Saç Kesim Şekilleri Ankara'da kuaför sorunu

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar baya gür, şekilsiz dalgalı elektriklenen saçlarım var. şu anda belime kadar yaklaştı baya uzun. ama kullanamıyorum şekil veremiyorum bi türlü ön taraflarını falan ayarlayamıyo hiçbi kuaför , kısa perçem zaten yakışmıyor uzun bıraktığımda istediğim gibi kesemiyolar. ayrıca yuvarlak yüzlüyüm uzun perçemler biraz daha ovalleştiriyor yüzümü ama gene de istediğim gibi yapamıyolar saç ve alnın birleştiği yer düzgün değil çünkü bilmem duydunuz mu hiç ama tam alnımın ortasında ters çıkan saçlarım var döner diyolar demişti bi kuaför :d

saçlarımın ucu ise hepsi aynı boyda ve katsız, düzleştirince mükemmel duruyor ama zaten her gün düzleştirmiyorum dalgalı bırakınca kötü duruyor, v şeklinde kestirsem daha mı iyi olur?

batıkentte oturuyorum o yakınlarda veya kızılayda falan bana güzel bi saç kesimi yapıcak kuaför arıyorum :)

Kızılayda kuaför bulamıyorum artık ben. Batıkent Meydan'da Natürel Kuaför var, orası güzel. Dondurmacıların olduğu sokak veya bir arkası, bir sürü perdeci falan var. Sorsanız bile gösterirler. Gelin başım ve makyajım orada yapıldı, boyatmıştım renk de tutturdular istediğim gibi. Makyözleri harika, Yozgatlı bir bayandı ben kendimi tanıyamadım resimlerde. Herkes de hayran kalmıştı makyajıma, aldığı para helal olsun. Deneyin derim.

bu konuda mı kuaför reklamı dedim de siz eski üyeymişsiniz

deneyip bulacaksınız

mesela ben aynı kuaförde asıl sahibinin kestiği saçı değil de yanında çalışanın kestiğini beğeniyorum

nasıl keseceğiz deyince ona sor dedim bir kere patronuna da

ben cinnahta gidiyorum bi kuaföre çok da memnunum hatta daha yeni yan perçem kestirdim herkes çok beğendi
benim de alnımda ters çıkış var o yüzden her kahkul her perçem uymuyor yüzüme
ama bu kuaföre gerçekten işini iyi yapıyor
her giden de çok memnun ayrılıyor
bi de ufak bi tavsiye saçların çok uzunsa v kesim daha havalı duruyor

Benim de saçım aynı kıvırcık, çabuk elektrikleniyor ve kısaltmak istemesem de kuaför ya keselim diyor ya saçın çok matmış diyor
Bir de ucundan alın desem yarısını kesiyor, geçen kat attıracağım dedim ucundan da alalım mı dedi belimdeki saç omzuma kadar kısaldı!
Ankara'da değilim daha küçük ve köşe başı kuaförlerin olduğu bir yerdeyim
Evde her türlü saç bakım ürünü var, durulanan/durulanmayan kremler, bukle belirginleştiricisinden spreyine
Ama sabah telaşında uğraşamıyorum
Bu arada kat attırmayı dene daha kolay şekil alıyor

Bir de bir soru soracağım saçı benim gibi olanlar vardır:
Ben saçımı kestirdiğimde, kesim sonrası jöleyle şekil verip gönderiyorlar ama arkadaşlarım hep fönlü çıkıyorlar kuaförden, ben bunu kuaföre sorduğumda fön çekebiliriz diyorlar bir kere denedim üstüne fön ücretini de kitlediler arkadaşlarım kesimden sonra fön için ücret ödemiyor ama

Bendende hep fön ücreti alıyorlar

bazı kuaförler alıyor bazıları almıyor
ben kesim anlamında kuaförümden memnunum ama hem yıkama hem fön için para alıyor
bunun yanısıra kesimin fiyatı da uygun
belki o tyüzdendir

Bendende hep fön ücreti alıyorlar
gözlemlediğim kadarıyla birlikte gittiğim arkadaşlarıma fön cekerlerken benimkini jöleleyip geçiyorlar fön istiyorsan ücretini alırız diyorlar bu haksızlık değil mi?
ben haftada ya da on günde bir saçımı düzleştiriyorum, şimdi kış dolayısıyla makineyle de kurutuyorum kuaför mat olduğu için makineyle kurutma demişti ama mecbur yani yoksa sinüzit olurum

bazı kuaförler alıyor bazıları almıyor
ben kesim anlamında kuaförümden memnunum ama hem yıkama hem fön için para alıyor
bunun yanısıra kesimin fiyatı da uygun
belki o tyüzdendir
valla öyle : kesim 15 fön 20
bir de ben birkaç yer denedim tam anlamıyla memnun kaldığım, işte kuaförüm burası olmalı dediğim bir yer çıkmadı küçücük bir yer zaten o yüzden bir kuaförüm bile yok
şimdi bir güzellik merkezi açılmış oraya gideceğim epey klas bir yer ama napalım bakım önemli :)

cinnah çok uzak bana ama adı ne kuaförünüzün?

Kaç sene önce gitmiştiniz? Belki değişmiştir sahibi diye sordum da bakıcam yarın dediğiniz yere. Yalnız siz gelinbaşı yaptırmışsınız ben kestiricektim sadece, kesim de denediniz mi?

Kuaför adı vermedim ki ne reklamı :)

2014. Kesim yaptırmadım ama kızıla boyatmıştım, güzel tutturdular. Kesim için Kızılayda söylerdim kuaför ama el değiştirmiş, perukçu olmuş. Hayal kırıklığıydı benim için, öyle bir küt kesmişti ki saçımı çocuk, bir daha kimse kesemedi öyle. Yarın bi gidin Naturele, bakalım ne diyecekler.

reklam olmasın :)
özel mesaj atıyorum

Kızılay da Şenel kuaför var Abdullah bey var orda benim Gelin saçımı yapmıştı kesinlikle dene bence

Kızılay da Şenel kuaför var Abdullah bey var orda benim Gelin saçımı yapmıştı kesinlikle dene bence

Abdullah benim saçımı yaktı acicam diye, 2 sene uzadıkça kestirdim anca toparladı 2011de oluyo bu,profesyonellestiyse bilemem abisi recep bey daha profesyonel

Kızılaydakiler iyi değil, Batıkenttekileri bilmem de.
Ben kesimde Güvenlik caddesindeki Tunç kuaförü çok beğenirim. Kime önerdiysem tam istediği modeli keser. Biraz tuzlu ama değiyor.

Güvenlik neresiydi bakanlıkların orası mıydı ? batmandan sonra unutmuşum ankarayi

O zaman batıkentten 2 kuafor geliyor

Art kuafor bi deneyin bakalım (özen çarşı oleyis taksi kardelen orta okulu yakilarinda

Bi de naturel kuafor deneyin ( ant çarşısı altında meydan avm arkasına düşüyor )

Biraz kestirmek ii olur gercekten bele kadar saç pek uzun. olmasa bele kadar daha iyi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…