E erinysle- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2008 Mesajlar 32 Emoji Skoru 0 Puanlar 611 Yer Ankara 25 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi erinysle- #1 arkadaşlar kapatıcı fondöten arıyorum acil.yüzüm akneli.bu markayı duydum fakat bulması çok zormuş.lütfen ankarada satan bir yer biliyorsanız söyler misniz?
arkadaşlar kapatıcı fondöten arıyorum acil.yüzüm akneli.bu markayı duydum fakat bulması çok zormuş.lütfen ankarada satan bir yer biliyorsanız söyler misniz?
PRENSES Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 1.022 Emoji Skoru 209 Puanlar 658 Yer Ankara 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi erinysle- #2 bnede bunu internetten görmüştüm canım ama ankamall gibi yerlerde satılıyor ama internetten siparişi var daha çok canım..
bnede bunu internetten görmüştüm canım ama ankamall gibi yerlerde satılıyor ama internetten siparişi var daha çok canım..
C CindyreL Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2010 Mesajlar 158 Emoji Skoru 2 Puanlar 621 Yer Ankara 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi erinysle- #3 canım ben hemen sana söyleyim bende arastırıyordum tunalı hilmide burak kuaför diye biryerde satılıyormuş ama bilmiyorum gidip bakmadım
canım ben hemen sana söyleyim bende arastırıyordum tunalı hilmide burak kuaför diye biryerde satılıyormuş ama bilmiyorum gidip bakmadım