadım açıkçası evim burda diye
maşallah oğlunuza, üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah. :)açıkçası ben ankara da değilim de bulursunuz kreş
özel olur devletten 36 aydan başlıyor o da her yerde yok kontenjana göre
kurum kreşleri vs de soruşturun çevrede
Yıldız Çankaya yıldız ise o civarda çoktur zaten okul ama diğer yıldız ise Kolej civarında araştırın derim
bir de çok butik olmasın hani iyi ilgi vs gibi gelir ama devamlı olmayabilir tık diye öğretmeni gönderirler vs
mutlaka çocuk gelişimcisi ve üni mezunu öğretmen de olsun
belki bunlar maliyete etkili olur ama özel çocuk olunca kılı kırk yarmak gerekebilir
bu arada 25 aylıktan beri kreşe giden oğlum haftaya mezun olup seneye okula başlayacak
erken de değil yaşı
Konunuz eski ama acaba kreş bulabildiniz mi ?maşallah oğlunuza, üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah. :)
teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım, dediğiniz gibi özel bi durumu olunca kılı kırk yarmak gerekiyor.
evet hatta artık anaokuluna gidiyor kızım :)Konunuz eski ama acaba kreş bulabildiniz mi ?
Hangi kreşte acabaevet hatta artık anaokuluna gidiyor kızım :)
çocuklar şehriHangi kreşte acaba
Nerde acaba birde yemesine içmesine yardım.ettiler miçocuklar şehri
Benim oğlumunda özel durumu nedeniyle konuşamıyor yere düşse kalkamıyor o yüzden ankarada uygun bir kreş arıyorumçocuklar şehri
dikmendeNerde acaba birde yemesine içmesine yardım.ettiler mi
nesi varBenim oğlumunda özel durumu nedeniyle konuşamıyor yere düşse kalkamıyor o yüzden ankarada uygun bir kreş arıyorum
bi de kaç yaşındaBenim oğlumunda özel durumu nedeniyle konuşamıyor yere düşse kalkamıyor o yüzden ankarada uygun bir kreş arıyorum
Mikrosefali yaşıtlarından motor ve mental olarak daha geride 30 ayliknesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?